Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקרוב אני מחליף את ריפוד הגג שלי

פעולה שתצריך פירוק של הגג אז חשבתי שאם כבר אני מפרק את הגג זו הזדמנות לשים חומר מבודד

אם יש למישהו פרטים כמו למשל עלויות מאיפה אפשר להשיג ובאיזה חומר להשתמש

תודה

פורסם
אם רפד רכב מבצע זאת , אז ברר איתו לגבי הבידוד.

בברכה - רפי לין :-)

אני מבצע את הפירוק והריפוד בעצמי

באיזה חומר כדאי להשתמש?

אתה מכיר מקומות באיזור באר שבע שאפשר לקנות מהם?

יום טוב

פורסם

תדביק 2 יריעות דנמייט מבפנים,זה מגיע כמו מדבקה,אתה מצמיד את זה לבד, 10 דקות עבודה, ההבדל מורגש בין עם ובלי הבידוד-אל תוותר על זה.

עולה בין 100-150 ליריעה - תלוי איפה קונים.

בהצלחה.

פורסם
תדביק 2 יריעות דנמייט מבפנים,זה מגיע כמו מדבקה,אתה מצמיד את זה לבד, 10 דקות עבודה, ההבדל מורגש בין עם ובלי הבידוד-אל תוותר על זה.

עולה בין 100-150 ליריעה - תלוי איפה קונים.

בהצלחה.

אתה מכיר מקום באיזור באר שבע?

פורסם

חפש אצל מתקיני סטריאו מקצועיים בבאר שבע.. החומר שנדבק כמו דבק הוא DYNAMAT EXTREME. ה DYNAMAT הרגיל דורש חימום עם BLOWER (או פן במקרה הרע) שכן הוא מתגמש ומתכווץ לצורת הפח. זהו החומר היעיל ביותר לבידוד רעשים וחום. ה EXTREME מומלץ בחום משום שיש לו גם צד דביק שמאפשר עבודה קלה יותר עם החומר. לתשומת ליבך המחירים יקרים יותר מ 100-150 ש"ח.

קיט ל2 דלתות, שלפי דעתי יספיק לך לגג עולה ~400 ש"ח.

דוגמא למחירים:

http://www.cheaper.co.il/Categorie.asp?CatID=0&Subs=225

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
חפש אצל מתקיני סטריאו מקצועיים בבאר שבע.. החומר שנדבק כמו דבק הוא DYNAMAT EXTREME. ה DYNAMAT הרגיל דורש חימום עם BLOWER (או פן במקרה הרע) שכן הוא מתגמש ומתכווץ לצורת הפח. זהו החומר היעיל ביותר לבידוד רעשים וחום. ה EXTREME מומלץ בחום משום שיש לו גם צד דביק שמאפשר עבודה קלה יותר עם החומר. לתשומת ליבך המחירים יקרים יותר מ 100-150 ש"ח.

קיט ל2 דלתות, שלפי דעתי יספיק לך לגג עולה ~400 ש"ח.

דוגמא למחירים:

http://www.cheaper.co.il/Categorie.asp?CatID=0&Subs=225

עד עכשיו הכרתי רק את היריעות..

איך עובד כל העניין של הספריי?

פורסם

לא ספריי.

יריעות דנמייט.

לא מתכווץ ולא צריך שום פן.

עמיד בחום, גם בתא המנוע.

מניסיון = חומר נהדר.

קנה 2 יריעות ותצפה את כל הגג, באחריות, אתה לא תאמין איזה שיפור יהיה לך , רק מציפוי הגג , רק תיזהר, כי זה ממכר.

פורסם

תבצע חיפוש עם המילה איטום וחכה לתוצאות,

יש חב' נוספת שמייצרת יריעות לאיטום רעשים שנקראת סקנד סקין

השאלה היא כנגד מה אתה מחפש איטום לרכב?

היריעות שאני וקודמי הצענו לך מיועדות יותר לתחום הסטריאו ברכב

כנגד רזוננס מפח הרכב ורעשי חוץ במהלך נסיעה

כך מתקבלת שמיעה טובה בהרבה לעומת רכב שלא נאטם

ואני מוסיף שהסיפור אינו זול.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

אני השבוע סיימתי לבודד את הגג של הרכב שלי.

הרכב הוא VW בורה TDI 2002. (פרוש. גג בול כמו גולף)

על האיטום של הגג (אני עשיתי איטום מסיבי) הלכו לי 4 וחצי יריעות. החומר שאני השתמשתי הוא הדמפליפיר פרו של סקנדסקין אודיו.

לדעתי 2 יריעות בלבד ממש לא אפקטיביות! לאיטום טוב. ולא מוגזם. 4 יריעות וישאר לך טיפה שארית.

תמונות יעלו בעוד כמה שבועות כאשר אני מקווה לסיים את הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני השבוע סיימתי לבודד את הגג של הרכב שלי.

הרכב הוא VW בורה TDI 2002. (פרוש. גג בול כמו גולף)

על האיטום של הגג (אני עשיתי איטום מסיבי) הלכו לי 4 וחצי יריעות. החומר שאני השתמשתי הוא הדמפליפיר פרו של סקנדסקין אודיו.

לדעתי 2 יריעות בלבד ממש לא אפקטיביות! לאיטום טוב. ולא מוגזם. 4 יריעות וישאר לך טיפה שארית.

תמונות יעלו בעוד כמה שבועות כאשר אני מקווה לסיים את הרכב.

מה המחיר של 4 יריעות ?

ומהיכן קנית?

• תוכן חדש...