Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נמצא בשלביי שיפוץ מתקדמים אך עדיין אני מעריך שהוא לא יהיה כשיר לנסיעה בשנה הקרובה, מבחינת שמנים ונוזלים להשאיר אותם או עדיף לרוקן הכל מהרכב?

רדיאטור עדיף שיישאר עם נוזל קירור או ריק לגמריי?

מיכל דלק כנ"ל?

שמנים :מנוע+גיר+ברקס כנ"ל?

מה דעתכם ,אשמח לתשובות ופירוט בעד ונגד

תודה והמשך יום טוב לכולם

פורסם

לגביי השמנים נשמע הגיוני להחליפם בסוף השיפוץ, אבל מה בנוגע למיכל הדלק ולרדיאטור האם עדיף שהם יהיו מלאים לגמריי או רייקים לגמריי למשך התקופה הזאת?

פורסם
לגביי השמנים נשמע הגיוני להחליפם בסוף השיפוץ, אבל מה בנוגע למיכל הדלק ולרדיאטור האם עדיף שהם יהיו מלאים לגמריי או רייקים לגמריי למשך התקופה הזאת?

כנ"ל.

את מיכל הדלק תפרק ותנקה טוב עם סיום השיפוץ (גם ככה הוא מטונף בפנים) וכנ"ל את הרדיאטור.

במידה והרדיאטור מלא בנוזל איכותי ולא במים, הוא גם יישמור שלא תהיה קורוזיה ושהמערכת תשאר משומנת.

ייתקנו אותי מומחים במידה ואני טועה... :roll:

פורסם

לתקופה של שנתיים- תשאיר שמנים ונוזל קרור במערכת! רוקן דלק והשאר מיכל דלק פתוח

למניעת אדי דלק שהם מסוכנים!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לגבי שמן מנוע ושמן גיר: אפילו עדיף למלא אותם יתר על המידה (שים 1-2 ליטר יותר מהמקסימום) ולהחליף בסוף השיפוף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אז מהתגובות שקיבלתי עד כה אני מבין ששמנים רצוי להשאיר אפילו קצת מעל המקסימום במדיד ולהחליפם רק בסוף השיפוץ

את הנוזל קירור ברדיאטור גם עדיף להשאיר ובכך המערכת תשאר משומנת ונקיה מקורוזיה

את המיכל דלק לא הכי הבנתי מה יותר עדיף להשאיר אותו ריק לגמריי או ההיפך מלא לגמריי?

אם יש עוד דיעות ורעיונות אני אשמח מאוד לשמוע

פורסם

אדי דלק זה פצצה....

למה אתה צריך את הסיכון בפיצוץ???

רוקן את המיכל ותשאיר אותו פתוח לאוורור שלא יוצרו אדים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כדיי לרוקן אותו לחלוטין עליי לפרק אותו ממקומו ולשפוך את הדלק או שיש דרך יותר פשוטה וקלה לרוקן את הדלק ממנו?

להשאיר אותו פתוח הכוונה להשאיר אותו ללא הפקק מילוי בכלל? (הפקק עם הקליקים)

פורסם

אתה יכול לשאוב עם צינורית "סיפון" כמה שייצא. לא ייצא הכל.

הכוונה היתה שתשאיר אותו פתוח לחלוטין ללא מכסה התדלוק על מנת שכל אדי הדלק יוכלו לצאת ולא יצטברו, מצד שני ככה יכנס אויר לח למיכל ויכול לעשות קורוזיה, אז אני כבר לא יודע מה עדיף...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם כרגע אין הרבה דלק במיכל(פחות מחצי?) אז פשוט תשאיר את המכסה דלק פתוח(אם יש "דלת" כזאת אז אותה תסגור ואת הפקק תיפתח, אפילו תוציא אותו לגמרי).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...