Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא סחב בעליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נסעתי לטבריה עם הסובארו DL 82 שלי וגם לחיפה באותו היום לאחר כשעתיים נסיעה בעליה תלולה קצת שהיה מכונית אז עצרתי והעברתי להילוך ראשון וכאשר שחררתי קלאץ ונתתי גז הגז כאילו לא מגיב המנוע לא קיבל דלק והאוטו הדרדר לי אחורה פשוט לא סחב עד שלא לחצתי ממש פול גז לכמה שניות רק אחרי זה הוא הגיב מה יכולה להיות הבעיה

פורסם

אתה מעלה לי זיכרון מהעבר!.

גם פעם יצאנו עם המשפחה לטבריה עם סובארו DL84 ופתאום הרכב לא סחב ביכלל והדוושה לא הגיבה גם אם לוחצים פול גז הרכב נוסע מקסימום 40קמ"ש עד שעצרנו בצד 10דקות הפסקה ואז הכל הסתדר..

כניראה הבעיה בקרבורטור לDL הקרבורטור מהר מתלכלך ונהיה מטונף ואז באים כל הצרות האלה...

תחליף פילטר דלק ותעשה ניקוי קרבורטור ויהיה שיפור.

פורסם

נשמע כמו בעיה קלאסית שנוצרת מצירוף קרבורטור + עלייה תלולה. בגלל זה לדגמא הרבה בעלי ג'יפ אמריקאי עושים הסבת הקרבורטור להזרקה כדי להימנע מהצורך לגדל רגל שלישית לתפעול הרכב בשיפועים.

פורסם
נשמע כמו בעיה קלאסית שנוצרת מצירוף קרבורטור + עלייה תלולה. בגלל זה לדגמא הרבה בעלי ג'יפ אמריקאי עושים הסבת הקרבורטור להזרקה כדי להימנע מהצורך לגדל רגל שלישית לתפעול הרכב בשיפועים.

למה לקנות פרה בשביל כוס חלב?

[לידיעתך בגיפים אמרקאים, הסבו את הקרבורטור לוויבר, ובכך פתרו את הבעייה.

בסמוראי קרבורטור, כוון המצוף כנדרש, או הסבת הקרבורטור ממקורי לקרבורטור סובארו, פתרה גם את הבעייה.]

לעצם פתיחת השרשור, בעל הרכב ביצע נקוי קרבורטור משאבת דלק, ומסנן דלק, אך ממשיך לסבול מהבעייה מיום קניית הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למה לקנות פרה בשביל כוס חלב?

[לידיעתך בגיפים אמרקאים, הסבו את הקרבורטור לוויבר, ובכך פתרו את הבעייה.

דווקא ראיתי בג'יפולוג מדריך יפה שכתב חנן אורלוב על הסבת CJ להזרקה חד נקודתית של מנוע ספארי, המערכת הזרקה הנ"ל קיימת בעוד הרבה אמריקאיות, פשוטה להרכבה וזולה להשגה וגם ראיתי ושמעתי על הרבה בעלי CJ שעשו את זה. לי עצמי יש כזאת בג'ימי ועוד אחת במחסן.

לעצם פתיחת השרשור, בעל הרכב ביצע נקוי קרבורטור משאבת דלק, ומסנן דלק, אך ממשיך לסבול מהבעייה מיום קניית הרכב.

לא הבנתי מה זה שייך, אבל אתה המומחה כאן, אני לא יתווכח רק יבקש שתסביר לי.

פורסם

מה שייך מה?

צינתי את העובדה שאין צורך בגיפים אמרקאים להשקיע במערכת הזרקה, כדי למנוע מחסור דלק בשפועים,

ובנוסף עניתי על הבעייה שציינת שהיא בעיית קרבורטור, שהבחור מתיקש ללכת לחובבנים במקום למקצועים, והתוצאות בהתאם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...