Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחזרתי מגן שלושה ראיתי שכל האוטו באבנית מהמים שבגן הלאומי ניסתי להוריד עם מים לא עזר לא הייתה לי ברירה לקחתי סקוץ וקצת הורדתי את האבנית או מה שזה לא יהיה .

ועשיתי סריטות על כל החלון הקדמי .

איך אני יכול להוריד את השריטות ? ממש קשה לנהוג בלילה כי כל קרן אור שפוגעת בשמשה מסנוורת אותי .

פורסם

אם אתה מעוניין בבעל מקצוע שיתקן את הליקוי כדאי שתמתין לרפי לין שיגיב, ויפנה אותך למספר בעלי מקצוע הקרובים למקום מגוריך.

 

השריטות נעשו מסקוטש רגיל המיועד לשטיפת כלים?

 

 

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אתה מעוניין בבעל מקצוע שיתקן את הליקוי כדאי שתמתין לרפי לין שיגיב, ויפנה אותך למספר בעלי מקצוע הקרובים למקום מגוריך.

 

השריטות נעשו מסקוטש רגיל המיועד לשטיפת כלים?

 

 

 

 

 

 

 

ל'

 

סקוץ ירוק רגיל , לא עשוי מברזל או משהו דומה ! השריטות לא עמוקות בכלל אבל בכל זאת לא נעים לנהוג בלילה .

דיברתי עם המנהל של הגן הלאומי והוא אמר לי שהממטרות לא עובדות בשבת (האבנית נוצרה מהממטרות) ויש לי הוכחה שהן עבדו-הכל צולם וגם הוא צולם מדבר איתי ואומר לי שאין מה לעשות וזאת בעיה שלי שאני החנתי את האוטו קרוב לממטרות...(האוטו עמד בחניה מסודרת באיזור מותר).

מה אני יכול לעשות לגבי זה ?אולי לתת לו הצעת מחיר לתיקון השמשה?

×
×
  • תוכן חדש...