Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כך, בכל אופן פוקל זה פוקל, ואם אתה נהנה מהצליל, זה הכי טוב.

לחפש חיזוקים? למה לחפש חיזוקים למעשה שכבר נעשה, אם אפשר לבדוק טרם הביצוע? בדיוק כפי שיחיאל רשם.

בכל אופן, כמה שילמת ואיפה קנית? (אתה לא חייב לענות כמובן)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכל העונים המחיר שקניתי אותם זה 1000 ש"ח חדשים סגורים מחנות כמה עולים הv2?

לגבי ההחלפה יש אפשרות בזה אין בעיה,מה שרציתי לדעת זה מבחינת אמינות ועמידות של האלמנט עצמו

פורסם

השאלה היא האם אתה מרוצה מהסאונד והאם הוא עונה על הדרישות שלך . אם התשובות הם כן אז אין משמעות לדעות השונות - כי יש דעות כאלו ואחרות , יש כאלו שאוהבים את הצליל של הרמקולים האלו ויש שפחות.

לגבי האמינות ועמידות , לי אישית לא היו ברכב סטים של פוקל , אבל ניתקלתי במאוד מעט הודעות פה בפורום על אנשים שהיו להם בעיות אמינות\עמידות בהקשר לסטים של פוקל ולכן אני מניח שאין בעיות מיוחדות מהבחינה הזו.

לגבי עמידות - חשוב מאוד להשתדל לשמור על הרמקולים מבחינת החום . שילוב של קיץ , שמש , ואפקט החממה ברכב גורם לטמפרטורות גבוהות מאוד שבסופו של דבר מזרזת את הבלאי. תשתדל להגן על הרכב מבחינת חום כמה שאפשר , ובעיקר להגן על הטוויטרים מהשמש - לפעמים הטוויטרים מותקנים על הדש , חשופים לחום גבוה מאוד ישירות מהשמש , הדבר יכול להזיק וקל למנוע אותו , פשוט להתרגל לשים סוכך שמש כזה או אחר..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כתור אחד שיש לו את ה V1 אני יכול להגיד שאני נורא מרוצא מהקנייה, יש להם סאונד מאוד טוב ואיכותי אבל - לפי דעתי הבעיה היא עם הטוויטרים שהם ממש חזקים (גם לאחר הנחתה של -3DB) ולכן זה הולך לפי טעם אישי, ז"א אם אתה אוהב מושבע של גבוהים אז מושלם אבל אם לא, צריך הרבה לשבת על כיוונים (או ליקנות משהוא אחר :wink:).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...