Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה אבל בבקשה אפשר שמות ספציפים בבקשה כי אין לי שמץ שך מושג במגברים.

עד 1000-1200 שקל מה יכול לשבת טוב על המערכת??

פורסם

בשביל סט כמו פוקל 165A וסאב P2 של רוקפורד אפילו מגבר טוב של 50*4 יעשה לך עבודה נהדרת.

במחיר שאתה נתת אני יכול להמליץ בחום על המגבר 4 ערוצים בחתימה שלי - פשוט BVM - תמורה הכי גבוהה למחיר!

או אם אתה מעוניין במגבר מאוד חזק הZ4200 של מק אודיו אמור לעלות סביבות המחיר הזה.

בשביל הסט אפ שלך אפילו הייתי ממליץ על הJBL GTO75.4 - יעשה את העבודה היטב - אם תמצא כזה יד שניה ואני לא חושב שזה יהיה קשה מידי - עישת עסקה טובה סה"כ

תחפש כאן בהודעות יד שניה מגברים - מסתובבים כאן כל מיני דברים נחמדים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא מגבר של 35 RMS כפול ארבע עם קרוס שיש לו נקודת חיתוך קבועה - לא הייתי הולך על זה.

נכון שזה קיקר אבל במקרה הזה מדובר במגבר חלשלוש במיוחד ולדעתי גם לא איכותי מספיק בשביל להצדיק את השם "קיקר".

זה מגבר לטוויטרים.

או במידה ואתה קונה סט קומפוננט חביב מאוד של אלפיין שדורש סה"כ 40 RMS הספק - אז אולי, ועדיין הייתי משתמש בקרוס חיצוני ולא של המגבר.

כשקניתי את המגבר אלפיין שלי התלבטתי בינו לבין הדגם התואם בעוצמה של קיקר - שמעתי את שני המגברים והקיקר היה חלש, ה200.4 עוד יותר חלש. ברור לי שזה גם יכול להיות עניין ספציפי של התנגדויות - אבל אצלי נוצרה הסתייגות משני המגברים החלשים בסדרה.

עוד מגבר שאני יכול להמליץ עליו זה המגבר של לייטנינג אודיו מסדרת בולט, 4*50 בתכלס זה מגבר של רוקפורד - אני מאמין שהוא יהיה תפור על המערכת שלך ואני לא אתפלא אם אפשר למצוא אותו בכמה וכמה מודעות יד שניה כאן בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמממ אבל רשום שהאו 50 RMS ל4 יציאות אתה בטוח שאתה מדבר על אותו המגבר?

רוצים עליו 1000 יכול להיות תשהוא כזה חלש?

יש עוד המלצות ? ובחובבקשה אם אתם גם מכירים יד שניה אין לי בעיה רק שיהיה במצב טוב .

איזה עוד שמות של מגברים יחזיקו את זה טוב?

פורסם

סליחה שאני רושם עוד תגובה פשוט זה לא נותן לי לערוך את ההודעה הקודמת.

מגבר של ליטינג אודיו b2.400.4 ינצל את הסאב והקומפוננט??

פורסם

נראה לי שאתה צודק בקשר לקיקר, כנראה שאני מתבלבל עם סדרה דומה או דגם דומה.

לדעתי הלייטנינג אמור לנצל יפה את הרכיבים האלה. - אם אתה קונה יד שניה - תנסה לפני שאתה קונה

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...