Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג דלק לפולו 16V 100HP 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש לדעת איזה סוג דלק מומלץ לתדלק פולו 2001 16V 100HP אוקטן 95 או אוקטון 98

כמו כן מה ההבדלים בין 2 האוקטנים?

הרצתי חיפוש אך לא מצאתי דבר.

תודה למגיבים!!!!

פורסם

על מכסה הדלק רשומים הפרטים הבאים:

98RON/95ROZ

מה פירוש המילים RON , ROZ?

באיזה דלק עליי לתדלק את רכבי פולו 2001 100 כ"ס 16V?

תודה על עזרתכם!!!

פורסם

שלום לבחור,

עלייך למלא אוקטן 98 , אם תמלא 95 תרגיש ירידה קלה בביצועים.

RON - הינו מספר שבו מדרגים את הדלקים בשיטה הבין לאומית

ROZ- בגרמנית

הכיתוב שרשמת לא נכון לפי דעתי, רד לרכב לבדוק שוב פעם

איזה כייף לי :)

פורסם

לא אחי ככה בדיוק רשום, גם באותו הסדר משמאל לימין.

האם בכל זאת עדיף להשתמש באוקטן 98?

ברכב שלי יש עתה דלק 95 מה עלי לעשות ע"מ לעבור ל 98? לערבב עם ה 95 או להמתין עד לסוף המיכל?

תודה.

פורסם

גם באיביזה שלי ה1.4 100 כ"ס כתוב על מכסה הטנק 95/98.

אני מתדלק 95 אבל כשתידלקתי 98 הורגש שיפור ביכולת הרכב.

מה שכן בגלל שבפקקים של הבוקר עוד חצי שניה קיזוז מ0 ל100 לא יתנו לי כלום אז אני מעדיף לחסוך את השקל הפרש לליטר בין ה95 ל98:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לא.

אם הדבר היה פוגע לך במנוע היצרן לא היה טורח לציין בפניך שמותר לך לתדלק ב95. מה שכן המנוע הזה מעדיף 98,ומגיב אליו טוב יותר.

זה כמו שאתה מעדיף לנסוע על ב.מ.וו אבל תאכלס נוסע על מזדה 3 ליסינג ,אתה אומנם תהנה יותר בב.מ.וו אבל לא יקרה לך כלום גם אם תסע על המזדה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

באיזה תחנת דלק אתה מתדלק?

פז,דלק,סונול,סדש,אלון?

ישנם תחנות עם הנחה לדלק באוקטן 98.

אני עובד בפז ואצלי בתחנה לדוגמא לקוח פרטי יכול לירכוש כרטיס פזומט רק לתחנה הספציפית וכך יקבל את ה 98 במחיר של 95 בקיזוז הסופי בסוף החודש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

היתה לי פולו 16V עם המנוע הזה במשך כ5 שנים.

מפעם לפעם ניסיתי לתדלק ב98, והשינוי היחיד שזה עשה הוא לחור בכיס....

מספיק 95 לרכב זה, רק חשוב שתמלא בתחנת אמינה ובעלת דלק איכותי, כי מרגישים ברכב הזה מיידית מצב בו הדלק לא איכותי.

(צלצולים, טורים לא יציבים וכו'...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...