Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבר עם ניסיון בלא מגבר אחד ולא 20 מגברים שונים

לכמה אנשים שאני מכיר הייטב (ולא דרך הפורום) היו את המגברים

יש הגברה

ויש הגברה

הפולס הם הגברה ברמה הבסיסית ביותר עם עיוות צליל נוראי

ומרבים להתחמם בעבודה רצינית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

לכל חלק שקיים יש רמות ייצור, איכות ייצור, QA וכו.. זה המקום שבו אתה חי בסרט לדעתי . אם אתה חושב שמק אודיו במגבר שלאחר רווחי יבואן ורווחי סוכן ומיסי יבוא עולה כאן כ1000 ש"ח , הם שמים בו רכיבים הרבה יותר טובים מהפולס , אזי אתה חי בסרט

אם כל המגברים והרמקולים של חברה מסויימות מיוצרים מאותם חלקים (וזה ככה לא?) אז למה עושים לכולם בדיקות , מתקנים , מכוונים וכו?נו באמת ?!!! אתה למדת אלקטרוניקה אם אנני טועה לא ? אז תסביר לי אתה אם אני לוקח PCB ומשדך לו את הנגדים קבלים וכול השאר לפי הסכימה , ובערכים הדרושים , ואח"כ אני שם אותו לעומת אותו PCB שנבנה במפעל אחר , אתה רוצה לומר לי שיהיו הבדלים בבדיקה ?

יש דברים שהם מעבר למה שמלמדים בי"ג , י"ד וקורסים בצבא או איפשהו.

ולאבנר , מאוד יתכן שמגברי הפולס שאמרת שהם נהרסו זה בגלל שיש יותר הרבה פולסים ממגברים יקרים יותר ?

אני בזה לא מבין כי לא התעמקתי , אבל זה נראה בדיוק כך , לפחות מבחוץ .

אתם יודעים מה אני מוותר . נמאס לי להתווכח על זה .

בברכה יהודה

פורסם

העניין הוא בחלקים זולים באלקטרוניקה, זה כמו בכל דבר

אתה משלם פחות על רכיב וזה כמובן בא על חשבון האיכות שלו

לכן יכול להיות שמה שמוצהר על רכיב או על דרך הפעולה שלו -מוטעה

בוא ניקח מגבר זול לדוגמא, מוצהר עליו משהו אחד

והוא מספק משהו אחר לגמרי

אתה באמת חושב שזה לא ככה בכל תחום?

על אכות משלמים

כל עוד אין רובין הוד שדואג לספק את אותם חלקם בפחות מחיר מטעמי מוסר אני מאמין שמה שאני אומר זה נכון

פורסם

שרגאמן תבין אתה משלם יותר כסף בגלל המדבקה שרשום מק האודיו ולא בגלל רכיבים שונים.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

לדעתי צריכים ליישב ולפתור את הסוגייה הזו במפגש הבא.

להביא מגבר של פולס אודיו המדובר, ומק אודיו, ופשוט לתת לכל המבינים ויודעי דבר לשמוע.

או שאפילו ביוזמתם של כמה חברי פורום, לקחת את שני המגברים לבדיקות שנאמרו כאן מקודם, ולראות אם הם באמת זהים.

פופסיק אמר כבר שהוא מוכן לתרום את שלו למען הבדיקה, ויש לא מעט בפורום שיש להם את המאק אודיו 4200.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
בוא ניקח מגבר זול לדוגמא, מוצהר עליו משהו אחד

והוא מספק משהו אחר לגמרי

אתה באמת חושב שזה לא ככה בכל תחום? לך ותסתכל על ההגדרות שנתת על הJBL המק אודיו ועוד אחד בשירשור אחר , ואז אם תתבונן היטב תבין לבד למה גם חברות מותג , לא נותנות רכיבים איכותיים היום

על אכות משלמים

כל עוד אין רובין הוד שדואג לספק את אותם חלקם בפחות מחיר מטעמי מוסר אני מאמין שמה שאני אומר זה נכון

ה"רובין הוד" היחיד שנותן במגברים רכיבים מספיק טובים להצדיק את המחיר, זה זד אודיו . כול השאר עם כול הכבוד נותנים רכיבים בינוניים ולפעמים אפילו זבל . אה וגם גנסיס אבל הם לא בגדר רובין הוד

שתבין אני מכיר את נושא המגברים והרכיבים שלהם מקרוב (ולא אני לא אלקטרונאי ), ואני מדבר על מגברים ביתיים היי אנד , במגברים של רכב יש מעגל הגברה שאותו אני עדיין לא פיענחתי לחלוטין וזה הPWM . אבל אפילו כאן אפשר לראות מי מהחברות "מזייף" . חלק "מזייפות" בקטן וחלק בגדול .

אבל אף אחד לא ישכנע אותי שבמחירים האלו (עד 2500-3000 ומעלה) יש הבדלים אדירים בין המגברים החדשים .

יש כמה מגברים שאני אישית חושב שמזייפים כ"כ מעט ששוה להמליץ עליהם , אבל אף אחד לא נכנס בטווח המחיר של עד 1500 ש"ח .

,ולכן אם אתה יכול למצוא לי הבדל שמיע בין מק אודיו לבין הפולס כשבדקת שכול הפרמטרים האחרים שווים , אני מצדיע לכושר השמיעה שלך . אני מבדיל בין רכיבים , אבל אני בטוח שאני לא אוכל להבדיל

בברכה יהודה

פורסם
לדעתי צריכים ליישב ולפתור את הסוגייה הזו במפגש הבא.

להביא מגבר של פולס אודיו המדובר, ומק אודיו, ופשוט לתת לכל המבינים ויודעי דבר לשמוע.

או שאפילו ביוזמתם של כמה חברי פורום, לקחת את שני המגברים לבדיקות שנאמרו כאן מקודם, ולראות אם הם באמת זהים.

פופסיק אמר כבר שהוא מוכן לתרום את שלו למען הבדיקה, ויש לא מעט בפורום שיש להם את המאק אודיו 4200.

תסלח לי אבל ברצינות..

עד כדי כך אין לנו מה לעשות בחיים?

מי שלא מאמין , מי שלא רוצה , שיעשה מה שבא לו.

באמת כבר נמאס מהדיון הזה ויהיה נחמד אם מישהו ינעל את השרשור הזה לפני שהוא יגלוש כמו פעם לפסים כ"כ לא נכונים.

בעיקר ש 90 אחוז ממה שכתוב פה בשרשור הזה זה שטויות גמורות.

פורסם

אנא מכם , כל אחד ירשום את דעתו ומתוך נסיונו האישי בלבד ו/או ידע מוכח אחר.

כל "ידע" נוסף , מיותר ובדרך כלל גם אינו מבוסס.

ההצעה לנעילת השרשור מתקבלת, לא לפני שאבקש להמנע מוויכוחים מיותרים. שוב ואדגיש לעניין תגובות בשרשורים הבאים:

כל אחד ירשום את דעתו ומתוך נסיונו האישי בלבד ו/או ידע מוכח אחר.

בשם כל המנהלים אני מבקש:

אל תכניסו אותנו לסרטים מיותרים של בדיקת שורה ושורה בתגובותכם ,זה לוקח המון זמן, ובשביל מה? מה יוצא מזה למישהו?

הערה זו באה ,הן לעיניין העברית (כל מיני סוגי לכלוכים ועקיצות של החברים בפורום) והן לעניין הטכני (כל מיני דעות וקביעות שאינם מבוססות כי כך בטוח הכותב.

שוב, רק תגובות מנסיון אישי ואו ידע מוכח, ולא ידע מסוג קראתי ושמעתי ואמרו לי ובעצם כך אומר אח של אח של אמא של אבא של חבר של דוד שלי שקוראים לו גאי ולא גיא. נו באמת.

תודה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...