Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור החנות הציע לי קומפוננט של בוס שמשומע לא נראה לי יותר טוב מהקומפוננט של ג'יביאל כמו שהוא אמר...

מה אתם אומרים בעניין?

מי יותר טוב בוס או ג'י בי אל?

פורסם

עקרונית JBL היא חברה טובה יותר.

השאלה איזה סדרה של בוס מול איזה סדרה של JBL

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

JBL זאת חברת בת של הרמן קרדון (קונצרן הרמן) - אתה יודע שזה בא מבית טוב.

BOSS (לא BOSE ) היתה בזמנו חברה יפנית עם מוצרים סבירים עד טובים - היום זה סיפור שונה לגמרי.

אבל זה בסה"כ שם, אני לא חושב שאפשר ממש לאמר שבוס פחות טוב מJBL אם אתה הולך ושומע את שני הסטים ובוס נשמע לך טוב יותר.

אל תיתן ליוקרה של המותג להחליט בשבילך מה לקנות - תן לאזניים שלך לעשות את ההחלטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי פשוט תתן לנו את הדגמים של הסטים ?

ככה אפשר להגיד לך בוודאות מה כל אחד חושב על כל אחד מהסטים האלו כתור חו"ד

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לגברי הג'יביאל זה הGTO ולגבי הבוס לא זוכר מה הוא אמר בל אני מאמין שאין הרבה סטים שעולים בסביבות ה600 שקל

פורסם

להגיד את האמת אני חושב שאף פעם לא שמעתי את boss

ולפי מה שהבנתי היא עוד חלק "מזבל יפני" או משהו בסגנון.

jbl נחשבת לאחרת החברות האיכותיות.

ולכן אפשר להגיד שיש לו מעט המלצות עליהם , גם אני חושב שהם מפיקים סאונד נחמד.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

^^^ליעקב

אתה אפילו לא יודע לצטט אנשים על האמרה "זבל סיני", אז למה בכלל להשתמש בזה??

בין אם אתה צודק או לא, זה לא ממש רלוונטי כבר ברגע שאתה אומר כאלו דברים.

אז פשוט תחסוך ממך ומאיתנו את ההסברים הללו להבא.

בוס איננה "זבל סיני" בדיוק כמו ש JBL איננה.

מצד שני, היא לא ממש ניתנת להשוואה מול JBL או חברות אחרות כי היא מיועדת לקהל בעל תקציב דל.

אם המחיר של הבוס זהה ל JBL, הרי שאין פה על מה לדבר בכלל - ה JBL לוקח ובגדול.

כי המהות של בוס היא להיות זולה קודם כל.

למי ששאל על סדרה יקרה יותר או סדרה יקרה פחות - תבדוק קודם אם יש סדרה "יקרה" יותר של בוס ואז תבין לבד.

ולמרות כל זאת, עדיין מומלץ (כפי שנאמר כבר מעלי) לשמוע ולתת לאוזניים להחליט.

הדבר היחידי שאני לא ממליץ זה לקנות את המוצר בעוד שהמקביל שלו יותר יוקרתי ממנו - ועדיין לשניהם אותו תג מחיר.

פורסם

אני אוסיף עוד משהו.

היה לי את הסט המקביל לGTO של JBL וזה הרפרנס של אינפיניטי - בתכלס מדובר על אותו הסט בדיוק.

המידבאס נקי ונחמד עם כי חסר לו באס אבל הטוויטרים בעעעעעעעעעעעעע.

אז אפילו שהסט עולה בין ה700 ל900 שקל (אני מדבר על הJBL)

והבוסס עולה 600 שקל - אם הטוויטרים שלו סבירים ולא סכינים יפנים כמו הJBL והאינפיניטי - יש סבירות רצינית שאני באופן אישי הייתי לוקח את הבוס - אבל לא שמעתי אותו אז אני מדגיש, סבירות.

מעבר לזה - סטים רציניים יותר של אינפיניטי וJBL זה כבר באמת ליגה אחרת אבל, צריך לזכור באמת שמדובר בטעם וריח - לך תדע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת שנתי את האימרה בגלל יצור החברה שהו יפני לא בכוונה לצטט אנשים , סליחה אם משהו נפגע.

אבל בכל זאת יש פה השוואה של חברה פחות טובה ומוכרת לאומת חברה גדולה ומצליחה.

והסטים נעים בסביבות אותו המחיר.

שמע ותחבר לפי דעתך האישית.

יעקב

פורסם

אף אחד לא נפגע - וזה לא אישי חלילה.

מדובר בשתי חברות מוכרות היטב, לא רק אחת.

ואם זו מצליחה מהשנייה - רק הכלכלן שלהם יודע זאת, לא אנחנו.

לכן, לא התכוונתי לפגוע, אלא להסביר לך שלא זורקים סתם ידיעה על זבל סיני מבלי לדעת היטב במה מדובר.

לי יש נסיון טוב מאוד עם בוס (המגברים - לא רמקולים) אבל שוב, רק בגלל שהמחיר שלהם היה מעולה וזול, ולא בהשוואה

לשום מגבר אחר.

לדוגמא: מגבר 2 ערוצים שלהם ב 200 שקלים.

מגבר 4 ערוצים שלהם ב 400 שקלים.

היום אין להם או לאף אחד תג מחיר כזה ידידותי כמו פעם ולכן הייתי חושב פעמיים על כל קנייה שכזו.

פורסם
אף אחד לא נפגע - וזה לא אישי חלילה.

מדובר בשתי חברות מוכרות היטב, לא רק אחת.

ואם זו מצליחה מהשנייה - רק הכלכלן שלהם יודע זאת, לא אנחנו.

לכן, לא התכוונתי לפגוע, אלא להסביר לך שלא זורקים סתם ידיעה על זבל סיני מבלי לדעת היטב במה מדובר.

לי יש נסיון טוב מאוד עם בוס (המגברים - לא רמקולים) אבל שוב, רק בגלל שהמחיר שלהם היה מעולה וזול, ולא בהשוואה

לשום מגבר אחר.

לדוגמא: מגבר 2 ערוצים שלהם ב 200 שקלים.

מגבר 4 ערוצים שלהם ב 400 שקלים.

היום אין להם או לאף אחד תג מחיר כזה ידידותי כמו פעם ולכן הייתי חושב פעמיים על כל קנייה שכזו.

מגבר 2 ערוצים ב 200 ש"ח? בארה"ב אולי אבל בארץ? אתה יכול לשתף אותנו היכן?

פורסם

המגבר שלהם ה C150 עלה כאן בארץ, לא בחו"ל - 200 שקלים.

לאחר מכן נע מעלה: 230, 250 ואף גבוה בהרבה.

מוצהר 40 וואט כפול 2, אני מאמין שנתן בערך משהו בסביבות 30-40 (הוא היה לי חזק מדיי)

לכן הדגשתי - מחיר טוב? מעולה, זה מה שניתן לצפות.

מחיר רגיל? יש אלטרנטיבות אחרות.

• תוכן חדש...