Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שנת 2000 כולל מנוע 125כ"ס.

משנת 2001 כולל מנוע 110 כ"ס.

במנוע משנת 2001 הביצועים מעולים והרכב נוסע היטב והשילוב של הגיר והמנוע פשוט מעולה ד"א יש לי כזאת משנת 2001

פורסם

צר לי "לבאס" אותך אבל ההונדה סיוויק הקודמת נחשבת ללא משהו בכלל, רכב ליסינגי סתמי שכזה.

עד 1996, המוניטין הספורטיבי כאילו של הסיוויק היה חצי מוצדק.

בדגם המצ'עמם שיצא ב-1996 לפחות עדיין היה מנוע "חזק" על הנייר.

בדגם של 2001 גם המנוע נהיה קצת אנמי וגם הרכב נשאר מצ'עמם.

הונדה הבינו שהם טעו וזנחו את דרך המלך ובסיויק החדשה החזירו עטרה ליושנה.

פורסם
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הרכב והשוק.

מדובר בדגם 1600 שנת 2000, 125 כ"ס עם כריות אוויר ו ABS.

האם יכול להיות שהרכב נמכר במחיר מקביל ל 1600 אוטומט? (לפחות במחירי השוק) כלומר 48-50 אלף ש"ח.

(בהנחה כמובן ששני הרכבים במצב דומה).

א. הרכב באמת נמכר במחיר מחירון ואף למעלה מזה אם באמת הנתונים ממוצעים או למעלה מזה ,ישנם שמחפשים כזו לשיפורים .

ב. נכון מחיר יקר אבל חובבי הונדה משלמים את המחיר (כאלה שלא מוכנים לנסוע במאזדה) ותמיד ימכרו גם במחיר גבוה.

ג. רכב לא נוח לנסיעה ,אך מי שמחפש משפחתית קצת יותר ספורטיבית ממשפחתית אחרת זו הפשרה (אני לא מדבר מכוניות ספורט כמו ראלי GTI ),חסכוני ,משלב מנוע VTEC ,בעל הספק של 125 כ"ס ב 6600 סל"ד.

ד. אמין כמו כל יפנית אחרת (אם טופל נכון ).

ה. אגב מתלה קידמי הוא עצמות עצה כפולות,מקנות יציבות על הכביש יותר מאשר מתלי מקפרסון כמו בסיויק משנת ייצור 2001 ומעלה .

ו. עדיין אם אתה רוצה אתה יכול לרכוש איזו סיטרואן C5 ,שנת ייצור 2002 ,מפנקת יותר ,גדולה יותר ,ב 50K ,אז מה אתהמעדיף ?

פורסם

אז אתה מדבר על הדגם שהגיע בין 96 ל-2000.

רכב מהיר מאוד, רק אני לא מבין למה לא לרכוש מודל 96? בדיוק אותו הרכב אבל הרבה יותר זול. (בדוק רק שיש 2 כריות אויר ו-ABS, אאל"ט חלק מהדגמים הגיעו בלי).

• תוכן חדש...