Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ויש לי הרבה זמן פנוי (מתגייס בפברואר), עברנו פריצה לפני כחודש שבה נגנבו חפצים בשווי 20K חשבתי לתכנן לי אזעקה לבית.

מישהו עשה את זה פעם בעצמו? דגמי אזעקה מומלצים?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אין המלצה מיוחדת. אני הייתי ממליץ לא רק על גלאי נפח סטנדרטיים, אלא גם חיישני פתיחת דלת בזמן דריכה. התקנה וכו'..? אני או כל אחד אחד נוכל לעזור לך.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אין פה אף אחד שקנה מוח של האזעקה ועוד כמה חיישנים והתקין בעצמו?

אני לא מתכוון לתכנן אזעקה מ-0 אומנם אני בוגר מגמת אלקטרוניקה ומחשבים אבל עדיין לא יודע לתכנן מעגלים מורכבים.

בינתיים אני מחפש באינטרנט מידע, אשמח אם תעזרו.

שבת שלום,

מאור.

• ספונסר פורום
פורסם

ישנם ביד 2 אזעקות משומשות במחיר של500 ש"ח+-

לדעתי לא כדאי להתחיל להתעסק עם זוטות,לחפש מוח,סירנות,סוללת גיבוי,גלאים,חיווט כש ב500-600 ש"ח אתה קונה מערכת שלמה בת שנה שנתיים.

אורן

פורסם
ישנם ביד 2 אזעקות משומשות במחיר של500 ש"ח+-

לדעתי לא כדאי להתחיל להתעסק עם זוטות,לחפש מוח,סירנות,סוללת גיבוי,גלאים,חיווט כש ב500-600 ש"ח אתה קונה מערכת שלמה בת שנה שנתיים.

אורן

אתה יכול להכווין אותי?

הדגמים שקרצו לי שם יימסרו תמורת כמה אלפים.

פורסם

אני טכנאי אזעקות במקצועי,ואשמח להכווין אותך.

אם יש הכנות בבית,או אפשרות להעביר את החיווט דרך צנרת הטלפון או ה T.V. יש אפשרות למערכת קווית עדיפות לפימא הנטר,מערכת טובה אמינה קלה להתקנה ולתיכנות.

במידה ואין הכנות ואתה לא רוצה להדביק כבלים בבית,לך על מערכת פאור מקס אלחוטית,ללא כבלים,מערכת נוחה ואמינה,לגבי מחירים אם תרצה אני אבדוק לך,או שתריץ חיפוש בגוגל.

לגבי האזעקות ביד 2,הבעייה איתם שבדרך כלל אין קוד טכנאי,ואז למעשה המערכת נעולה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

למה להיכנס להוצאות כשאפשר לאמץ את השיטה של מו מהסימפסונס?

moe.jpg

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ממליץ על PIMA. באה עם חוברת להתקנה (קל למדי למי שיש רקע בסיסי באלקטרוניקה).

בזמנו אני קניתי מ:

www.shidroogim.com

לא הייתי ממליץ על יד שנייה - עלול להיות לא תקין לחלוטין או מיושן.

:turn-l:
  • תוכן חדש...