Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בחוקי הפורום ובפורום עצמו ולא מצאתי.

עם זאת נתקלתי שאסור לפרסם מחירים בפורום.

מיותר לציין שהדבר נראה לי תמוהה ביותר, הרי מחיר הוא אחד הדברים המרכזיים בכל הנוגע לתיקון (נרצה או לא נרצה).

יש לכך סיבה?

תודה.

פורסם

קודם כל, שאלות כאלה רצוי להפנות בה"פ לאחד ממנהלי הפורום. אם ממש לא בא לך לדבר איתם, אתה יכול לשאול בפורום תמיכה טכנית.

ולגופו של עניין - איפה מופיע האיסור הזה ? שגם אני אלמד משהו.

בטוח שאינך מתבלבל עם האיסור לצטט מחירונים בפורום "אספנות"?

פורסם

עד כמה שאני יודע, החברה' של לוי יצחק ממש מתעצבנים כשמגלחים להם מההכנסות ומפרסים את המחירון (או חלקים ממנו) בחינם לכל דורש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם הכוונה למחירים של רכבים משומשים (=ציטוט מלוי-יצחק, אסור בגלל זכויות יוצרים שלו)

או למחירי תיקונים/חלקים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לדעתי הוא התכוון למחירי תיקונים ולא למחירי מחירון של רכבים.

במידה וכך - לפותח האשכול, כן מותר לפרסם מחירים של תיקונים \ טיפולים \ הצעות מחיר שקיבלת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
גם לדעתי הוא התכוון למחירי תיקונים ולא למחירי מחירון של רכבים.

במידה וכך - לפותח האשכול, כן מותר לפרסם מחירים של תיקונים \ טיפולים \ הצעות מחיר שקיבלת.

אם כך מדוע אני מוצא ביותר משרשור אחד שהמחירים שנכתבו על ידי בעלי מקצוע נמחקו מהתגובה ע"י המנהלים ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
[/b]

אם כך מדוע אני מוצא ביותר משרשור אחד שהמחירים שנכתבו על ידי בעלי מקצוע נמחקו מהתגובה ע"י המנהלים ?

יחי ההבדל הקטן...

בעלי מקצוע שכותבים בפורום עושים זאת למען הפורום וחבריו ולא למטרת הפרסום.

ברור שבעל מקצוע שתורם מזמנו והידע שלו מרוויח מכך שחברי פורום פונים אליו בעקבות ההודעות שלו בפורום אבל פרסום הצעות מחיר וכו' זה כבר קצת מעבר למה שאנחנו מעוניינים בו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים שבעל מקצוע שייפרסם הצעת מחיר שהוא מציע יש בכך משום הפרסום,אבל אם בעל מקצוע מעריך מנסיונו תיקון בעלות מסויימת ללא קשר להיכן יבוצע זה יכול לתרום רבות לפותח השרשור בקבלת כיוון כללי מול מה הוא עומד.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מצטער, אני לא מבין.

אם אני כותב שיש לי בעיה בשאסי ואני מעוניין בהחלפת שלדה.

ועונה לי חבר פורום, שהוא במקרה גם בעל מוסך, ואומר לי: החלפת שלדה תעלה לך 500 ש"ח. זה לא בסדר?

אבל אם עונה לי חבר פורום אחר, שהוא החליף אתמול שלדה במוסך המתקנים וזה עלה 500 ש"ח, אז זה כן בסדר?

• תוכן חדש...