Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר אוויר לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

אני צריך להחליף את הפילטר אוויר בפולו ,ונמאס לי לשלם 120 שח על פילטר מקורי מקרטון אצל המוסכים המורשים. רציתי להחליף לפילטר IN BOX או פתוח, מה לפי דעתכם כדאי ומומלץ לאוטו שלי יותר? בהתחשב בזה שהפילטר ממוקם מאחורה ומגיע לשם רק אוויר חם?

ואילו חברות אתם ממליצים יותר בין :SPARCO,JETEX,K&N או המלצה אחרת שלכם.

בעיקרון אני מתלהב מ JETEX בגלל מחיר סביר.

מצורפת תמונה להמחשת המצב.

הרכב הוא פולו 1400 16V 1997

תודה לכל העונים

P1010001.jpg

פורסם

אם אתה "חם" על מחיר סביר, לדעתי, תשאר עם הפילטר המקורי, יש לך בכלל סיבה לשים פילטר פתוח או שאתה רוצה לשים אותו רק בגלל שזה פילטר פתוח?

פורסם

הסיבה שאני רוצה פילטר מכותנה היא שהוא ניתן לשטיפה וגם נותן קצת יותר ביצועים.

ובקשר למקורי אין שום סיבה שאני ישלם על הקרטון הזה 120 שח.

פורסם
הסיבה שאני רוצה פילטר מכותנה היא שהוא ניתן לשטיפה וגם נותן קצת יותר ביצועים.

ובקשר למקורי אין שום סיבה שאני ישלם על הקרטון הזה 120 שח.

לא וודאי שיתן שיפור בכח.

קנה פילטר קרטון תחליפי!

פורסם

בכל אופן למקורי אני לא חוזר ואני מעוניין בפילטר כותנה. השאלה היא איזה מומלץ מבחינת חברה וצורה כלומר פתוח או in boX? כפי שאתה רואה בתמונה, יש ג'יפה מהנשם שמלכלכת לי את הפילטר ,לכן אני רוצה פילטר שאני יוכל לנקות.

פורסם
בכל אופן למקורי אני לא חוזר ואני מעוניין בפילטר כותנה. השאלה היא איזה מומלץ מבחינת חברה וצורה כלומר פתוח או in boX? כפי שאתה רואה בתמונה, יש ג'יפה מהנשם שמלכלכת לי את הפילטר ,לכן אני רוצה פילטר שאני יוכל לנקות.

אז תקנה פילטר אינבוקס, לא כ"כ משנה מאיזו חברה כל עוד שתקפיד לנקותו ולשמנו בתדירות ראויה.

לגבי אינבוקס או "פתוח" חפש בפורום הנושא נטחן.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אז תקנה פילטר אינבוקס, לא כ"כ משנה מאיזו חברה כל עוד שתקפיד לנקותו ולשמנו בתדירות ראויה.

לגבי חברות ,אין הבדל בין החברות? רמת הסינון בכל החברות זהה? או אורך החיים?

פורסם

לגבי חברות ,אין הבדל בין החברות? רמת הסינון בכל החברות זהה? או אורך החיים?

זניח, כל עוד מדובר באחת החברות המוכרות בתחום ההבדלים ביניהם זניחים.

את רמת הסינון קובע השמן ותדירות הניקוי/שימון.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...