Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרז רכבי השרד עבור השרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה בושה המכוניות שנמצאות שם ברשימה ביואיק/קאדילק זוללות דלק,מרצדס ב.מ.וו סקודה אוודי גרמניות לא צירכות להיות ברשימה וולבו יקרה הרכב היחיד שהשרים צריכים לקבל(חוץ מסוסיתא כמובן) זה לקסוס gs הברידית היא עונה עבור כל מה ששר צריך עבור רכב 1. מפוארת(הכי חשוב) 2.חיסכון בדלק 3.אמינה מאוד 4.פחות מזהמת את האויר 5.יפנית/אמריקאית(לא גרמנית) אני מקווה שהיא תצטרף לרשימה ותזכה

פורסם

כבר היה על זה דיון פעם...

רכב הייברידי נשמע דווקא לא רע בשבילם, יותר טוב ממאזדה 3 עם מדבקת "איך אני נוהג" שייחלתי שיקבלו.:wink:

פורסם

זה בטוח שהאנשים שנמצאים בממשלה שלנו יקחו לעצמם את הרכב הכי יקר שהם חושבים עליו.

אפילו לא יתאמצו לקחת רכב אמריקאי שהם יכולים לקבל בכספי סיוע.

לפי דעתי שיקחו איזה וולוו דיזל.

אשלית מכוניות ההיבריד מתחילה להיגמר:

הם לא באמת חסכונית בדלק

Hybrid Civic driver averages 32 mpg, files class action lawsuit against Honda

אייל

פורסם

החיסכון בדלק לא ממש משמעותי, מדובר בסה"כ בלא הרבה רכבים.

מה שצריך לעשות זה להעיף קיבינימט את כל השרים בלי תיק ולאחד כמה משרדים - מדינה של מטר על מטר כמו ישראל צריכה 12 שרים, 14 גג. לא 25.

מה שצריך, פחות או יותר, זה:

1. ראש ממשלה.

2. שר ביטחון.

3. אוצר.

4. חוץ.

5. חינוך ומדע.

6. עבודה ורווחה.

7. מסחר, תעשייה וחקלאות.

8. תרבות, ספורט ותיירות.

9. פנים.

10. תשתיות.

11. משפטים.

12. בטחון פנים.

13. בריאות.

אולי שכחתי 1 או שניים. לא שכחתי 10.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה שמדהים שבאירן שלכל הדעות לא אמורה לדאוג ממלאי של דלק יחלו להגביל את הדלק לאזרחים

כל אזרח יוכל לצרוך 100 ליטר לחודש, כדי לשמש דוגמא לאזרחים ההגבלה היא גם לחברי הממשלה.

לעומת זה במדינה שלנו מקצצים לאזרחים בכל דבר כי אין כסף ובמקום שחברי הממשלה ישמשו דוגמא, הם רוכשים לעצמם מכוניות מפוארות. פשוט בושה!!

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

באירן אין מחסור בנפט, יש מחסור בתזקיקים. עקב יכולת זיקוק נמוכה הם מיבאים דלקים מחו"ל בזמן שהם מייצאים נפט גולמי.

הסיבה להגבלה היא שהדלק שם מסובסד ע"י הממשלה, וכרגע הם צריכים את הכסף הזה לדברים יקרים יותר כמו גרעין וטילים בליסטיים. כמו כן, הסנקציות הבינלאומיות מקשות עליהם בנושא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כבר היה על זה דיון פעם...

רכב הייברידי נשמע דווקא לא רע בשבילם, יותר טוב ממאזדה 3 עם מדבקת "איך אני נוהג" שייחלתי שיקבלו.:wink:

לגבי המדבקה: כנס לפה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164599&highlight=%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA ותראה מה שווה המדבקה הזו...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
זה בטוח שהאנשים שנמצאים בממשלה שלנו יקחו לעצמם את הרכב הכי יקר שהם חושבים עליו.

אפילו לא יתאמצו לקחת רכב אמריקאי שהם יכולים לקבל בכספי סיוע.

1. ככל שזכור לי, מדובר בכספי סיוע בטחוני ולכן לא ניתן להשתמש בכספים למטרה הנ"ל.

2. אני דווקא חולק עליך שהשרים יבחרו ברכב היקר ביותר (עדין ישנם שרים אשר תודעת הציבור חשובה להם או שיש להם עדיפות לרכב זה או אחר) אבל בסופו של דבר, זה לא ממש משנה, שכן לפי הרשימה יש להם מספיק אופציות ראויות...

3. בחירה ברכב אמריקאי יכולה להיות טובה מבחינת יחסי ציבור עם ארה"ב וכצעד של הבעת הערכה בתמיכת ארה"ב, אך מאידך, תמיד יהיו כאלה (בדגש על מדינות ולא על דעת אזרחינו) שבעקבות צעד שכזה יגידו שישראל בכיס של ארה"ב ושאנחנו עושי דבריה.

aviad10,

1. גם אני חושב שראוי כי לקסוס (ללא קשר לסוג המנוע, אם כי רכב בעל מנוע הייבריד יכול להיות נחמד תדמיתית למרות שאינו ממש חסכוני כפי שמנסים להציג זאת.) תופיע ברשימה הנ"ל, אך אני לאו דווקא מסכים עם שלילת יתר האופציות (למעט הביואיק שהיא תתפס בעולם כרכב זול תרתי משמע שאינו מתאים לשר ובישראל כרכב בלינגי מנקר עיניים).

2. חולק באופן מוחלט על הפרמטר של המפוארת כהכי חשוב (לטעמי הפרמטר הזה כלל לא צריך להופיע ברשימה). תדמית יצוגית, סטטוס, יוקרה ואבזור סביר זה בהחלט לגיטימי אך פאר זה כלל לא לעניין.

פורסם

אני דווקא חושב שאאודי זה לא רע. A4 לשרים וA6 לרה"מ ושיהיה לבריאות.

הקשר בין הנאציזם לאאודי לא באמת קיים, ולא לקנות רכב גרמני בגלל זה - זה פשווט הזוי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סקודה זו הבחירה האולטמטיבית לשרים

* מרווחת מאד אבל מאד מאחור.

* חסכונית מאד (TDI) כמובן.

* "זולה" - באופן יחסי לאחרות.

* וסתם שפעם יתנו לעם תחושה שהם גם חושבים על כספינו ומנסים לחסוך ( לא הרבה איזה 200Kש"ח לרכב *20 =איזה 40 מליון כסף קטן לא??!!).

* בשביל היצוגיות שיחזיקו איזה S80 ושמגיעים אורחים שיסיעו אותם באלו.

אבל אלו חלומות......

תראו S80 תשאר בין הזוכות.

פורסם

llaavvii כתב:

לא הרבה איזה 200Kש"ח לרכב *20 =איזה 40 מליון כסף קטן לא??!!).

תיקון קטן - הסכום יגיע ל4 מליון, ולא 40 (יחי ההבדל הקטן).

והאמת, גם אם מדובר על מיליון שקל לרכב, הסכום הכולל מהווה אחוז אפסי מהתקציבים שמתגלגלים בממשלתנו, כך שזה ממש לא העניין.

אין שום ספק ששר לא צריך להתנייד במזדה 3, אבל גם אין באמת צורך בS80/מרצדס s/ב.מ.וו 7.

גם פאסאט או C5 או סקודה סופרב לא בדיוק מביישות את בעליהן, אבל פה כבר יש בעיית "פוזה".

PUG-306 XSI MK2

פורסם
תראו S80 תשאר בין הזוכות.

זה אכן נראה הגיוני כי היא תהיה אחת מהזוכות (וולוו כרכב שרים השתרש לו בחברה הישראלית כרב השרים הטבעי ולכן אני מאמין שפיגורה שמאיישת תפקיד של שר תראה עצמה כזכאית באופן טבעי לקבל וולוו).

פורסם

שרים, ברחבי העולם, זוכים לרכבים מפוארים, והדבר לא ייחודי לישראל.

השרים צריכים להראות ייצוגיים וסמכותיים. איך אתם מצפים מהם לעשות את זה ברכב זול? עושה לכם היגיון לראות שר יוצא מרנו קליאו?

בנוגע לבחירת הרכב - על אף ולמרות הכל, בחירה של רכב גרמני לשלטון, לא נראה לי ממש מתאים, בדיוק כמו שכתבו בידיעות אחרונות "לא הרכב האולטימטיבי להגעה לטקסי יום השואה". מה לעשות, צודקים.

הבחירה העדיפה לטעמי היא הסופרב. היא מציעה הרבה מאוד בסכום זעום יחסית לאחרות, מרווחת וחזקה. מלבד עניין הסמל, היא לא רעה בכלל.

עם זאת, צפוי מאוד לראות את מאיר ו-וולוו זוכים, הרי איזה שר לא ירצה להיות חלק ממסורת הוולוו שמלווה את הממשלה כ"כ הרבה שנים?

פורסם

כמה זמן נמשכת המסורת של הוולבואים ובאיזה רכבים נסעו השרים לפני כן?

המתעניין עולה חדש.

פורסם

לפני מס' שבועות קראתי כתבה המתארת מה קורה במדינות אחרות בעולם לגבי רכבי שרד ושרים. ניסיתי למצוא את הכתבה ולצרף קישור אך לא הצלחתי.

בכתבה מוזכרות מדינות שמצבן הכלכלי הרבה יותר טוב מישראל, מדינות אירופאיות וסקנדינביות וכן מקומות נוספים בעולם.

בחלק מהמדינות הנאורות והמפותחות יותר מישראל - לשר אין בכלל רכב שרד צמוד, ואם הוא צריך רכב לצורך תפקידו הרשמי, הוא מקבל רכב ממאגר הרכב ובסיום הנסיעה מחזיר את הרכב. בשום מקרה אסור לו לבצע נסיעות פרטיות עם הרכב וגם לא לנסוע עם הרכב הביתה. במדינות מסויימות מדובר אפילו ברכבים סטנדרטטים ולא מנקרי עיניים.

אבל אנחנו מדינת ישראבלוף עוד לא התפתחנו ולמדנו מה נכון ומה רק רושם. עובדה שגם בבחירות אנחנו בוחרים לא מה שטוב באמת למדינה ולנו, אלא מה שמשכנע יותר בפרסומת.

וממתי פרסומות הן מציאותיות ??

אם מישהו מהקוראים מוצא קישור לכתבה הנ"ל אשמח אם יצרף קישור

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...