Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם הפונטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו שלי 75 97 עם אתם זוכרים בבוקר היתה משמיעה רעשים של 3 צלינדרים מתחממת והכול היה מסתדר.

בנוסף היתה בעיה של האלמות מים שבבדיקה במכון רדיאטורים נימצא חור ברדיאטור בגלל ריקבון והוחלף בעלות של 1000 שקל.

אבל הבעיה לא נפתרה ומים המשיכו להעלם. חשבתי שיום יבוא ואני ימצא. היתה לי השערה שישנה בעיה בראש מנוע ומים נוזלים על הפלג. ביום ראשון בערב התנעתי והמכונית עובדת על 3 צלינדרים. בדקתי מערכת הצתה וכלום. לפתע ראיתי מים יוצאים מחיבור של סעפת פלטה לאגזוז ברור ראש מנוע הלך במוסך בעלות של 1500 שקל שופץ הראש שהיה אכול ממים.

היום בדרכי לחתונה בפקק אני רואה אדים מקדימה עצרתי מייד ואני רואה מים יוצאים ממכסה מיכל מים.

והמאורר לא מיסתובב.יה אלוהים בדרך כלל מתקנים ראש מנוע אחרי בעיות חימום ולא בעיות חימום לאחר תיקון ראש.

חיברתי חות ישר למצבר קוטב שלילי לחוט שיוצא מהנגד והמאורר הכל להיסתובב הוספתי מיים וכך נסעתי

חתונה . פירקתי החוט והחזרתי והגעתי הביתה והיו מים יותר ממה שצריך - מסקנה הראש לא נפגע. בבית בלילה בדקתי עם חוט דק את השקע של הטרמוסטט והיו שנים חיוביים ואחד שלילי. כשהשלילי במרכז המאורר עובד מהר וחלש . הפעלתי את המנוע שהמחבר מחובר עד שעלו אדים מהרדיאטור והתחילו בועות במיכל מים והמאורר כלום. מסקנה טרמוסטט תקול!.

מחר אני יסע לעבודה באוטובוס ובערב אני יקנה טרמוסטט ועם זה לא יעזור אז אני ילך לחשמלאי.

למישהוא יש תוכנית חשמל של פונטו?

פורסם

לפי תאורך אז מדובר במזגן מקורי של פיאט עם מאורר רדיאטור ונגד הפועל בשתי מהירויות.

כוונתך הייתה ליוניט חום שברדיאטור שאליו מתחברים 3 חוטי חשמל.

יש לי שרטוט חשמלי של כל מע' המזגן המקורי שבמכוניתך כולל מע' מאורר הרדיאטור ורכיביה.

שרטוט זה פענחתיו ותרגמתיו לעברית ושלחתיו לדוא"ל המופיע בפרופיל שלך.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...