Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי HU של KENWOOD KDC W534U

ממה שהבנתי יש לו יציאת RCA אחת לרמקולים אחורים, והרמקולים הקדמים הם מתחברים לכבלים שיוצאים מהמערכת (לפחות ככה זה נראה במדריך).

השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה בחיבור הרמקולים הקדמים למגבר?

ואיך בדיוק אני יכול לחבר למערכת סאב? ראיתי מערכות שיש להם יציאות מסודרות לסאבים, האם אפשר לחבר למערכת שלי ואיך זה יתבצע? (כמובן שזה דורש מגבר, לפחות עד לשם אני יודע אבל מה הלאה?)

Untitled.jpg

פורסם

הRCA נחשב לאחורי. ז"א אם מחובר מגבר ולמגבר מחוברים רמקולים קדמיים, במידה ותזיז את הFADE אחורה, אז זה יעביר את זה קדימה.

אם אתה מתכנן רק רמקולים קדמיים, זה לא קריטי.

אם יש לי מגבר 4 ערוצים ו2 לקדמיים אחד לסאב, פשוט תחבר לRCA, ותעביר את הFADE רק אחורה.

אם יש לך גם אחוריים, אתה יכול לחבר אותם לרדיו בתור קדמיים, ואז FADE קדימה יהיה הרמקולים האחוריים, ואחורה יהיה קדמיים + סאב.

אם אתה רוצה לחבר 2 מגברים, חייב לפצל את הRCA או לקנות רדיו שיש לו 2\3 יציאות RCA.

כמוכן, שכח משליטה על הסאב דרך הרדיו.

שאלה שאני שאלתי לפני כמה זמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148473&highlight=RCA

• תוכן חדש...