Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בהחלפת האורות הגבוהים לנמוכים ברכב, יש לי אורות גבוהים אך כשאני מושך את הידית כדיי להחליף לאורות דרך רגילים האורות פשוט לא נתפסים,הרכב הוא רכב אמריקאי ומי שמכיר את המנגנון שלהם הוא בנוי ממוט ברזל הלוחץ על המפסק מחליף אורות שנמצא מתחת להגה בעת הזזת הידית ווישרים/איתות בצורה מכנית, אין קשר בין הידית איתות/ווישרים/בקרת שיוט לבין המפסק מחליף אורות שנמצא בנפרד מתחת להגה

אגב הידית איתות/ווישרים/בקרת שיוט עובדת ותקינה ומפעילה את כל הרכיבים החשמליים שבה

מה עוד עליי לבדוק חוץ מהמפסק מחליף אורות ע"מ לפתור את התקלה?

יכול להיות שפשוט המוט דחיף שאמור ללחוץ על המפסק מחליף אורות לא עושה את כל המהלך שלו בעת משיכת הידית ולכן לא נשמע "קליק" והמפסק לא מחליף בין האורות הגבוהים לנמוכים?

אשמח לשמוע עוד כיוונים לבדיקה שיכולים להשפיע על תופעה כפי שציינתי

תודה ושבת שלום לכל חבריי הפורום

פורסם

סבלתי מהבעיה המתוארת ברכב הקודם שלי,כמה אפשרויות:

א.ידית אורות לא תקינה - עסק יקר מאד להחליף ידית כזאת

ב. הנורות נשרפו,יכול להיות שהאור הגבוה "דרך" עובד אך האור הנמוך "מעבר" ,נשרף.

ג. תבדוק את התיבת פיוזים שכולם תקינים, כי אצלי פיוז אחד שנשרף גרם לבעיה הזאת.

בברכה,

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יש לבדוק האם הנורות אינן שרופות, לחילופין תמיד בדיקת נתיכים, ולאחר מכן, בדיקת היח' החשמלית על ציר ההגה, האם מבצעת את פעולתה חשמלית,ואם לא, אז לבדוק האם הבעיה היא חשמלית,או שיש בעיה במהלך המכני של המוט הייעודי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדקתי פיוזים כולם תקינים

בדקתי נורות עובדות לא שרופות

פירקתי את המתג מחליף אורות שמתחת להגה וניסיתי להחליף אורות בעזרת האצבע במקום המוט הדחיף ועדיין לא הצלחתי ,יש אורות גבוהים אך גם הם לא "נתפסים" וכאשר אני נותן עוד לחיצה על המתג אין אורות בכלל ובין החלפה להחלפה לא נשמע "קליק"

אז מה זה אומר למעשה שהבעיה כמעט בוודאות במתג מחליף אורות תקול נכון?

דבר נוסף ששמתי לב הוא שהקונקטור שמחובר למתג מחליף אורות שמתחת להגה התחיל להתחמם במהלך הנסיונות שהדלקתי אורות וניסיתי להחליפם מגבוהים לנמוכים במשך כמה דקות, למה הוא התחמם מה הבעיה ?

זה המתג מחליף אורות: bd42_1.JPG

פורסם

חימום מצביע על מגעים לקויים ומעבר זרם גדול. במקרה כזה עדיף לסדרם ולבדוק שאם אין ממסרים למע' האורות, רצוי להתקין כאלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מישהו יודע היכן באיזור חולון אני יכול להשיג מתג מחליף אורות כזה כמו שמופיע בתמונה שצירפתי מקודם?

כמה הוא אמור לעלות בערך?

פורסם

רפי, "באוטו מודיעין" מוכרים חלפים למגוון רכבים(יפניות, אמריקאיות) או שהם מתמחים בסוג רכב ספציפי אחד?

אתה מכיר את החנות באופן אישי? איך המחירים שלהם, סבירים, זולים/יקרים?

פורסם

ערב רב

נסה לאתר את אוטוליין מיבאים ומשווקים חלקים לאמריקאיות

שלפעמים לא תמצא גם אצל יבואני הרכב

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

"אוטו מודיעין" מוכרים ומספקים חלפים לכל הרכבים.

כשהמוסך בו עבדתי היה בחולון רכשנו מהם חלפים והשרות והמחיר היו בסדר גמור.

איני יודע עד כמה הם מתמחים ברכבים אמריקאיים.

אם לא תצליח להשיג דרכם את החלק אז נסה (עם הדוגמא ביד) בחנויות חלפים מתמחות בחלקי חשמל רכב שבת"א

כ"ביתן ספרק", "תב-אור" ו"מנצור".

אפשרות נוספת הנה להזמין ולרכוש חלק מקורי המוסך מורשה של UMI.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

אל תקנה חלק סיני .לא מחזיק תקנה רק מקורי .אולי כדאי לך להתקין מחליף אורות ברגל ?ולגמור עם זה להרבה שנים חשמל ניניו.

פורסם

ניניו, התמונה של החלק שצירפתי זה החלק המקורי ,אך כנראה שאחריי 16 שנה הגיע זמנו להתקלקל

יש לך אוליי אפשרות להשיג לי מפסק מחליף אורות כזה? כמה צריך לעלות דבר כזה?

מחליף אורות ברגל כמו שהצעת יש לך במלאי כרגע בחנות? כמה עולה מפסק כזה? אם תוכל להעלות תמונה שלו בבקשה +הסבר קצר כיצד להתקין אותו אני מאוד אודה לך

פורסם

מחליף אורות ברגל עולה 30 שח .התקנה פשוטה מאוד .נתק את החוטים שמחוברים למתג המקורי ותאריך אותם עד שיגיעו לתחתית ושם תרכיב את המתג עם ברגי פח .ודה גישה נוחה עם הרגל השמלית .

פורסם

מחליף אורות ברגל הכוונה היא למפסק כמו בתמונה הזאת? dimmer.jpg

המפסק הזה עדיף על המקורי ?

יש לך כרגע בחנות מפסק רגל?

יש לך גם את הקונקטור המתאים למפסק רגל?

• תוכן חדש...