Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שוב טס לאמריקה כיף לי :oops:

האם כדי להביא את הhu של אפליין ?

או ששמה אוכל למצוא את הhu עם dvd של pnionner? במחיר עד 2000 ש"ח ?

אפשר גם לקנות רמקולים (סאבים כמובן שלא ) וכן גם מגברים ...

אז חשבתי להביא רמקולים ו hu לאחר הלחטה עם אבא שלי .

האם יש חנות שאתם מכירים ?

טס לניו יורק ומטייל כמעט בכל אמריקה בחודשיים וחצי כך שיהיה לי קל לקנות שם דברים בין חניות.

(ד"א צריך 6*9 + 6.5" ובעתיד משדרג לרכב קבריולט גג פתוח בעזרת ה' :-o:lol:)

תודה מראש על העזרה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כדאי,במיוחד אם אתה יכול להזמין את המוצר מeBay בזמן שאתה שם. קח בחשבון את המכס (אם תופסים אותך).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

hu ? אני לא חושב שיתפסו אותי , זה לא דבר ענק

מקסימום משלמים מכס , הם לא יודעים שזה נפתח ל די וי די

יקחו לי על זה כמו רדיו טייפ

אני יכול לקבל המלצה על די וי די / רדיודיסק ברמה עד 2000 ש"ח משם ?

+ רמקולים 6*9 + 6.5"בבקשה ?

על הרמקולים מקסימום 3000 ש"ח...

אחר"כ אני ישקיע עוד 3K/ 4K על מגברים + סאב

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה לא אתה עם ה15 אלף שקל ומאזדה 323? אם יש לך כזה תקציב, למה שלא תשים עוד קומפוננט מאחורה, ולא 6X9?

3000שקל זה בערך 750 דולר. אתה יכול לקנות שני סטים מעולים.

מקדימה הייתי מציע לך לשים משהוא מעניין כמו:

http://cgi.ebay.com/DIAMOND-AUDIO-D971-TDX-TECHNOLOGY-6-5-COMPONENT-SET-07_W0QQitemZ250116221335QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/Dynaudio-220-MK-II-MK-200II-2-way-component_W0QQitemZ330095210090QQihZ014QQcategoryZ32818QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/DLS-IRIDIUM-6-2-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-NEW-06_W0QQitemZ250117964105QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/POLK-AUDIO-SR6500-6-1-2-COMPONENT-SPEAKERS-SYSTEM-6-5_W0QQitemZ300113616552QQihZ020QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

ועוד ישאר לך לסט אחורי, שאתה חייב להתאים לפי הקדמי, תלוי איזה אופי סאונד אתה אוהב. אני לא יודע איזה סוגי מוזיקה אתה מעדיף, אבל תצרוב דיסק בדיקה, ותבקש לשמוע סטים בחנויות. אחרי שאתה מבין מה אתה רוצה, תבדוק מחירים באותה החנות יחסית לeBay, ותקנה בהתאם. לא מבין במכשירי DVD.

פורסם

אכן אני זה עם ה15K

קצת מטורף יהיה להשקיע דבר כזה במערכת . יש לי 323 נכון , מתכוון לשדרג לסוג של קווריולט.

בגלל זה יורד לי עוד חלק מהתקציב, אני החופש גם טס לאמריקה לא למעט זמן וזה לא עוד יורד לי מהתקציב.

הייתה מציעה לקנות 2 כאלה? עם איזה מגבר אני יחזיק דבר כזה?

רק המגברים והרמקולים יגיעו ל 8-9 K מה שחשבתי להשקיע על הכל .

אבל אם אתה אומר, אפשר להביא אותם ולגמור עניין.

רק אם משהו מכיר חברה שיכולה לשלוח לארץ דברים , כאילו עם המכס עם הכל.

וכמה בערך יעלה לי 2 סאבים + 3 מגברים אם בכלל שווה לקנות שם .

בקשר לסוגי המוסיקה אתה יכול פשוט להגיד לי איזה סוג של סטים לאיזה סוג של מוסיקה? אני אוהב היפ הופ וטרנסים שזה מה שיהיה הרוב הנשמע באוטו, אבל אתה יודע איך זה כמו שהיום אני באוטו ולפעמים שם גם מזרחית בבשיל המשפחה או סתם עם החברים , רוק יהיה הכי פחות.

תודה מראש

יעקב

עריכה:

יכול להיות ש

DIAMOND AUDIO D971

תפיק 400 wat rms לאומת dls והשאר שיפיקו עד 180 ?

פורסם

נראה לי שאתה קצת אופטימי בקשר למכס.

זה נכון שלא סביר שיתפסו, אבל אם יתפסו אתה תשלם יפה.

יש להם מאגר מכובד של דגמים ומחירים והם ידעו טוב מאד שזה DVD ויחשבו את המכס לפי המחירון שלהם + קנס.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
אכן אני זה עם ה15K

קצת מטורף יהיה להשקיע דבר כזה במערכת . יש לי 323 נכון , מתכוון לשדרג לסוג של קווריולט.

בגלל זה יורד לי עוד חלק מהתקציב, אני החופש גם טס לאמריקה לא למעט זמן וזה לא עוד יורד לי מהתקציב.

הייתה מציעה לקנות 2 כאלה? אני לא מציע לך לקנות 2 כאלה. אני מציע לך לקנות סט ברמה שציינתי בתור סט קדמי, ומאחורה - סט יותר צנוע, כ200$, אבל מתאים לסט הקדמי. עם איזה מגבר אני יחזיק דבר כזה? כל מגבר טוב שמוציא 120-150 וואט RMS בריא לערוץ, ובתקציב שלך זה אפשרי מאוד.

רק המגברים והרמקולים יגיעו ל 8-9 K מה שחשבתי להשקיע על הכל .

ציינת שתקציב לרמקולים הוא עד 3000 ש"ח, ובמסגרת הזאת הני נותן לך המלצות.

אבל אם אתה אומר, אפשר להביא אותם ולגמור עניין.

רק אם משהו מכיר חברה שיכולה לשלוח לארץ דברים , כאילו עם המכס עם הכל.

אני לא מבין, אתה רוצה להביא אותם מארה"ב, או להזמין אותם מארה"ב? אם אתה מתכוון להזמין סטים ב3000 ש"ח בלי לשמוע אותם קודם, רק כי מישהוא מהפורום אומר לך שהם טובים - רד מזה. זה מסוג הטעויות שלא עושים. אם אתה גם ככה נוסע, למה לא לקנות אותם שם? כמובן שניתן גם להזמין לארץ, אבל זה יותר יקר - משלוח ומכס זה סכומים שהייתי מתחשב בהם. רוצה לשלם מכס? אין בעיה, תצהיר אליהם בשדה התעופה, ותשלם רק את המכס, ללא קנס.

וכמה בערך יעלה לי 2 סאבים + 3 מגברים אם בכלל שווה לקנות שם .

איזה סאבים ואיזה מגברים?

בקשר לסוגי המוסיקה אתה יכול פשוט להגיד לי איזה סוג של סטים לאיזה סוג של מוסיקה? אני אוהב היפ הופ וטרנסים שזה מה שיהיה הרוב הנשמע באוטו, אבל אתה יודע איך זה כמו שהיום אני באוטו ולפעמים שם גם מזרחית בבשיל המשפחה או סתם עם החברים , רוק יהיה הכי פחות. סט SQ מטורף אתה לא צריך בשביל זה. זאת לא מוזיקה מפורטת.

תודה מראש

יעקב

עריכה:

יכול להיות ש

DIAMOND AUDIO D971

תפיק 400 wat rms לאומת dls והשאר שיפיקו עד 180 ? אל תתיחס לנתונים הללו. כמו שאמרתי, 120-150 וואט בריאים לערוץ זה לגמרי מספיק, ואפילו הרבה.

תגובות באדום. תסגר קצת על עצמך, אתה ממש לא בטוח מה אתה רוצה, חוץ מלבזבז הרבה כסף.

פורסם

אמממ אני חשבתי על L7 או משהו כזה

מגברים רגילים לא ממש משנה לי ...

הכי חשוב לי בהכל זה הסאב ! L7 נראה לי מספיק טוב

2 כאלה בכלל ראיתי ב ebay ב 800$ או משהו כזה .

עליהם אני מוכן לשלם :|

את הרמקולים אני ישמע שם 100% ואני חושב שהdls הם ההצעה הטובה ביותר. אני ישמע שם ויבחר.

למה לא כדי לקנות 2 כאלה ?(סטים) ואיך אני מתאים סט אחרי לקדמי ? לפי סוג החברה?

תודה מראש

יעקב

• תוכן חדש...