Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי גרמניה - השרשור הרשמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכבר הצהרתי - ההימור שלי שזהו המירוץ שיחזיר את המאסטרו (לאוב)לעניינים , כשגרונהולם לחוץ , ויש

לו מה להפסיד, עם פער מבטיח בנקודות -13,וכאן מתחיל "הצייד" לאוב את המרדף לאליפות אחרי גרונהולם !!!!

יומרני אך לא בלתי אפשרי !!!

מישל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרקוס לא לחוץ בכלל

זוהי עונת הלבלוב שלו אולי האחרונה,, מי שמכיר אותו יודע שהאיש נינוח, יש לו היום רכב לא פחות טוב מסיטרואן(ראו כתבה על השינויים בפורד בראלי עולמי השבת)מרקוס צריך פשוט לא לפרוש הפער גבוה אבל לך תדע

נכון שגרמניה שייכת ללואב הוא ניצח שם מאז ומעולם אבל גם אם ינצח יש לנו בסוף החודש את העפר של ניו זילנד, אין מה לומר השנה? יש עניין בראלי.

מה שכן מעניין יהיה לראות את שני מספרי 2 סורדו נגד הירבונן ,הירבונן הכוכב הבא של פורד מול סורדו נהג האספלט המשובח.

3 נהגים מהמזרח התיכון חוזרים לWRC

חאלד אל קאסימי מיודעינו אבו דאבי בקבוצת פורד גרמניה מירוץ ראשון באספלט

פבלידיס מקפריסין עם סוברו גרופ N ניו זילנד עם הנווט של דידייה אוריול

אל עטייה מאמירויות סוברו גרופ N ניו זילנד

גם נהג ירדני חוזר לתחר בניו זילנד ,פארח מיצובישי איוו 9

יהיה מעניין

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אחרי רצף של 6 מרוצי עפר באליפות העולם בראלי חוזר סבסטיאן לואב ל"קרקע" הטבעית שלו, אספלט.

ראלי גרמניה, מאז שנכנס לאליפות העולם נחשב לנחלתו הבלעדית של אלוף העולם הצרפתי וגם הפעם למעשה הכל תלוי בו.

גרונהולם, טוב ככל שיהיה עם הפוקוס החדשה לא מספיק טובים ומהירים בכדי לנצח את לואב-אלנה עם ה-C4 האדומה.

ראלי גרמניה נחשב כראלי אספלט מהיר ביותר בחלקו אבל היחודיות שלו היא שבכל LEG סוג האספלט ותנאי הדרך שונים.

החלק המהיר ביותר נמצא באזור הבסיסים הצבאיים הנטושים של נאט"ו ששם מרבית הכבישים עשויים מבטון.

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

SS-1

הראלי החל לאחר ניעור האבק של אתמול וסבסטיאן לואב כבר מוביל , גרונהולם רק במקום השביעי 10 שניות פיגור .

שני , מפתיע דובאל עם הקסארה הפרטית ושלישי כצפוי עוד סיטרואן - דני סורדו.

אטקינסוו וסולברג ממוקמים רביעי וחמישי עם צמד הסובארו ועם הרבה ציפיות.

דובי

1.jpg

פורסם

SS-3

סבסטיאן לואב היה המהיר ביותר בשני הקטעים הראשונים ואת הקטע השלישי מנצח פרסואה דובאל הבלגי עם הסיטרואן הפרטית.

שלושת הסיטרואנים עדיין בראש ומרקוס גרונהולם משפר עמדות ומטפס למקום החמישי.

ללואב עצמו היה קטע קטן ומביך כאשר ידית ההנד-ברייק סרבה להשתחרר באחת הפניות , דבר שעלה לו במספר שניות מיותרות.

פטר סולברג חמישי כרגע והירבונן עם הפורד השנייה סוגר את השישייה הראשונה.

שביעי טוני גרדמייסטר עם סיטרואן נוספת ושמיני פונס עם הסובארו השלישית.

דובי

פורסם

בוקר טוב

אחרי שבת שבה היו עסוקים רובנו בכייף עם ה-MDC בגרמניה ניסה דובאל לדגדג את לואב ובסוף אפילו מרקוס גרונהולם עבר אותו.

אין ספק כרגע שדובאל, עם הקסארה הפרטית, שנראית נהדר אגב בצביעה הזו, הוא הנהג הבולט של הראלי.

מלואב וגרונהולם אנחנו מצפים לתצוגת נהיגה כזו אולם דובאל הראה נהיגה מרשימה ולרגע אפילו הוליך את הראלי.

נכון לפתיחת הבוקר השלישי והאחרון לואב מוליך בכמעט 40 שניות על גרונהולם.

דובי

פורסם

בצד המקצועי מתבלט ההבדל בין צייד הכישרונות מלקולם ווילסון מפורד, לבין גיי פרנקלן מסיטרואן

אינני מבין איך נתנו לפרנסואה דובאל (בן 27) לחמוק ולוותר על שירותיו?

רואים שהבחור רעב לנצח ורואים שהשנה הוא חלוד (3 סבסובים שעלו לו במקום הראשון)

רק לראות את תוצאותיו בשנה שהוא רץ עם לואב ורואים שהוא טוב יותר מסורדו (תשאלו את הירבונן)

שימו לב לאטקינסון שהוא משוחרר מלחץ , גונב נצחונות בסטייגים מה שמיודעינו עם אותה מכונית, מר "הוליווד" כבר שכח

אז לא תמיד הרכב אשם.

ההמשך?

כמו שצפיתי, אם לא יהיו הפתעות, מרקוס בטקטיקה יסיים שני ולכן יגיע לניו זילנד עם פער של 11 נקודות בקופה

הירבונן ימשיך לפנטז

העונה מעניינת

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ואיזה הפתעות!!! אני אוכל את הכובע

לדעתי המירוץ הכי איכותי שהיה השנה בכל הקשור לאיסטרטגיות,טקטיקות,וחוכמה

עדיין אין סיכומים רשמיים אבל דבר אחד ברור

לואב חוזר בגדול עם חיוך קטן בקצה פיו, הוא קוטף את ראלי גרמניה שהוא מנצח רק ב5 סטייגים מתוך 18

אל תחמיצו בשבת 6 בערב ערוץ 1

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ניצחון שישי רצוף ללואב בגרמניה וגרונהולם מסיים רק רביעי לאחר שעף מהכביש , כנראה בעקבות לחץ מצידו של דובאל.

דני

אני ממש לא מסכים שדובאל הוא כישרון מבוזבז או משהו דומה ולדעתי סורדו טוב ממנו.

דובאל קיבל הרבה מאד צ'אנסים בעבר ופישל ברובם תחת לחץ.

כעת כאשר אין לו לחץ עליו יותר קל לו אבל הוא לא יותר טוב מכל נהג ראלי אחר בצמרת הסבב.

סורדו הוכיח שהוא טוב ואפילו יותר מזה והוא גם הרבה יותר צעיר ממנו, כרגע הוא סובל מחוסר מזל- בעיות טכניות אבל את המהירות כבר יש לו.

עוד קצת ניסיון והתוצאות יגיעו גם כן.

היתרון הגדול של סורדו על דובאל - הוא, כמו לואב, צמח בבית הגידול הסיטרואני והיה אלוף הג'וניורים .

דובי

פורסם

דובי

ממש לא מסכים איתך, הכל תרגילים פוליטיים ומזל, כך דיברו על פיליפ בוגלסקי שהיה היחידי שהשאיר את ענף הראלי עם פה פעור

שניצח את האלוף הבלתי מעורער מקינן בספרד עם קסארה קיט קאר 4X2, מגודל המעמד הוא נפל אח"כ באקרופוליס ונזרק

רק שכחו שהוא היה נהג הנסוי של ציטרואן ואלוף צרפת הבלתי מעורער.

כך עשו עם זיל פניזי עוד נהג ברמה אבסולוטית,

צריך להיות עם קורטוב של מזל ובזמן הנכון (זה מה שהירבונן אמר: כולם נוהגים טוב אבל חסר את......כדי לנצח)

אני לא אתפלא אם בשנה הבאה הכינו כבר כסא לדובל מאחת הקבוצות המובילות

דובל היה בחוץ 8 חודשים, לא נהג , תראה איזה COME BACK, תבדוק תוצאות בסטייגים, תביט איפה הוא ואיפה הירבונן שנחשב ליורש של מרקוס.

להגיד באמצע היום השני:" אני הולך לתפוס את גרונהולם" חביבי, זו הצהרה מאד יומרנית, והוא הצליח.

ועוד עם איזה רכב,סיטרואן קסארה , איזה מודל? תזכיר לי?

והנה פלא, בניו זילנד הוא לא משתתף, יודע למה?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

לא כל מי שיוצא מבית הגוניורים הוא גאון

לואב קורץ מחומר אחר,אתה יודע מתי ספורטאי "מתפוצץ"? שיש לו קהל או מדייה ,כל ספורטאי בכל תחום יגיד לך את זה

האדרנלין בשמיים ואתה ממריא.וטועה לפעמים.

אבל אלוף אמיתי? הוא זה שיודע להרגיע, לבדוק סיכויים וסיכונים ומול הקהל הביתי שלו נותן בכל היום השלישי לאחר לנצח תוך

חישוב מדוייק וטקטיקה ,זה אלוף!!!! (הגיבור שכובש את יצרו) זה סבסטיאן לואב.

זה לא סורדו ולא הרבה אחרים

לתת צנסים? לגישתך פטר סולברג מזמן היה צריך לנסוע עם 106 ראלי "ולתת בגז" בישראל:-).

מזל שאנחנו לא קובעים

אחלה מירוץ היה

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני באמת לא מבין מה סולברג עדיין עושה בסובארו ולדעתי האישית הסולברג היותר טוב הוא דווקא זה שנוהג בפוקוס הכתומה, שאגב היא המכונית היפה ביותר שמתחרה כיום, שוב לדעתי.

דני, לא כולם קורצו מחומר של אלופים אבל לדובאל היו מספיק הזדמנויות והוא פשוט לא הצליח.

כמו שכולם יודעים בספורט מוטורי אין יותר מדי הזדמנויות שניות.

ולא הכל פוליטיקה - פניצי עף מפיז'ו בגלל שהם העדיפו את דלקור והוא פתח את הפה היכן שלא צריך. כאשר הציעו לו חוזה מוגבל למספר מרוצים באותה עונה עם רכב רשמי והשאר עם חצי-רשמי הוא לא היה מוכן ועבר למיצובישי עם האבו-WRC ועשה טעות חמורה.

בוגלסקי ניצח ב-WRC בזמנו עם ה-KIT בגלל שהיה לקסארה יתרון אדיר על מכוניות ה-WRC הרגילות , בעיקר עניין של יחס משקל-הספק וצמיגים עדיפים , הנצחונות היו רק על אספלט, הקרקע הטיבעית של הצרפתים .

הפוליטיקה העיפה את כלל ה-KIT מהאליפות ולא רק את בוגלסקי ולאחר מכן סיטרואן העדיפו ללכת על בטוח ולקחו את מקריי וסיינז שני אלופי עולם עם רקורד מוכח. החלטה נבונה שהוכיחה את עצמה .

דובי

פורסם
כפי שכבר הצהרתי - ההימור שלי שזהו המירוץ שיחזיר את המאסטרו (לאוב)לעניינים , כשגרונהולם לחוץ , ויש

לו מה להפסיד, עם פער מבטיח בנקודות -13,וכאן מתחיל "הצייד" לאוב את המרדף לאליפות אחרי גרונהולם !!!!

יומרני אך לא בלתי אפשרי !!!

מישל

מי אמר שגרונהולם לא לחוץ ?

מי אמר שהעונה סגורה ?

נמתין לסיבוב הבא !!!!!!!!!!!!!!!

"ALLEZ SEBASTIEN"

מישל

פורסם

טוב אז כצפוי לואב ניצח אבל הכי הדבר הכי חשוב סביב הראלי היתה ההופעה המוצלחת של דובאל וגרדמייסטר בראלי ולמה ?

גם דובאל וגם טוני גרדמייסטר ערכו לאחרונה מבחנים בסוזוקי החדשה שאמורה להצטרף אוטוטו לסבב אליפות העולם ומכיוון שעדיין לא ידוע מי יהיו צמד הנהגים הרשמי של הקבוצה סיכוייהם גברו לקבל את הכסאות המיוחלים.

נחיה ונראה

דובי

• תוכן חדש...