Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב עד 24K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה ..

אתמול יצאתי עם הרכב של ההורים נסעתי על 50 בתוך העיר פתאום יצאה לי איזה נהגת משוגעת לתוך הצומת שברתי תהגה שמאלה ראיתי אוטו בנתיב השני שברתי חזרה ימינה עליתי על אי תנועה במזל העמוד שהיה על האי תנועה סגר לי תמראה הצדדית (שתבינו כמה קרוב הייתי להיכנס לעמוד). חוץ מסימן קטן במראה ועיקום בג'אנט השמאלי אין נזק

הנזק הכי גדול זה הקריזה שאבא שלי תפס עלי .. היום הוא החליט לצאת איתי לחפש רכב סיפרתי לכם תסיפור כדי שתבינו שזהו אבא שלי בקריז אני לא עולה יותר על האוטו ובנתיים אני תקוע בבית אז אני מחפש רכב בדחיפות כי יש לי גם עבודה שהיא לא בתוך העיר.

המצב שלי הוא כזה .. יש לי 24 אלף ואני מחפש רכב שיהיה אמין חסכוני וגיר רגיל את הכסף הזה חסכתי מכיתה ד'! כל חופש שיש לי אני עובד ככה שאני רוצה להביא רכב שאני יצא מהבית ויסתכל עליו אני יגיד עשיתי השקעה טובה! אני לא רוצה להתבאס עליו

חשבתי על האופציות הבאות:

* פג'ו 106 (הרבה אומרים לי שהוא רכב נח וחסכוני אבל האמינוצ שלו על הפנים)

*מיצובישי קולט (לפי מה שהבנתי פה מחיפושים בפורומים אז הרכב הוא חסכוני אבל החלקים שלו מאוד יקרים!)

*פג'ו 205 (ההתנגדות שלי לרכב הזה זה בגלל שהוא ישן ויש לו צורה עתיקה כזאת)

*פיאט פונטו 1300 (רכב חלש ויש לו צורה שאני לא אוהב)

בגדול אני מחפש רכב שיראה טוב כי חשוב לי המראה שלו אני לא מחפש תפוזה *** תפוזה = תפוזים ***אני מחפש קצת יופי ברכב אני לא הולך לשפר אותו או משהו .. ה24 צריכים להספיק לי לרכב לביטוח של נהג צעיר +טסט ולמערכת לא רצינית אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל במערכת.

אני בהתלבטויות כבר חצי שנה ! מתחילת המלווה שלי ועד היום אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי בנושא

תודה רבה רבה מראש

פורסם

**תפוזה=את הפוזה ולא תפוזים.

יודה=אודה (ידידי המנהל אם לתקן - אז כמו שצריך)

1K מערכת

1K~ טסט

3K~ ביטוח

נשאר לך 19 לרכב נטו

בתקציב הזה למרות שאתה לא אוהב כ"כ, עדיפה לך פונטו חסכונית, קולט משנתון 97 כבר לא תכנס לך.

הצרפתיות כמו שציינת מוחזקות כבעיתיות ולא אמינות.

אגב המראה של הפונטו יכול להשתפר פלאים, חפש פונטו עם טמבונים בצבע הרכב, חישוקים יפים, ולפי דעתי הרכב יפה.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

איביזה ידנית 1.6 97-99 תיכנס לך בתקציב, אוטו אמין, נוח ויפה, מגיע גם עם חלונות חשמל ו2 כריות אויר, לא חסכוני כמו המתחרות אבל בתמורה אתה מקבל אחלה מנוע.

פורסם

פג'ו 106 בשנים 94-97 יכולה להיכנס לך בדיוק לתקציב אתה יכול לבחור את דגם ה-XS המאובזר יחסית בעל מנוע 1400 או את ה-XSI הספורטיבית מנוע 1600 , מכוניות מעולות לדעתי מאוד מהנות לנהיגה תחפש אקזמפלר שמור שטופל כראוי ואמינות שלו תיהיה מפתיעה לטובה , מראה יפה לדעתי לפחות וכמובן נוחות צרפתית :wink:. תהנה

הינה דוגמא לאחת יפה לדעתי שנמצאת בלוח יד 2 שווה לבדוק לדעתי

הראשונה ברשימה שעולה 21 וחצי

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=287&FromYear=1997&UntilYear=1997&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פורסם
**תפוזה=את הפוזה ולא תפוזים.

יודה=אודה (ידידי המנהל אם לתקן - אז כמו שצריך)

אני הבנתי שקוראים לו יודה, והוא לא מחפש תפוזים ברכב, ולכן העריכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איביזה ידנית 1.6 97-99 תיכנס לך בתקציב, אוטו אמין, נוח ויפה, מגיע גם עם חלונות חשמל ו2 כריות אויר, לא חסכוני כמו המתחרות אבל בתמורה אתה מקבל אחלה מנוע.

מצטרף להמלצה ,רכב חביב ביותר.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

באמת איביזה יכולה לתת לך המון כפי שציינו- נראית טוב ואחלה מנוע.

אבל בתור אחד שעברה אצלו פונטו ידנית 95 לאיזה חודש וחצי (אני לא פיספסתי את העמוד על האי תנועה...וגם לא את האי עצמו) אני יכול להגיד לך שהיא אכן חסכונית ביותר, יחסית מאובזרת, קל להביא אותה למראה מאוד סימפטי (מגנזיום, אגזוז ןכן'...) והכי חשוב- היא לא עגלה, לפחות לא בגירסאות החזקות יותר.

תהנה ובהצלחה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה רבה על ההצעות

בקשר לתפוזים ..? חזק ביותר הקטע הזה צחקתי כמו שלא צחקתי הרבה זמן בדקתי גם תעניין של האפרסקים ושל הבננות אבל לבננות יש פגיעה בשאסי :))

בקיצור אנשים תודה על הכל .. בקשר לאיביזה אני לא חושב כי עברתי הרבה אנשים שאמרו לי שהיא עושה בעיות בעיקר חשמליות

מהקולט ירדתי כי החלקים שלה יקרים בטרוף ואין לי עבודה קבועה .. הפג'ו 106 רכב מעולה עד שמתחילות הבעיות אני מכיר 7 חברים שלי עם 106 שברגע שהתחילה בעיה אחת קטנה כל האחרות צצו אחריה ואין לי לא זמן ולא כסף להתעסק עם זה

התפשרתי על היופי והחלטתי ללכת על פיאט פונטו יש לי אחת באזור שהיא במצב מכני טוב אבל הצבע שלה גמור .. הבן אדם הוריד לי מהמחיר בגלל הצבע והתכנון שלי הוא לצבוע אותה מהאדום שחוק שהיא צבועה בו לצבע צהוב חזק או שחור

השאלה שלי כמה זה אמור לעלות לי ... אם אני צובע לאותו צבע (אדום)? וכמה אם אני צובע לצבע שהוא לא המקור

• תוכן חדש...