Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

יש לי מחשב נייח בבית עם מודם מוטורולה של חברת hot. עכשיו,רכשתי מחשב נייד ואני מעוניין שגם הוא יגלוש באינטרנט

למחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטית מה צריך בשביל לחבר את הנייד לאינטרנט?

תודה שי.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה צריך לחבר ראוטר אלחוטי, ישירות למחשב הנייח וכך גם הנייד יוכל לגלוש מכל מקום בבית...

פנה לספקית האינטרנט שלך והשווה את ההצעה שלה למחיר המוצע באינטרנט, כך בחשבון שאם תיקנה מספקית אז אתה מקבל גם אחריות ותמיכה בחינם. אם תיקנה בחוץ בדר"כ התמיכה כרוכה בתשלום.

מחיר מומלץ לראוטר נא בין 250 ל400 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה עידן. יש לי שאלה,הספק שלי הוא 013 ברק הוא מוכר ראוטר וגם מתקין אם ידוע לך?

ואם אני לא רוכש מהספק איזה ראוטר מומלץ?

שוב תודה שי.:-)

פורסם

קודם כל, הספקית גובה מלא כסף סתם.

נתב אפשר לקנות גם ב200 שקל.

במידה ואתה מחובר בחיבור ללא חייגן בכבלים, יש לך את האפשרות לגלוש בו זמנית עם כבל כאשר אחד בUSB והשני בכבל רשת. וכל זה בלי נתב.

אם אתה רוצה להתחבר באלחוטי, חייב נתב אלחוטי.

אם אתה מחובר בכבלים עם חייגן מומלץ 3COM אם בלי חייגן כמעט כל נתב יהיה סבבה.

3COM, לינקסיס, אדימקס (אני אישית לא אוהב), DLINK וכו' וכו'...

אל תשכח שצריך להגדיר אותו בחיבור ראשוני.

פורסם

קיבלתי במתנה ראוטר D-LINK , חדש בקופסא.

מה אני צריך לעשות על מנת להחליף את הראוטר הקיים אצלי בבית לראוטר האלחוטי,ואיך מגדירים אותו במחשב?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
תודה אלעד המחשב הנייח מחובר עם חייגן של ברק לעומת זאת הנייד בלי חייגן.

הנייד מתחבר לאינטרנט בבית ללא חייגן?

לא כל כך הגיוני, היות וברק מחייבים חייגן בכבלים. לא שזה קריטי עבורך, אתה זקוק לראוטר אלחוטי שתומך בפרוטוקול L2TP. שום דבר אחר לא יתאים, ולכן שנן את פרוטוקול הקסם בדרכך לחנות המחשבים ואל תסכים לקנות משהו אחר. משום מה להרבה מוכרים יש נטייה לדחוף ללקוחות ראוטרים של ADSL שלא עובדים עם L2TP ואחרי זה מצפות לך שעות של הגדרות.

קיבלתי במתנה ראוטר D-LINK , חדש בקופסא.

מה אני צריך לעשות על מנת להחליף את הראוטר הקיים אצלי בבית לראוטר האלחוטי,ואיך מגדירים אותו במחשב?

חפש את המדריך למשתמש שצורף לראוטר החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה :-P ביררתי אצל הספק שלי ברק013 על ראוטר הם רוצים 570 ש"ח כולל התקנה ואחריות לשנה.

ברח לי החברה של הרוטאר אבל בכול אופן זה יקר לטעמי אז אלך לבאג,אופיס דיפו ואציץ שם.

פורסם

חפש בZAP. שם תוכל למצוא חנויות זולות מאופיס דיפו ובאג.

אני ממליץ על 6204Wg של אדימקס. אחלה ראוטר במחיר מעולה. יש לי כזה בבית מזה כמה חודשים והוא קל לקינפוג ועושה יופי של עבודה.

פורסם

בעיקרון לא צריכה להיות לך בעיה לקנפג ראוטר, עושים זאת בעזרת דפדפן (WEB-INTEFACE).

בחוברת ההפעלה כתוב לך מה הכתובת של הראוטר כדי להתחבר אליו, הקיפוג הוא די פשוט אם אתה לא מבצע דברים מיוחדים כמו להפנות פורטים למחשב מסויים וכו'.

EDIMAX הוא די נפוץ (למרות שלי הוא עושה בעיות לפעמים - נתקע).

מה שבעצם אתה צריך לקנפג בו זה את החייגן (USER\PASS) כדי שהוא יחייג דרך המודם שלך לספק.

כמו כן עליך לקנפג את חיבורי הרשת במחשבים ל DHCP (קבלת IP בצורה אוטומטית מהראוטר שמשמש גם כ DHCP סרוור).

בכל מקרה עזרת ודוגמאות ניתן למצוא באינטרנת וגם פה בפורום אם יש לך בעיה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הראוטר הזה תומך בMIMO, מה שמאוד מייקר אותו יחסית לאחרים.

אם אתה לא זקוק לכיסוי אלחוטי בטווחים גדולים או בתוך ממ"דים, אפשר לוותר על הMIMO ולמצוא לראוטר זהה בכמעט חצי מחיר.

פורסם

MIMO מצריך גם כרטיסי רשת תומכים בMIMO אחרת אתה עובד בGרגיל לחלוטין

בכל מקרה אני אישית מניסיוני עם נתבים (ויש ניסיון דיי גדול) אני לא ממליץ על אדימקס !

לכבלים חייגן מומלץ בהחלט DLINK או 3COM (של3COM איך שהוא מגיע אליך ישר לעשות עידכון קושחה)

פורסם

עוד חברה מאוד מומלצת לראוטרים היא LINKSYS,יש להם ראוטרים פשוט מעולים,וגולת הכותרת שלהם זה השירות:

פשוט נכנסים לאתר שלהם,ויש שם צ'אט תמיכה,שבו אתה מדבר עם נציג תמיכה טכנית והוא מסייע לך בהכל, אונליין, 24 שעות ביממה !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...