Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי הותקנה, אבל יש לי אופציה לשנות את גודל הסאב ופר. המערכת מותקנת ברנו מגאן סדאן, וכוללת hu של אקליפס, קומפוננט hi energy 6.5 אינץ רמקולים אחורים קואוקסיאלים של בוסטון אקוסטיק 5.25 סידרת S מגבר srx5 של אודיסון וסאב של הרץ סליל אחד רמת energy ששמו לי בהתחלה 10 אינץ ועכשיו נתנו לי לניסיון לשבועיים 12 אינץ. שאלותי הן :

1. (הכי חשוב) האם יש המלצה כללית לגבי איזה גודל של סאב מתאים כאן (ברור שאשמע ואתרשם לבד אבל בכל זאת מאחר והאוזן שלי לא מנוסה, מה אתם חושבים ? )

2. את הסאב של 10 אינץ נתנו לי בתיבה מרופדת ויפה, את ה- 12 בתיבת עץ שנראת הרבה פחות מושקעת, האם זה רק יופי או שההבדל גם פונקציונלי ?

פורסם

הכל עניין של טעם:

אני אישית לא אהבתי אף סאב 12 ששמעתי עד עכשיו (לא שמעתי את הפירלס)

10 יותר מעודן מפורט ומדוייק מצד שני למי שאוהב עוצמה לא יקבל את מה שרצה

12 גם יורד יותר נמוך בבסים.

לדעתי זוג 10" הם הבחירה הכי טובה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לגבי התיבה - מבחינת סאונד זה הרי תלא משנה עם התיבה מבחוץ נראית כמו מוזנחת או מצופה יהלומים. אם הנפח מתאים והבניה טובה אז אין הבדל.

לגבי העניין של 10 ו 12 :

בתאוריה 12 אמור לרדת יותר נמוך ולפתח עוצמה גבוהה יותר , 10 אמור להיות מהיר יותר ואולי מדויק יותר.

בפועל ההבדלים קטנים . זה תלוי מאוד בסאב עצמו ובהרבה פרמטרים שונים של כל המערכת שמשפיעים.

אני בגדול מעדיף 12 ואני חושב שזה השילוב המתאים של כל הפרמטרים. אבל אין פה תשובה חד משמעית וכל אחד יגיד אחרת. אני אומר שבשורה התחתונה זה תלוי בסאב עצמו. במקרה שלך יש לך את שניהם , תנסה להבדיל מה מהם נשמע לך טוב יותר - ועדיף שתעשה זאת בלי להתחשב במה שאנשים אומרים - בלי דעות קדומות. אל תקשיב ל 10 ותחפש לשמוע שהוא מהיר יותר ואל תקשיב ל 12 בציפיה של "נו הוא אמור לרדת נמוך יותר" .. תבדוק ותחליט .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על תגובותכם,

ממה ששמעתי עד עכשיו ה- 12 נשמע לי רך יותר, יורד נמוך יותר, ה- 10 קצת דופק באופן פטישי, נראה לי ש ה- 12 מתאים לי יותר, אבל אשמח לעוד דעות. חשוב לי לומר גם שאני לא שומע מוסיקה רועשת במיוחד, וממש אין לי מטרה "להפציץ בבומים" .

בעניין ריפוד הקופסא, זה אמור לשמור על הסאב ? או ממש רק ליופי ?

פורסם

ריפוד זה ליופי. זה לא דבר פסול . אבל את הסאב לא מעניין במה הוא עטוף.

לגבי הסאבים , כמו שאמרתי , ההדרות של 10 ו 12 הם על הנייר. לא מדובר פה במשהו חד משמעי , במקרה שלך פשוט תשמע ותראה מה עדיף בפועל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...