Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התעניינתי בקנית מיצובישי סופר לנסר אך רק בדגם הידני..... ולפי מה שאני רואה הרוב הידניות עברו חיים לא קלים כי הוא אוטו זריז מאוד יחסית והוא נמצא הרבה בקרב צעירים שלא מקל על המצב.....

ראיתי כמה אוטומטיות שנראות לי במצב טוב טוב מאוד וגם המחיר יותר נוח......

במידה ואני רוכש אוטומט מה יכולה להיות עלות של גיר מפירוק/יבוא +עבודה?

כולל כל הדברים שצריך שזה עוד קלאצ' ולשנות גם בתוך הסלון את הדוושות והכל

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ? זה לא איזה SX200 שזה שווה את זה, תמצא לך דגם אחר או שתמצא לך אחת ידנית...העלויות של דבר כזה יכולות מהר מאוד להגיע לכיוון ה10 אלף שקל...מהר מאוד

פורסם

ואם להיות יותר ספציפי בעלויות? נגיד ואני מוצא גיר מפירוק במצב טוב ויש לי קשרים שם....

כמה תעלה עבודה?

כולל הכל וקלאצ' אני קונה חדש בנפרד....

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אז קנה עוד אחת :) או איטלקית אחרת

יותר חדשה עם בקרת אקלים אורגינלית ...!

נסעתי כמה פעמים על טמפרה , בנסיעה היא מאוד מזכירה את הדדרה של (נוחה מאוד , ישיבה גבוהה איטלקית) , טמפרה אוטו מאוד נוח ושימושי..

אמין ולא שחוט כמו רוב הסופר לנסר (שכל אחד חושב שיש לו איבו ביד )

בעקרון זה לא המקום ולא השרשור לזה ..

לדעתי כדאי לך לפתוח שרשור בייעוץ רכישת רכב

כי בכל מקרה מקרר יפני 1600 , לא הייתי הולך על הסופר לנסר

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

נהגתי פעמים רבות על טמפרה אכן אוטו נוח גדול מאוד ושימושי קצת כבד אבל סביר מאוד והוא לדעתי תמורה מעולה לכסף.

יפני 1600 דיהטסו אפלאוז גיר רגיל 10000 שקל משנים 93-94

בעינין ההסבה אתה צריך דוושות ,גיר,קלאץ,כבל קלאץ,קונסולה מרכזית בדשבורד של גיר ידני,ידית הילוכים ועוד כמה דברים שהמרכיב היקר ביותר זה עבודה שלא משתלם לעשות ,פתח יד 2 תראה כמה ידניות מוכנות יש לך שם.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אם כבר אתה הולך על לנסר

אז תקנה ידנית ומקסימום מחליף גיר וקלאץ , במידה שהם לא תקינים ...

אבל שוב במכוניות האלה , כדאי לבדוק ירידת קומפרסיה במדבקות ומה המצב של הטורבו :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כןכנראה אני לא אבגוד באיטלקיות תמיד אני יותר נמשכתי אליהן..... הטמפרה הייתה אצלי כמעט שנתיים שום תקלה פשוט 0.....

הכל אורגינלי וטיפולים לבד.....

הרכב היה 96 עם בקרת אקלים דגם ליברטי והכל אז אני אחפש כזה שוב.... ולא שוכח שזה אוטו שהציל אותי התהפכתי על 140 (ובלי הטפות מוסר) אני יודע שזה לא טוב וקיבלתי את שלי... אבל בכל זאת התהפכתי פעמיים ועצרתי על הגג יצאתי בלי שריטה.....

היה אוטו ממש יפה וממש התחברתי אליו..... ואני מאוד מתגעגע לזמנים הטובים עם הרכב.. למרות שזה רק רכב היו לי רגשות כלפיו :wink:

הנה תמונה מהתמונות שנשארו....

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=419

• תוכן חדש...