Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס כבר אמרו את זה, אבל אני יחזור שוב, מדהים!

בכל מקרה, יש לי שאלה, האם מחשב BAREBONE עם ממיר מתח יוכל לספק תוצאות דומות? (אני קצת קמצן :roll:),

מבירורים שעשיתי (תודות לפרוייקט שלך :-)), מחשב BAREBONE לא כולל מסך מגע יגיע ל2000-2500 עם אודיג'י דומה לשלך, מעבד 3.6, 1 GB RAM אבל עם יתרון מהותי של הרד דיסק 250 GB ומעבד גרפי קצת יותר מתקדם

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ראשית, התוצאה מעבר למרשימה, אך יש לי שתי שאלות:

* מה קורה כאשר אתה מכבה את הרכב? האם המחשב נכבה מיידית? האם יש לך אפשרות להשאיר את המחשב על מצב "המתנה" לאורך זמן? והאם למערכת המחשב יש איזה שהם הגדרות מיוחדות לעניין הזה?

* המסך לא ממוקם נמוך מדיי, אני מבין שהטייפ זה בשביל להרחיק את בני דודינו אבל לא עדיף היה למקם אותו שם? והאם יש למסך אפשרות לזווית שמעבר ל90 מעלות עם גוף המכשיר _/ ?

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מחשב barebone יעלה לך אותו הדבר אם לא יותר.

הבעיה היא צריכת חשמל, הספק שלי נותן 60W ויש היום גם של 90W ואפילו יותר (חיצוניים).

זה צריך להספיק לכל מיני התקניי USB, כרטיס קול מעבד, דיסק קשיח וכו'

המחשב הזה בנוי והותאם לרכב, מסוגל לעמוד בנפילות מתח עד 6V וכו'.

דיסקים של מחשב רגילים (3.5) אינם עמידים כמו דיסקים של מחשב נייד (2.5).

כאשר אתה מתניע את הרכב הוא מחכה 5 שניות שהמתח יתייצב ורק אז מדליק את המחשב, הספק יודע לחכות 40 שניות מאז שסגרת את הסוויצ' עד שהוא מעביר הוראת כיבוי מסודרת למחשב, זה מעולה לתחנות דלק למשל שאתה מכבה את הסוויצ' לכמה שניות כדי לכבות את הרכב ואז מחזיר אותו כדי להמשיך לשמוע מוסיקה.

לספק יש remote למגברים למנוע popup בעלייה של המחשב, ה-remote מופעל רק אחרי שהכרטיס קול אותחל (בחומרה).

בקיצור, למה אתה לא שם גם מערכת ביתית ברכב? מאותם סיבות אתה לא שם מחשב בייתי ברכב.

המסך קצת נמוך, הוא היה בהתחלה יותר גבוה והפריע למזגן, היה גם אפשר לשים אותו הרבה יותר גבוה אבל העדפתי שלא לעשות בלאגן בשלב זה, סה"כ זה נח. יש לי עכבר דק עם כפתורים של ווליום והעברת שירים שאני יכול להשתמש בו לשליטה במערכת בלי להוריד את העיניים מהכביש. יש למסך זוויות, בדר"כ אני משתמש במשהו כמו 110-120 מעלות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...