Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כריות אויר? הדבר הזה לא יעיל בגרוש כי זה מתפנצ'ר אחרי חודשיים, וגם היבואן של נייק לא נותן אחריות. לי יש בעיות אורטופדיות מילדות (ניתוח שהתפקשש ) ועד היום רק הנעליים הגבוהות של נייק אייר הן היחידות שמחזיקות לי את הרגל ומחזיקות מעמד

סתם נעליים יקרות ללא תמורה

הן נעליים יקרות אבל הן שוות כול גרוש . ואת היציבה ואת הבידוד שהן נותנות ממכות הליכה או ירדה מהירה מידי במדרגות זה משהו שאי אפשר להאמין .

בקיצור מומלצות מאוד

בברכה יהודה

פורסם

מניסיון כטבח - רק הכפכפי פלסטיק של בירקנשטוק. התחלתי עם נעלי מאוד יקרות של נייק, שרק החמירו את הכאבים מכיוון שהן לא מיועדות לעמידה אלא להליכה/ריצה. טבחים ורופאים בבתי חולים הולכים רק עם בירקנשטוק.

הסיפור גם לא יקר - 200 שקל ב-Outlet הרצליה.

פורסם
ושתדע לך, בימים הראשונים שעובדים 8 שעות על הרגליים, לגיטימי שיכאב קצת, אחרי שבוע מתרגלים לזה.

:mm_yeah:

לי יש שברי הליכה. אני עובד עם טימברלנד. ואני חי לספר על זה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה לא היחיד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...