Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אני מתעניין לקנות 307 משנת 2002 דגם XS המפואר , מנוע 1600 אוט'.

עשיתי חיפוש פה בפורום לגבי הרכב הנל והמודל הספציפי וקיבלתי המון דיעות לכאן ולכאן.

ידוע לי על התיבה הבעייתית והחיישנים. מבדיקה שעשיתי בספר הטיפולים ראיתי שלפני כמה שנים עוד במסגרת

האחריות סידרו במוסך המרכזי את החיישנים הבעיתיים בגיר והמוכר טוען שמאז יש שקט והתיבה מתנהגת מצויין.

שאלתי היא , היום כאשר הרכב כבר לא באחריות וקורה שהתקלה חוזרת על עצמה עוד כמה חודשים , האם התיקון

הזה מסובך / יקר ועלול להכניס אותי להוצאה של אלפי שקלים ?

מאוד חשוב לי לדעת ואודה מאוד לעזרה מבעלי נסיון.

תודה.

פורסם

עלות החלפת בלוק שסתומים בגיר בסביבות 2000 ש"ח אם איני טועה (ואיציק יתקנני אם כן).

בשנת 2002 התיבה צויידה בשסתומים שסבלו מתקלות והוחלפו ע"י שסתומים של יצרן אחר.

באלה, ככל הידוע לי, אין תקלה חוזרת, ולכן אין סיבה להניח שדווקא הם צפויים להתקלקל שוב.

פורסם

דווקא בצרפתיה הזו הגיר אמין יחסית לעומת מקבילתה המושמצת רנו מגאן.(לדודה שלי יש אחת כזו עם קילומטר'ז נמוך ובכלל לא נגעו בגיר,הרכב עבר 50,000,שנת 2002.

חיפוש יבהיר היטב את הנקודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

החליפו את כל הבלוק שסתומים או שרק פירקו אותו לצורך החלפת שסתומים (אמרת את שניהם אבל לא ברור מה ומתי) ?

ולשאלתך - הבלוק שסתומים הוא חלק מתכתי ואין לו שום פעולה מסובכת או משהו שיכול להתקלקל. מה שכן יכול לקרות זה סתימות או פגם בייצור שיכולים להשפיע על החלק הזה כמו על כל חלק אחר בכל רכב אחר.

אם אין בעיה כבר שנים - אני לא רואה סיבה מיוחדת לדאוג - אבל אם אתייחס ספציפית לשאלתך, תיקון כזה יכול בהחלט לעלות כמה אלפים (רק תיקח בחשבון שתיקונים של כמה אלפים לא יכולים להיות *רק* בתיבה אוטומטית - ויכול להיות שברכב אחר תחווה תיקון של אלפי שקלים במשהו אחר לגמרי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דווקא בצרפתיה הזו הגיר אמין יחסית לעומת מקבילתה המושמצת רנו מגאן

תוכל לפרש את התופעה הזו, לאור העובדה ששתי התיבות יוצאות מאותו המפעל, ונבדלות זו מזו בעיקר בלוחית הזיהוי שמוטבעת עליהן?

פורסם
תוכל לפרש את התופעה הזו, לאור העובדה ששתי התיבות יוצאות מאותו המפעל, ונבדלות זו מזו בעיקר בלוחית הזיהוי שמוטבעת עליהן?

ארנון !

תבדוק בחברות הליסינג את שתי המכוניות,תבדוק במוסכים המורשים ויגידו לך שבסה"כ הפג'ו אמינה יותר מהמגאן.

לא מעט חברים שלי,אכלו אותה עם התיבה האוטומטית של המגאן בעוד שלא מעט מהמשפחה המורחבת שלנו שרכשה פג'ו 307 לא מתלוננת על כלום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא. אני לא אבדוק בחברות הליסינג.

בפורום הזה, אם אתה קובע קביעה, חובת ההוכחה עליך.

מדובר באותה תיבה, שיוצאת מאותו המפעל. אז איך אתה מסביר הבדלי אמינות מובהקים כל כך כשהיא מותקנת ברנו לעומת פז'ו ? (שים לב, אני לא מדבר על אמינות כללית של המכונית, אלא של התיבה, שזו היתה טענתך המקורית).

פורסם

אולי ההבדלים במנוע הם הגורמים להבדל...

כמה כוח סוס מוציא מנוע של רנו לעומת פיג'ו? אני מדבר על דגמים מקבילים.

307 מוציא 110 כ"ס.

מגאן??

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הבדלים זניחים ביותר.

למגאן היו 115 סוסים עד מתיחת הפנים, ובדגם הנוכחי 110 גם כן.

הבדלים במומנט גם כמעט ולא קיימים.

בנוסף על כך יש גם את הקליאו עם מוניטין מאוד מפוקפק בכל הקשור לגיר האוט'.

בעוד הוא זהה גם לגיר במגאן, ל307, קסארה, 406 ובקיצור לכל מכונית אוטומטית צרפתית ב6-7 שנים האחרונות.

• תוכן חדש...