Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת רישום למנוע:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: השאלה: נרכש מנוע ממכרז של חברה (גדולה), שהיה להם במלאי חלפים מקודם. המנוע הגיע מחו"ל, לפני הרבה שנים, ויש עליו מספר מנוע "מוזר"- ככל הנראה, בגלל שבחו"ל מייחסים פחות חשיבות לעניין מספור מנוע והשתייכותו לרכב. בכל מיקרה- אותה החברה הוציאה תצהיר (החתום ע"י הע"ד שלהם), שלפיו המנועים אכן יובאו ע"י בצורה חוקית, אבל נאבדו מסמכי יבוא. מן, הסתם, אני אמור לקבל מסמך, שאותו מנוע נימכר לי.

השאלה: מה עושים, כדי לרשום אותו באוטו, והאם בכלל צפויה בעיה כלשהיא עם זה- להזכירכם, הם טוענים, שמנועים יובאו, ושייכים להם חוקים, אבל נאבדו ניירות של יבוא! מדובר בחברה מאד גדולה, אגב, שיש להם זכויות "חוקיות" ככל הנראה ל"קומבינות" פנימיות ברכבים שלהם, מבחינת החלפים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה היה לפני כמה עשרות שנים... השאלה- מה הם ימצאו שם, ואם בכלל ירצו לשתף פעולה? ואיזה מכס- בת"א ברח' הרכבת?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש עליו מספר מנוע "מוזר"- ככל הנראה, בגלל שבחו"ל מייחסים פחות חשיבות לעניין מספור מנוע והשתייכותו לרכב.

תרשה לי לתקן אותך:

ב"חו"ל" המספרים על המנוע לא מעניינים אף אחד, ולפחות בארה"ב, לא היה מספר סידורי מוטבע על המנוע להרבה מהיצרנים.

אני עם אליבבה.......

פורסם

אני יודע, על זה דיברתי...

וכן- חשבתי על האופציה, הבעיה- אני צריך למכור את המנוע, ואני לא יכול להציע את זה לקונה...:roll:

פורסם

מהמכס לא תראה ישועה כיוון שעברו עשרות שנים.

אני בספק אם משרד הרישוי יסכים להכיר בכך, שכן מנוע צריך להיוולד איכשהו, וכאן בארץ תעודת הלידה של מנוע הם מסמכי היבוא שלו.

אליבבה הציע פתרון מעניין, אבל עדיין צריך להיות למנוע איזשהו מסמך שיעיד עליו ועל זהותו.

לא נראה לי שהחברה שמכרה לך את המנוע,תסכים לפתרון של אליבבה

במקרה הטוב - אם יש לך מס' מנוע חוקי ששבק חיים ושווה רק את משקל המתכת, רק אז אולי יעזור לך אליבבה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...