Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האיכות בהחלט נאה (בייחוד הBMW) אך התוכן במרביתן סתמי וחבל שכך.

עבודות יפות אבל כמו שנאמר,לא קשורות לעולם.

רוצים להסביר מה זה תוכן או קשר לעולם? תעמולת בחירות או פרסומות?

פורסם
רוצים להסביר מה זה תוכן או קשר לעולם? תעמולת בחירות או פרסומות?

כוונתי היא שמדובר כאן בנטו אומנות שצירו על (בדגש "על") הרכב (כגון גראפיטי) ואין כאן ממש מטרה של הרמוניזציה עם הרכב (אפילו צביעה פשוטה של להבות על צד הרכב מטרתו להשתלב כחלק מהרכב ולא כסתם ציור על הרכב) או ציור שמטרתו להביע את עצמך. מרבית הרכבים שבתמונות, אם יותר לי להאניש, נראים כמו מישהו שסתם השתכר והחליט שהוא רוצה קעקוע ולא משנה של מה העיקר שיהיה לו במה להתייחד.

קח את הדוגמא הזו למשל (שאומנם אינה צבועה באופן של גרפיטי כמו בשאר התמונות בשרשור, אך העיקר הכוונה), קשה לפספס את מה שהרכב אומר על בעליו או מה שהוא רוצה להצהיר:

http://www.psychopanic.com/images/carpics/pinkcar1.jpg

פורסם
קח את הדוגמא הזו למשל (שאומנם אינה צבועה באופן של גרפיטי כמו בשאר התמונות בשרשור, אך העיקר הכוונה), קשה לפספס את מה שהרכב אומר על בעליו או מה שהוא רוצה להצהיר:

http://www.psychopanic.com/images/carpics/pinkcar1.jpg

לדעתי הוא רוצה להצהיר "אני פריק של ברבי" אבל התמונה הזאת היא לא דוגמא, יש שם מכוניות שמצוירות על רמה.

פורסם
מרבית הרכבים שבתמונות, אם יותר לי להאניש, נראים כמו מישהו שסתם השתכר והחליט שהוא רוצה קעקוע ולא משנה של מה העיקר שיהיה לו במה להתייחד.

אפשר לשאול האם יש לך קעקוע או פירסינג ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ציורים יפים, אך באופן אישי אני מעדיפה את הרכב שלי בצבע אחיד וחלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גם מצייר שטויות כאלה וזה אחלה תחביב שבעולם בנוגע ליפה או לא זה באמת עניין של טעם.

בכול מקרה airbrush הוא כלי מדהים שרק מאתגר אותך שוב ושוב להשתפר.

לדעתי על רכבים פרטיים זה באמת לא כול כך מתאים, זה יפה יותר לגיפים , אופנועים וכול שאר הצעצועים.

2.jpg

4.jpg

flip.jpg

5.jpg

63.jpg

452.jpg

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אתה מוכשר ברמות שלא יאמנו!עבודות יפות ממש ממש.

והאומנות ש ציור על מכוניות או לא יודע מה,היא מגניבה,לא יפה,לא פוזה,פשוט מגניבה אין לי מילה אחרת לתאר את זה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

נאון תודה רבה על המחמאות!!!

ולגרשון כול העבודות שהצגתי הן שלי

שמח שאהבתם אייל:wink:

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אם יש לך תמונות נוספנות של העבודות שלך נשמח לראות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקווה שתהנו!!

6t654.jpg

7.jpg

34.jpg

55.jpg

234.jpg

643.jpg

• תוכן חדש...