Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

נרשמתי רק היום לפורום, אבל מאוד נהנה לקרוא פה את ההודעות מזה כמה חודשים.

אני רוצה לקנות רכב (אחרי כמה שבועות של חיפוש) , רנו מגאן 2005 PR עם כל התוספות (חוץ מגג... :-().

כל האנשים סביבי ששומעים מספרים לי כמה אני צריך להתרחק מרנו מגאן, כמה שהשירות של קרסו גרוע ועוד ועוד.

מצד שני לכל האנשים האלה אין רנו מגאן. לאנשים שאני מכיר ויש רנו (סניק ומגאן) אומרים שהם מאוד מרוצים וכו'.

האם כל השמועות על מגאן נכונות (ותחסכו ממני את הבדיחה על זה שהיא בטוחה כי היא כל הזמן במוסך. שמעתי אותה שלוש פעמים כבר)???

למי באמת יש מגאן, ומה הוא יכול להגיד עליה?

קראתי פה בפורום אנשים שאומרים שצריך לדעת לטפל כדי שלא תהיינה תקלות (לא להתחיל לנסוע ישר אחרי שמתניעים, תמיד לטפל בגיר לפי ההוראות וכו')

כל דבר יתקבל בברכה,

בחור עובד

פורסם

לבחור העובד,

אני יכול להעיד על אמינותה של סניק 2004 (בעל אותם מכלולים כמו המגאן) ששירתה אותנו נאמנה כ-100,000 ק"מ לפני שנמכרה. למעט מגנוני חלונות חשמל שכשלו והוחלפו באחריות, ריקול על דוושת בלם וריקול על אבזמי חגורות בטיחות האוטו עבר רק טיפולים כל 30,000 ק"מ. חוץ מזה כלום!

אני הייתי קונה רנו בלי חשש בעקבות הנסיון עם הרכב הזה.

כיום אני נוהג על רנו מגאן 2003 ידנית. נהגתי בה עד כה 10,000 ק"מ ללא ציוץ.

פורסם
כל האנשים סביבי ששומעים מספרים לי כמה אני צריך להתרחק מרנו מגאן ...

מצד שני לכל האנשים האלה אין רנו מגאן. לאנשים שאני מכיר ויש רנו (סניק ומגאן) אומרים שהם מאוד מרוצים וכו'.

התובנה הזו שלך היא לא פחות מהארה.

נגעת בשורש הבעיה של שוק הרכב הישראלי.

כל ה"מומחים", מלהגים בבטחון מופלג על מכוניות שלא היו בבעלותם מעולם.

פורסם

מצחיק הא?

זה נורא. מאיפה זה בא? למה אנשים מלהגים על דברים שאין להם מושג בהם. כשאני לא יודע אני אומר"באמת שאין לי מושג". ד"א בזכות הטמטום הזה המחירון של רנו יורד מהר. ז"א שבמקום לקנות נניח טויוטה קורולה 2003 (רכב שניסיתי לנהוג עליו ולא התרשמתי במיוחד בלשון ההמעטה, לא מתנוחת הנהיגה,לא מהתחושה על הכביש, לא מחווית הנהיגה), באותו מחיר אני קונה מגאן 2005. דרשני.

פורסם

חפש "תרבות העדר" / "אין שכל אין דאגות" / "מומחים בשקל תשעים" במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לעומת זאת, אצלי בחברה יש מגאן 2004 (או שמא זה היה 2003? לא זוכר כרגע מהבית, בכל מקרה מהראשונות שהגיעו).

בשנותיו הראשונות הרכב סבל בעיקר מתקלות פעוטות (חשמל, פלסטיקים מתפרקים, ידית הילוכים שהתפרקה ולא אפשרה להכניס לרברס...) לאחר שבגר ועבר את גיל 3, התחיל לסבול מתקלות יקרות יותר. השנה הוצאנו עליו כ-5,000 ש"ח על תקלות.

אנחנו דווקא חיבבנו את הדור הראשון של הרכב, היו בחברה 2 מגאנים דור 1 ועוד סניק דור 1 והיינו מאוד מרוצים (כולל אמינות). לכן האכזבה היתה רבה. אמנם מדובר ברכב עבודה שעושה קילומטרז' די גבוה, אבל כך היו גם הרנואים האחרים שלנו, כך שזה לא תרוץ, ובכל מקרה אני בטוח שהרכב מטופל אצלנו הרבה יותר טוב מהישראלי הממוצע (ולו רק בגלל שאנחנו לא מתקמצנים, מקפידים על טיפולים במוסך המרכזי היקר ועל חלפים מקוריים, שמן איכותי וכו').

בחברה טוענים שמחלות הילדות הידועות של הרכב טופלו, וכיום הוא אמין בהרבה. ייתכן. לא יודע מה היה המצב ב-2005.

אני לא מנסה לטעון בהכללה נגד הדגם, ובוודאי לא נגד רנו (שעדיין יודעים לעשות טנדרים סוסי-עבודה ואמינים להפליא), אבל מוצא לנכון להביא גם את עדותי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני כבר שמעתי מאנשים ש"מגאן זה לא אוטו" וכמובן שמאותם אנשים שמעתי מטר שבחים על קורולה.

כמובן שלא הייתה להם מעולם אף אחת מהן.

מגאן דור 2, רכב בעל מעלות רבות וחשובות בתור רכב משפחתי, אבל גם רכב שדורש יותר תשומת לב מבחינת תחזוקה.

שמעתי הרבה על תקלות בקורא כרטיס מפתח, אין לי ספק שחלק גדול נובע בעקבות התקנת קודן.

לגיר האוט' יש כל מיני גיזמוס, ובנוסף גם אורך חיים קצר יחסית בד"כ.

לאבי הייתה מגאן 2 04' קצת פחות משנתיים ו120 אלף ק"מ, ולא היו תקלות גדולות.

ואני מכיר עוד כמה אנשים עם מגאן 2 (כולם ליסינג) וכן היו לרכב כמה תקלות, אבל לא משהו שדרש השבתת הרכב לזמן ממושך.

אלה גם היו רכבים שבכבר עברו את ה100 אלף ק"מ ויותר.

אני חושב שהמגאן 2 סדאן הוא רכב משפחתי מצויין, ולאור מחירי המשומשות שלו הוא בחירה מעולה, לדעתי.

רק שתדע למה אתה נכנס.

סתם לסקרנות מה הבדל המחיר בין קורולה 05 למגאן 05?

אתה מתכוון לקנות מליסינג?

פורסם

לי יש מגאן II מודל 2006 מאובזרת אבל ידנית. עד היוטם עם 60,000 ק"מ 0 תקלות ואני מאוד מרוצה (שוקל לקנות אחת דיזל ידנית לאיש השיווק שלי והדבר היחיד שמעכב את הרכישה היא קבוצת הרישוי לצורך מס).

טיפול 60,000 כולל רפידות בלם קדמיןות (הצלחות היו תקינות) 875 ש"ח וצריכת דלק ממוצעת של כ 1:16 כשכ 80% מהנסיעות הן בין עירוניות.

הניסיון שלי איתה מעולה ואני מאוד שמח שלא התפתתי לקחת יפאנית במקומה כי המגאן הרבה יותר נוחה ומרווחת ונהנת מאחזקה זולה הן בטיפולים והן בביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב אז כככה, קודם כל אני לא קונה מליסינג (את הדגם הזה ספציפית נדמה לי שאין בכלל בליסינג כי הוא נחשב קבוצה שלוש ושם אנשים מעדיפים את מאזדה 6...).

ההבדל במחירון הוא כ 10K ש"ח (בלי כל התוספות שיש במגאן, והחבילת פריווליג' הזאת מאוד מוצאת חן בעיני). העניין הוא שרנו תמיד נממכרת מתחת למחירון....ככה שההפרש אפילו יותר גדול.

ד"א יש לי חבר שמוכר גולף שנת 2001, והמחירון שלה לא רחוק מהסכום שדורש המוכר של המגאן 2005 שאני עומד לקנות .

דברים מוזרים קורים בעולם הזה.

• תוכן חדש...