Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 5 - השרשור הרשמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל הצלמים, אני אשמח לתמונות של הקליאו השחורה שלי.

עד כה רק תמונה אחת של אלון (תמונה מעולה אגב, תודה :wink:)

ניר

פורסם

טוב , נרשמתי שוב מחדש על מנת לכתוב את זה ......

המזג אויר היה מושלם. התוואי היה מדהים. המחתחרים והצוות של מסלולים מקצועניים אחד אחד.

ה entourages, הקהל, הצלמים והספונסרים פשוט מוסיפים מימד נוסף ליום תחרות כיפי מהיסוד.

ואני, אני עשיתי זאת !!! הגעתי לגמר ... ועוד כ monster :^))))

אין מה לומר, הצמיגים עשו את שלהם ואפשרו ליכולות האוטו (והנהג) to be at their best

אז אנצל את במה זו שוב להודות לספונסר שלי.... רדיו השרון, כפר סבא - בהנהלתו של ברק מלמד...מערכות שמע ו DVD לרכב, בניות בפיברגלס לפי הזמנה והתקנת מערכות מיגון ואיתור ... מס' 1 בארץ !

ועוד תודה ענקית לערן וקובי מ TOP RPM שסובלים את כל השיגעונות שלי בחיוך וסבלנות, ובמיוחד עבור הצמיגים המדהימים KUMHO ECSTA V710

לראם וכל צוות מסלולים , אתם "ה" pioneers של הספורט המוטורי בארץ... וכל הכבוד לכולכם !! (ותמשיכו כך ...) SEAT NISSAN PIT STOP וכל השאר תודה שבתרומתכם לענף מאפשרים לנו לנהוג כפי יכולותינו

לאדון גל מדלי שהודיע על פרישתו מענף הדרכת נהיגה מתקדמת,

אני מכיר אותך כ - 6 שנים ... עוד שלא ידעתי אפילו איפה שמים ידיים על ההגה :oops:

לימדת אותי המוווווווווון, היינו לחברים והפכת לי את המכונית מכלי תחבורה משעמם לחווית נהיגה יום יומית .... אלפי תודות ,עלה והצלח!!

ונפגש ב MDC עונה שלישית .... רק אני מקוה לא באותה קטגוריה :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאור הביקוש הרב להתאמן שוב על MDC 5, אנו פותחים אימון ב15/09 יום שבת.

האימון יתבצע כרגיל בשלושה מחזורים של 3 שעות כ"א , מקס' 10 איש במחזור.

להרשמה במשרדי מסלולים אצל משה

• תוכן חדש...