Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פשוט מרוץ נהדר.

RDS אני חולק על דבריך, באיזה חלום חלמת שהיה מרוץ משעמם?! קרבות נועזים בין פרננדו לניק, אקשן במיקום הראשן והשני, והיציאה המפוקסמת של לואי מרחבת הטיפולים איזה פייט נתן קוביקה שם.

ואיך בלי כל התיקונים שבועז המלך מבאס את האילדיס. אה ואיך אפשר לשכוח על הרשלנות של קבוצת ספייקר איך אפשר להוציא את הנהג שלכם עם הצינור דלק פנים. מישהו אמר טיפול?

מיכאל.

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

פורסם

אני דווקא דיי בטוח שהאשמה היא של הנהג, הוא יצא בשנייה שהשלט התהפך.

הוא היה אמור לצאת כאשר השלט מורם לאוויר.

ההבנה של אילדיס בפיסיקה של הנהיגה (העברות משקל בעיקר) לוקה בחסר, בהרבה חסר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כרגיל ראיתי את זה מוקלט בערב.

ברגע ששתי האדומות שיגרו את עצמן בזינוק למקום 1 ו-2 חיוך גדול נמרך לי על הפרצוף :-D.

לראשונה ראינו את המילטון עוקף (בפורמולה 1 כמובן).

האמת קיוויתי שקוביצא יעמוד בלחץ וכך המילטון יאבד קצת יותר נקודות.

עם כל החיבה אליו - בינתיים הוא הרחק מקדימה מכולם בנקודות וזה צריך להדאיג רבים.

פיסיקלה כיכב הפעם לא בזכות העקיפות (בארה"ב הוא היה ענק) אלא בזכות נהיגה הגנתית.

חבל על קווליינן.

עובדה שהוא לא התקדם במיקום תוך כדי מירוץ מראה לדעתי שהוא עדין לא ברמה הנדרשת.

היה משעשע לראות את השטויות שאלונזו עושה וגם נהג של ספייקר שיצא לפני שסימנו לו שמותר כבר לזוז.

חבל על לוצי ששוב נפל קורבן.

אה, ונקודה ראשונה של הונדה!!!

אני מת על ג'ייסון 8)

אבל אין כמו לראות את קימי על P1 :-D

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
היה פשוט מרוץ נהדר.

RDS אני חולק על דבריך, באיזה חלום חלמת שהיה מרוץ משעמם?! קרבות נועזים בין פרננדו לניק, אקשן במיקום הראשן והשני, והיציאה המפוקסמת של לואי מרחבת הטיפולים איזה פייט נתן קוביקה שם.

מיכאל.

מוזר... כי אני מסכים איתך ב 100%. אם תקרא שוב את מה שכתבתי, תראה שהכוונה הייתה

לניצחון המשעמם של רייקונן. לי קשה בכל אופן לקרוא לזה ניצחון, אולי "תדלוק קצר" שהוביל ל"תדלוק ארוך" עם השמפניה :lol:

מה שאלונסו עשה ריגש ללא ספק, ומשך זמן ארוך, ארוך מידי...

ב F1 של היום, נהג ברמתו בנוסף לרכב המהיר, צריך לעקוף תוך 4 - 5 הקפות מקס'. בסופו של דבר הוא עקף

בהקפה 39 אם אני לא טועה, בערך ה-ר-ב-ה יותר ממה שב F1 של שנים קודמות הוא היה עושה (בלי מגביל סל"ד, TC...

בעצם נוותר גם על הכנפיים ונחזור ישר ל 67' !) וברצינות, היום זה לא זה.

המילטון גם כן שיחק אותה ביציאה מהפיטס והרים אותי על הרגליים כשהידיים שלי על הראש :-P

לא היה משעמם, אבל לרייקונן זאת לא פריצה קדימה.

עריכה: יותר גרוע ממה שחשבתי - בדקתי ואלונסו עקף בהקפה 37, כמובן כשהוא דחק את היידפלד מהמסלול.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

תגידו , מה הסיפור עם אלונסו והאצבע המשולשת שהוא שלח במירוץ הקודם ?

לפי מה שהבנתי הוא אישר את זה... ( לפי דברי קורפל לפחות )

אז מה הסיפור מאחורי זה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא יודע למה אנשים חושבים שהיה מרוץ משעמם, היה הכל חוץ ממרוץ משעמם.

רייקונן זינק מצויין , עקף את המילטון ומיקם את עצמו שני , מיקום מאד חשוב עוד הוכח את עצמו בהמשך.

כאשר הגיע חניות התדלוק השניות, אני לא יודע מה אתכם אבל היה באויר ריח של שינוי.

בזמן שמאסה נתקע מאחורי מכוניות איטיות רייקונן קיבל פרארי קלה בדלק ומסלול ריק ועשה "שומאכר" , פשוט ככה הוא ייצר מספר הקפות סופר מהירות שהצטרפו לחניית התדלוק המעט מאוחרת שלו, מה שאומר שהיה צריך פחות דלק להמשך המרוץ מאשר מאסה , מה השוביל לכך שרייקונן יצא לפני מאסה מהפיטס אל המקום הראשון ואני רוצה לשמוע אחד מכם שיגיד שלא היה במתח , לפחות קצת, כאשר רייקונן יצא עדיין בקטע האיטי של הפיטס ומאסה היה בכניסה לישורת , יש מישהו כזה ?

משם , על צמיגים קרים יותר או פחות זה כבר לא שינה לו, הוא שייט קדימה לדגל השחמט.

אלונסו זינק מצויין אבל כמו שתמיד קורה למי שנמצא במרכז הגריד, הוא נתקע במהומה שלא קשורה אליו שעיכבה אותו מעט וגם זה היה יותר מדי.

הקרב שהיה לו עם ניק היידפלד היה פשוט מעולה - נהיגה התקפית מצד אלונסו שהיה חייב להתפשר בין רצון לעקוף לבין שמירה על הצמיגים ועל חום המנוע מול נהיגה הגנתית של היידפלד שרק הוכיח שוב עד כמה הוא נהג מצויין.

לבסוף קיבלנו את העקיפה הזו לאחר מספר ניסיונות סרק וקוים רחבים של אלונסו.

היה יפה לראות את קוי הנסיעה השונים כל כך ששניהם בוחרים , נהיגת מרוצים במיטבה ומי שלא נהנה מזה כולל העקיפה בסופה במקום שהיידפלד ממש לא ציפה לא שיקום . יש מישהו כזה ?

הנקודה הנוספת בינתיים לפחות היא הקרב הקטן שניהלו המילטון וקוביצה.

השניים חברים עוד מתקופת אליפות אירופה בקרטינג וכבר שם נלחמו גלגל בגלגל . כאשר קוביצה התרסק בקנדה המילטו דאג מיד לאחר המרוץ לבקר אותו . חברים, כבר אמרתי ?

ובכן, קוביצה הגיע בטיסה נמוכה ובדיוק המילטון יוצא מהפיטס - מתודלק ועל צמיגים קרים. אז מה ? חשבתם שזה ישנה ? ממש לא , המילטון מוכיח שהאשראי שהוא מקבל עד היום מגובה בקבלות ומיד תוקף , במסיבת העיתונאים לאחר מכן הוא אמר שלא ידע שזה קרב על מיקום...לא חשוב.

המילטון עוקף וקוביצה לא מוותר ומנסה להגיב . המקלארן-מרצדס עדיין יותר חזקה מה-BMW הלבנה והנהג הבריטי הצעיר מסיים את העקיפה בדרך לפודיום נוסף ועם הרבה סימפטיה שלנו . יש מישהו שלא נהנה מזה ?

ועדיין לא דיברתי על ניקו רוזברג שזכאי בהחלט להתייחסות מיוחדת ובפעם אחרת. יש מישהו שלא חושב ככה ?

אגב- כל מי שרוצה לבקש סליחה לגבי רייקונן , שעות קבלת הקהל שלי מחר בבוקר בין 10:00-12:00...:wink:

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

...כאשר הגיע חניות התדלוק השניות, אני לא יודע מה אתכם אבל היה באויר ריח של שינוי.

בזמן שמאסה נתקע מאחורי מכוניות איטיות רייקונן קיבל פרארי קלה בדלק ומסלול ריק ועשה "שומאכר" , פשוט ככה הוא ייצר מספר הקפות סופר מהירות שהצטרפו לחניית התדלוק המעט מאוחרת שלו, מה שאומר שהיה צריך פחות דלק להמשך המרוץ מאשר מאסה , מה השוביל לכך שרייקונן יצא לפני מאסה מהפיטס אל המקום הראשון ואני רוצה לשמוע אחד מכם שיגיד שלא היה במתח , לפחות קצת, כאשר רייקונן יצא עדיין בקטע האיטי של הפיטס ומאסה היה בכניסה לישורת , יש מישהו כזה ?

משם , על צמיגים קרים יותר או פחות זה כבר לא שינה לו, הוא שייט קדימה לדגל השחמט.

...

אגב- כל מי שרוצה לבקש סליחה לגבי רייקונן , שעות קבלת הקהל שלי מחר בבוקר בין 10:00-12:00...:wink:

דובי

כיאה לישראלי מן השורה,

אני בא ב 12:31 ומתלונן :roll::lol:

מה שמודגש באדום - הוא לא ספורט מוטורי מבחינתי.

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם

לנהיגה של קימי רייקונן לפני שנכנס לתדלוק השני אתה לא קורא "ספורט מוטורי" ?

זה כבר ממש מוזר , אז מה זה ספורט מוטורי ?

קימי רייקונן ייצר סט של הקפות מהירות שגרמו לו בשלב מאוחר יותר, אחרי העצירה, לטפס למקום הראשון.

הנהיגה שלו היתה מהירה מאד ומדהימה ואם זה לא ספורט מוטורי אין דבר כזה שנקרא ספורט מוטורי יותר.

גם טקטיקה בפורמולה-1 היא חלק מהספורט המוטורי , בטח שהפורמולה-1 של היום, שסובלת מחוקים "דפוקים" שגורמים לפגיעה בעקיפות, אבל הטקטיקה הזו היא ממש כמו טקטיקה במשחק כדורגל.

כאשר קבוצת כדורגל עולה עם חלוץ אחד או שניים יש הבדל גדול בשיטת המשחק שלה אז מה ? אם זו הקבוצה שלך אז הכל מקובל וזה כדורגל ואם חלילה זו הקבוצה השנייה אז זה כבר לא כדורגל..?

טקטיקה היתה מאז ומעולם חלק מהפורמולה-1, עוד בימי טרום-מלחמת העולם השנייה, כבר אז לקחו בחשבון מצב דלק וצמיגים וכבר אז היתה דומיננטיות של שתי קבוצות מרצדס ואוטו-יוניון שחלק מההכרעות בינהן היו בגלל חניות תדלוק ובכל זאת הן חלק מהקלסיקה וההיסטוריה של הספורט הזה.

הרעיון בכל ספורט שהוא זה לקחת את מערכת החוקים ולדעת לנצל אותה בצורה הטובה ביותר וזה בדיוק מה שקימי רייקונן עשה בצרפת.

פרארי הרי מאד מנוסים בטקטיקה הזו עוד מימי שומאכר ולכן כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לתרגם את היכולות שלו לתצוגה על המסלול ואת זה בדיוק הוא עשה .

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, הויכוח הזה לעולם לא יגמר...

הדוגמא שהבאת מכדורגל לא נכונה - המקביל הוא שהקבוצה משחקת בונקר כל המשחק.

זה חוקי כמו שאתה אומר, וזה ספורט, כי הם נוגעים בכדור מתישהו...

טקטיקה היא בהחלט חלק מספורט מוטורי.

ברגע שהספורט המוטורי הזה הופך לכל כך מוגבל (אותם חוקים "דפוקים" שציינת) ואי אפשר לעקוף יותר, הוא לא שווה כלום.

לדעתי הניצחון הזה ריק לגמרי, הוא נילקח בדרך הכי עלובה שאפשר לעשות בספורט מוטורי והוא משעמם. נקודה.

היום אתה לא יכול לראות את הזנב של הרכבים בורח ב"הקפות סופר מהירות" אלא רק את המספרים על המסך (ולעומת זאת

אלונסו נתן לנו איזה זריקה אחת לפחות שריגשה ביציאה מפניה).

העובדה היא שהיום מאוד מאוד קשה לעקוף בגלל האירודינמיקה (הרכב תלוי בזרימת אוויר טובה כמו בדלק), בגלל מגביל הסל"ד

ועוד רעיונות מבאסים אחרים.

אם הגענו למצב שנהג מנצח רק בזכות טקטיקה טיפה שונה (כי הוא לא מסוגל לעקוף), אזי הפסדנו את כל האקשן שבספורט.

בדיוק כמו שאנגליה תיקח את המונדיאל עם בונקר.

וכאן אני מפסיק לטובת המקלדת שפצועה מהסברים :wink:

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם

אבל מה זה קשור ספציפית לקימי?

זה פחות או יותר מצב היום בפורמולה וזה תקף לכל הנהגים.

ד"א - אני גם לא רואה למה להאשים את פורמולה דווקא - גם במירוץ אחר כאשר יהיו לך 2 נהגים מעולים בעלי קישרון דומה ומכוניות עם ביצועים מאוד דומים - אז אם הם לא יעשו טעויות יהיה מאוד קשה לעקוף.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...