Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה 20VT עם 90,000 ק"מ מודל 2002. לרכב יש צ'יפ כלשהו, אגזוז סברינג כפול-יציאות ושעון גדישה.

שמורה מאוד פנימית וחיצונית. מישהו כבר בדק את הרכב בקומפיוטסט ראשל"צ ורשמתי לי כמה סעיפים:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה: תיקוני תאונה מאחור דופן ימין, הוחלפו דופן ימין תיקון סף ועמוד.

משמעות נמוכה: תיקון בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, פגוש אחורי, מכסה מנוע. לחיצות פח, תיקוני פח וצבע.

העברת כוח: רעש וחופש מע' הנעה.

היה רשום איפשהו גם נקישות במתלה.

ולסיום כמובן: רעש מע' תזמון ושסתומים ושריפת שמן מנוע, להחליף רצועת תזמון לפי הוראות... סיבובי מנוע לא יציבים.

מנהיגה שלי הכל במצב מצוין. לא שמתי לב לנקישות במתלה, הסל"ד יציב, טיימינג נעשה ב 60,000 , המנוע חלק וחזק. ההילוכים חלקים כמו חמאה והקלאץ' גם. המוכר אומר שנקישות במתלה זה ציריה שהוא יחליף.

הרכב נוסע על אוקטן 95. אני לא יודע איזה צ'יפ זה אבל לפי שעון הגדישה ברוב טווח הסל"ד שמעל 2500 יש בדיוק 1.0 באר, אולי ראיתי ב 4000 סל"ד 1.1 באר, לא בטוח.

לרכב יש ממיר והוא עובר טסט.

לגבי חלקי הפח, לא ראיתי בעין שום דבר.

לגבי תיקון סף צד ימין, יש פס ריתוך באמצע האוטו לרוחב הקורה של הרצפה (פותחים את הדלת ורואים פס דק של 10-12 ס"מ). נבהלתי לרגע אבל גם בצד שמאל יש פס ריתוך כזה. רק שהפס בצד שמאל נראה ישר באופן מושלם ממש. הלחמה של רובוט במפעל כנראה. בצד ימין הריתוך נראה דומה מאוד, עם קצת סטיות מהקו הישר. אני לא יודע אם זה קשור לתיקון, אולי אני סתם מכניס את עצמי לסרטים מיותרים.

כרגע נדרש כ 10% מעל המחירון.

מה דעתכם? האוטו בעיני שווה, ונראה שלא ננהג ע"י ילדים בכלל.

בנסיעה על 110 עזבתי את ההגה והאוטו נשאר ישר. לחיצה והרפיה מהגז והאוטו נשאר ישר.

האם יש פה שלדה? האם יש קצה שלדה שמחייבת הורדה במחיר?

האם לגשת למכון לקבלת הסברים, או למוסך לקבלת הסטורית טיפולים והתחברות עם מחשב?

אגב, לא קשור לשרשור אבל האיביזה טורבו מאוד הרשימה אותי לטובה יחסית למה שאמרו עליה פה. נוחה, מאובזרת, איכותית, כיפית, שקטה, נותנת תחושת המראה כשנותנים גז, איכות נסיעה ממוצעת וממש לא "קרש".

אני זקוק לדעתכם בדחיפות, אני צריך לקבל החלטה ולהחזיר תשובה.

פורסם

ליקויים בעלי משמעות גבוהה: תיקוני תאונה מאחור דופן ימין, הוחלפו דופן ימין תיקון סף ועמוד.

משמעות נמוכה: תיקון בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, פגוש אחורי, מכסה מנוע. לחיצות פח, תיקוני פח וצבע.

כרגע נדרש כ 10% מעל המחירון..

הזוי לחלוטין, הרכב עם תאונה (כנראה קלה) מקדימה ועוד תאונת שילדה (החלפת דופן ימין, תיקון סף ותיקון עמוד (בטח B)) ודורשים מעל מחירון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב אכל כמה פיצוצים.

אני לא מבין איך בכלל דורשים עליו מעל המחירון.

יותר נכון, 10 אחוז מתחת למחירון זה מחיר סביר לרכב שכזה.

פורסם

לרכב יש פגיעת שאסי - המשך הלאה, אלא אם כן אתה מקבל אותו במחיר סופר אטרקטיבי של איזה 10-20 אחוז מתחת למחירון.

(קח בחשבון שגם אתה תצטרך למכור אותו הרבה מתחת )

בלי קשר לכך, קח אותו לבדיקה משל עצמך ואל תסמוך על בדיקות מוכנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, לא קשור לשרשור אבל האיביזה טורבו מאוד הרשימה אותי לטובה יחסית למה שאמרו עליה פה. נוחה, מאובזרת, איכותית, כיפית, שקטה, נותנת תחושת המראה כשנותנים גז, איכות נסיעה ממוצעת וממש לא "קרש".

אני זקוק לדעתכם בדחיפות, אני צריך לקבל החלטה ולהחזיר תשובה.

אם אתה לוקח את מה שממליצים לך בפורום כערבון אז מצבך קשה...

כמו שכבר נאמר פה ולא מעט כדי להחליט צריך לנסות. לא כל אחד עם אינטרסים \ השפעות כאלה ואחרות יכול לקבוע איזה רכב טוב יותר בשבילך (לרוב חסרות נסיון).

מאוד עצוב שדווקא את הרושם הזה לקחת מהפורום - שהרכב אינו נוח, מאובזר, לא איכותי, לא כיפי או מכוניות "קרש".

פורסם

הי,

שמח שנהנתה מהרכב- ספר לחבריך...

בקשר למצב הרכב- כך אותו לבדיקה במקום שאתה סומך ובדוק מה סדרי הגודל של הפגיעה.

אם הפגיעה קטנה יחסית אז נסה לסגור במחיר מחירון ולא יותר ואם היא יותר משמעותית אז שקול שוב או הורד ב10 מהמחירון.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כתבת שמישהו כבר בדק את הרכב. מי בדק את הרכב? הבעלים כדי להקל על תהליך המכירה, או קונה פוטנציאלי שנבהל מהממצאים?

משום מה, יש לי הרגשה שהתשובה השנייה היא הנכונה וזו גם התשובה לשאלה שלך אם לקנות או לא.

בהצלחה

פורסם

נשאלת שאלה נוספת : האם הבעלים הצהיר שהרכב עם שאסי נקי?

האם הוא מוכן להתחייב לכך בבדיקה שאתה תיקח אליה במכון לפי בחירתך?

אם התשובה היא "לא" , אז שאל אותו על מה בדיוק הוא מבקש מעל המחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה על העזרה המהירה לכולם.

לא ראיתי כאן אף תגובה בסגנון "תתרחק מהאוטו. הוא עבר תאונה קשה והוא לא בטיחותי או לא יציב כמו פעם."

אם מישהו חושב כך בבקשה שיגיד מפורשות.

אם מישהו חושב שאין בעיית בטיחות אבל שאני לא אצליח להיפטר מהאוטו בעתיד, שיגיד בבקשה.

האם יכול להיות שעקב פגיעה בצד נפתחו כריות אוויר? האם יתכן שנפתחו ולא תוקנו?

כרגע דיברתי עם המוכר שוב. הוא אמר שהתאונה ארעה אצל הבעלים הקודם (אצלו היו רק תאונות של החלפת מכסה מנוע ופגוש אחורי). ביקשתי שיארגן מהקודם את הדו"ח של השמאי.

מה שמוזר לי זה שהמוכר אמר לי שכשהוא קנה את האוטו נאמר לו שאין תאונת שלדה, ושאחרת הוא לא היה משלם מעל המחירון. הוא אמר לי שלרכב אין ירידת ערך בעקבות התאונה.

אני לא אומר שהמוכר הצהיר בפני שלרכב אין שאסי. הוא אמר שכשהוא בדק נאמר לו שאין, ושאני מוזמן לעיין בבדיקה משבוע שעבר. בבדיקה הזאת מופיע הניסוח שהבאתי פה:

כך שהוא כן שם את האמת גלויה לפני. השאלה כמובן היא מה המשמעות.

קומפי, אתה טוען שלא יסבירו לי (או למוכר) מה פשר הניסוח מכיוון שאנחנו לא הבעלים של הבדיקה. השאלה היא מה אכפת להם? זה לא נראה לי מידע סודי לפרש את השורה הזאת.

אם כל הסיפור כולל המחיר יראו לי בסוף, אני מתכנן לעשות בדיקה משל עצמי. איפה יש מקום שיכול להעריך ירידת ערך באופן רשמי (שיתן לי מסמך, שישמש אותי בעתיד).

כמה קשה למצוא איביזה 2001-2002 באזור המרכז, שלא הנמיכו אותה, לא עברה תאונה, והיא לא צהובה ?

נהג רגוע

פורסם
תודה רבה על העזרה המהירה לכולם.

לא ראיתי כאן אף תגובה בסגנון "תתרחק מהאוטו. הוא עבר תאונה קשה והוא לא בטיחותי או לא יציב כמו פעם."

אי אפשר לדעת טלפתית.הגיוני שלא כמו פעם.

אם מישהו חושב שאין בעיית בטיחות אבל שאני לא אצליח להיפטר מהאוטו בעתיד, שיגיד בבקשה.

האם יכול להיות שעקב פגיעה בצד נפתחו כריות אוויר? כן

כרגע דיברתי עם המוכר שוב. הוא אמר שהתאונה ארעה אצל הבעלים הקודם (אצלו היו רק תאונות של החלפת מכסה מנוע ופגוש אחורי). רק ????

ביקשתי שיארגן מהקודם את הדו"ח של השמאי.

מתערב איתך שלא תראה אותו לרכב יש בוודאות ירידת ערך

קומפי, אתה טוען שלא יסבירו לי (או למוכר) מה פשר הניסוח מכיוון שאנחנו לא הבעלים של הבדיקה. השאלה היא מה אכפת להם? זה לא נראה לי מידע סודי לפרש את השורה הזאת.

שווה לנסות

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אני לא מבין אותך, יש איביזה 20VT בכמויות יפות מאוד, אם היא הייתה זולה אז היה עוד על מה לדבר, אבל מעל מחירון? על מה בדיוק?

תמשיך לחפש ומהמוכר הזה ומהאוטו הזה תשכח כמה שיותר מהר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...