Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי גרמניה - השרשור הרשמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחח...איזה מירוץ!!! תענוג.

אני רוצה לחזק את דובי בעניין דובאל, נתנו לו הרבה הזדמנויות בקבוצת סיטרואן והיו מירוצים שהוא הוביל או היה בין שלושת המובילים אבל בין לבין הוא ריסק יותר מקסארה אחת, שרף כמה ואלוהים זוכר מה עוד :twisted:.

עובדה, כל הקבוצות החליטו פה אחד שהוא צריך להתבגר ו"לנוח" קצת ואולי המירוץ הזה הוא הוכחה שיש משהו בהחלטה הזו.

למרות שבלי לחץ מהקבוצה והאליפות קשה לשפוט נהג, עדיין הוא "נתן בראש" לאלופים שמאוד מתאמצים לקחת נקודות. לנצח את גרונהולם והירבונן ולאתגר את לואב כשהם מתאמצים...אני מוריד את הכובע.

עכשיו המתח בשיאו ואיזה כיף לנו :-D

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,שמחים לראות אותי:-D

דני דובי אתם עוד תוכלו את הכובעים שלכם.נראה שאתם לא פוגעים בנקודה החשובה ביותר בקשר לקבוצת סובארו.זה שלפטר ישנה בעיה בסדר מסכים. אבל הבעיה המרכזית היא האוטו ורק האוטו.והנה קצת חדשות מאחרי הקלעים.לפני ראלי פינלד היה ויכוח חריף בין מנהלי סובארו ופטר. ופטר טען שהקבוצה לא עומדת בהטחות שלה אליו, וזה הגיע לנקודה שפטר זרק את הקסדה שלו והודיע שהוא פורש מהקבוצה. הטענות שלו היו שהם הבטיחו לבנות אוטו חדש, ומה הם עשו? הוסיפו טלאים לאוטו המיושן. ומי יודע יותר טוב ממך דני שלאוטו הזה היום אין סיכוי להתחרות באחרים.וראו זה פלא קבוצת סובארו שוקדת בזמן האחרון בבנית אוטו חדש ההצ"באק שיתחרה אני מקווה בשנה הבאה. אז בואו נמתין בסבלנו, נסיים את העונה המוצלחת שיש לנו השנה, ובשנה הבאה הכל פתוח שוב?

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן

מה כל כך מעניין מה עשו , עושים ,יעשו סוברו ?

העיקר והחשוב והמעניין זה מה קרה ,קורה ויקרה עד סוף העונה !

האים המאסטרו יהיה או לא יהיה אלוף ????

מי זה פטר סולברג בכלל ?

כיום הוא נהג ברמה ב' !!

מה לעשות ?

ALLEZ SEBASTIEN "

michel

פורסם

זלמן

סובארו לא בונים אוטו חדש האצ'באק בגלל שהאימפרזה לא טובה בראלי אלא בגלל שהאצ'בק החליף את האימפרזה כדגם הבא של סובארו בכלל וכמו שאנחנו יודעים, ספורט מוטורי מקדם מכירות ולכן סובארו יחליפו דגם, כחלק מקידום המכירות, אגב- גם מיצובישי מחליפים את האבו ויש כתבה נחמדה ב-CAR על שני הדגמים החדשים.

לעניינו - יכול להיות שהסובארו הנוכחית גרועה אב זה ככה כבר ב-3 דגמי הראלי האחרונים ופטר לא מקדם שום דבר חוץ מלקטר.

להזכירך - את האליפות הוא לקח רק בגלל שסיטרואן החליטו לא לתקוף, עם לואב, בראלי -RAC 2003 כי העדיפו מקום שני בטוח שיביא אליפות יצרנים ולא ניצחון אולי של לואב ואליפות ראשונה כבר אז.

פטר בחור נחמד ומוסיף הרבה צבע לאליפות העולם, אבל אני ממש מצטער הוא לא ברמה של לואב וגרונהולם וכנראה גם לא של הירבונן.

שים לב לאטקינסון, הוא עומד ראש בראש בדרך כלל עם פטר בתוך סובארו לאחרונה , אז מה? האוטו שלו בסדר ? אה, אי אפשר לדעת כי הוא דואג לרסק אותו מדי פעם...

שוב אני מחזיק בדעתי כי הסולברג הנכון הוא הנינג , ממש כמו שרלף הוא לא השומאכר הנכון !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דני

נראה לי שאתה צודק מהבחינה שזלמן לא אובייקטיבי .

הייתי מאד רוצה לראות את סולברג עוזב את סובארו ומנסה להוכיח את עצמו בקבוצה אחרת , אולי אז הפלופ היה מתגלה או שהייתי נאלץ לאכול כובע....

דובי

פורסם

שמע דובי

אינני יודע מדוע ממשיך ההוליווד לשחק באולפני "צינה ציטה" (אולפני סרטי הבורקס) כסף?

כנראה, האיש איבד מוניטין,מתוסכל,לא מסיים מירוצים כבר המון זמן,

לכשתקום קבוצה חדשה נראה לך שמנהל הקבוצה ייקח נהג מתוסכל?

אני במקומו מזמן הייתי פורש והולך להרגע שנה בIRC מקבל בטחון ואח"כ מתנקה וממשיך

האיש יושב על רכב סוברו כבר שנתיים בלי תוצאות,

זלמן כותב לא רציני, מכיוון שרכב חדש לתחרויות אין לסוברו כרגע והשחקן ההוליוודי איבד מזוהרו.

אפילו מספר 2 שלו נהנה יותר.

אני לא חושב שפטר הוא פלופ, זה עניין של להיות במקום הנכון ,עם הרכב הנכון, בזמן הנכון.

ד"א הוא תמיד מוזמן ל"תת בגז" בערבות הנגב בסטייג 1 כפול 4 אצל נועם.:-)

העיקר ההומור

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

כל הדעות על פטר יכולות להיות לכאן ולכאן, בשורה התחתונה - הבחור היה אלוף עולם!!

גם על ריצ'ארד ברנס ז"ל אמרו שהוא נהג מוכשר (אבל לא מספיק בשביל להיות אלוף) ובסוף הוא לקח אליפות מבלי לנצח מירוץ אחד..

אני רואה את זה אחרת - אני חושב שלואב הביא איתו סגנון נהיגה שונה שהיה עד כה, היחיד שיישר איתו קו מבין הותיקים היה גרונהולם, וסולברג לא הצליח לעשות זאת. כל שאר הצעירים מנסים ללכת בעקבותיהם (סורדו, הירבונן ודובאל).

ברור שישנו גם עניין הרכב ואם אתם שואלים אותי, אם גרונהולם פורש בסוף השנה - מי שירש אותו בפורד יהיה כנראה פטר. אני לא הייתי ממעיט בערכו כל כך מהר.

אגב, דובאל לא הפתיע אותי לרגע, מי שעוקב אחרי ראלי בלפחות 4 השנים האחרונות יודע שדובאל הוא מומחה אספלט (בדיוק כמו ג'יל פאניצי).

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
כל הדעות על פטר יכולות להיות לכאן ולכאן, בשורה התחתונה - הבחור היה אלוף עולם!!

...

אלון

אלון

כמו שכתבתי קודם , הבחור זכה באליפות העולם ב-2003 רק מפני שסיטרואן בחרו ללכת על בטוח ופחדו לתת ללואב ללחוץ גז בראלי בריטניה 2003 .

לא היה חסר הרבה שאצל פטר בקורות חיים היה כתוב שב-2003 הוא היה כמעט אלוף עולם ואילו אצל לואב היו כבר 4 אליפויות.

סיטרואן לא חזרו על הטעות הזו שוב.

דובי

פורסם

דובי

פה אני חולק עליך

ברקורד כתוב אלוף עולם נקודה!

רק להזכר

בראלי קרוס אשקלון במירוץ האחרון 1988 התכתשו חיים רווה ורמי שוכטוביץ ביניהם וראם סמואל זכה במקום ראשון, אז נהג צעיר

שאל אותו מיודעינו העיתונאי יעקב צלאל :איך אתה מרגיש להנות מן ההפקר? וראם אמר לו שהשאלה שלו מטומטמת

אני עליתי לנצח והצלחתי, כך ענה לו בעלבון סמואל וצדק!!

מה שאני בא להגיד שאין מירוצים אוטופיים זה כלל גם בחיים.

אם ואם ואם? זה שטויות, שורה תחתונה היא הקובעת.

יום טוב

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ושוב שלום.

דובי חשבתי לעצמי שכתבת פעם אחת שקבוצת סיטרואן היא זו שהביאה לפטר את האליפות ?,אבל כתבת את זה פעמיים וזה לדעתי שטויות. כנס להסטוריה ותראה כמה רחוק לואב היה מפטר במירוץ האחרון ואז תכתוב שוב. אולי הם החליטו שאין ללאוב סיכוי קלוש לנצח, ואז יהיה טוב לגמור את המירוץ ולקחת את אליפות היצרנים. מישהו זוכר ולמישהו באמת מעניין אליפות יצרנים? או שתמיד זוכרים את האלופים? פטר אלוף עולם.

ובואו נזכור שרק שנה קודם פטר נהג חדש בסוברו,ריצ'ארד ברנס ז'ל חייב לסיים את המירוץ האחרון במקום ה4 ומעלה ולזכות באליפות העולם, SS אחרון פטר יושב מקום 4 וריצ'ארד ברנס יושב מקום 5,פטר מקבל הוראה מהקבוצה להגיע לSS באחור, ולקבל עונש של זמן, וריצ'ארד עובר אותו ב 17 שניות וזוכה באליפות העולם.זו הטקטיקה הנכונה להביא אליפות . אבל מישהו זוכר שפטר הביא לו את האליפות? ממש לא ולא מעניין את אף אחד. ריצ'ארד ברנס אלוף עולם.

בקשר לאחים סולברג. מגיל 12 יש יריבות בינהם, ותמיד פטר היה מס 1 והניג מס 2, כאשר הם הגיעו להתחרות באלפויות של נורבגיה וסקנדינביה הם קנו 2 טיוטות סליקה זוכירם? וראו זה פלא פטר לקח 4 אליפיות נורבגיה רצוף כשהאח מזדנב. כשפטר עבר לסבב הWRC הניג התחיל לנצח בנורבגיה. אז לדעתי נמתין ונראה מה יביא לנו העתיד ביריבות בינהם. מה

גם שהניג רעב ומנסה להראות מה שהוא יודע כך שהוא כן יוכל אולי לנהוג בעתיד בקבוצה מסודרת.

המשיכו לנהוג בזהירות ממש מפחיד עם התאונות בארץ:evil: זלמן

פורסם

עזבו מה רשום באליפות .

שנת 2003 -

ראלי אחד לסיום העונה, ראלי קטלוניה - סבסטיאן לואב מסיים במקום השני ומקבל 8 נק' אליפות, מגיע ל-63 נק' באליפות העולם.

פטר סולברג מסיים במקום ה-5 ומקבל רק 4 נק' , מגיע ל-62 נק' באליפות העולם, נקודה פחות מלואב וראלי אחד לסיום העונה.

בראלי הבריטי יש ללואב כמובן סיכוי ברור לסגור עניין, אבל הוא חדש בעסק וסיטרואן חוששים לקחת סיכון, מעדיפים אליפות יצרנים, שנחשבת בראלי מה לעשות.

לואב מקבל הוראה מפורשת לסיים שני בלי סיכון ולהביא אליפות יצרנים לסיטרואן .

סולברג קיבל מתנה ולקח אותה בשתי ידיים . הוא זכה באליפות בהפרש של נקודה - 72 נק' מול 71 נק' של לואב.

מאקינן חיכה לו בקו הסיום בזרועות פתוחות.

הסטטיסטיקה יפה והרקורד נאה אבל ההיסטוריה זוכרת הכול . האליפות היתה כבר אז צריכה להיות של הצרפתי.

דני

לגבי אשקלון , סנואל, אז עם הסמבה האדומה אכן ניצח ועשה זאת יפה מאד וכן...הוא זכה מההפקר כמו שקורה הרבה בספורט, זה לא גורע מהנצחון שלו, ממש כמו שזה לא גורע מהאליפות של סולברג .

מישהו עדיין זוכר את אליפות אירופה בכדורסל שמכבי לקחו ויש כוכבית לידה בגלל הפיצול בליגות באותה השנה ?

דובי

פורסם
בראלי הבריטי יש ללואב כמובן סיכוי ברור לסגור עניין, אבל הוא חדש בעסק וסיטרואן חוששים לקחת סיכון, מעדיפים אליפות יצרנים, שנחשבת בראלי מה לעשות.

ולמרות מה שציטטתי והדגשתי ועל אף שסיטרואן הגבילה את לואב לא לקחת יותר מדי סיכונים, זה לא אומר שלואב היה מנצח את המירוץ הזה אם הוא היה נותן 100% מעצמו! טעויות, תקלות טכניות הן חלק ממירוץ ראלי וממירוצים בכלל, זה היה יכול לקרות באותה מידה אם לואב היה נותן הכל מעצמו (במיוחד בראלי בריטניה הבוצי).

אני מלא הערכה ללואב בדיוק כמוך, אבל להמעיט בערכו של סולברג בזה שהוא לקח אליפות בגלל שקבוצה אחרת ויתרה מראש על כך, זה ממש לא לעניין.

סולברג בא לנצח (וניצח!) כי הוא ווינר, לואב הפסיד במערכה הזו בגלל שהיצרן שלו באותה סיטואציה היה לוזר (וגנב מאיתנו הצופים, דרמה שיכלה להיות מרתקת).

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון

בגלל שבספורט קשה להשתמש במילה - אם - זו קצת בעיה , אם היה לוחץ ואם היה עושה טעות.

אני השתמשתי בעובדות , אבל זה ממש לא משנה .

זה שנמנע מאיתנו, הצופים, קרב גדול אין ספק בכלל .

דובי

• תוכן חדש...