Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הרכב והשוק.

מדובר בדגם 1600 שנת 2000, 125 כ"ס עם כריות אוויר ו ABS.

האם יכול להיות שהרכב נמכר במחיר מקביל ל 1600 אוטומט? (לפחות במחירי השוק) כלומר 48-50 אלף ש"ח.

(בהנחה כמובן ששני הרכבים במצב דומה).

פורסם

כן זה ברור למה

יש ביקוש להונדה ידנית אצל הרבה אנשים שחושבים זה אוטו ספורטיבי

מה שטוב הולך מעל מחירון ככה זה בשוק

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מה טוב בדיוק בהונדה סיויק ידנית? הרכב הזה מיושן מאוד וב50K אפשר לקנות רכבים הרבה יותר טובים.

חוץ מזה שהוא טיפה מהיר יחסית למשפחתיות אחרות אין בו שום דבר מיוחד,לא איכותי,לא בטיחותי,לא נוח וכו'.

פורסם

רגע רגע,

לא חשבתי שזה רכב כל כך לא מוצלח... השיקול היה משפחתית נוחה אמינה וחסכונית. ולמה לא בטיחותית?

פורסם

שלא תבין לא נכון, לא ניתן להגיד שהסיביק לא מוצלחת, היא אמינה יחסית, סחירה, ביצועים עדיפים אבל היא גם קלה, מיושנת והיציבות שלה פירנסה הרבה שמאי רכב, ולא נשכח את הסטיגמה בארץ של ההונדה טייפ-ערס, ויסלחו לי בעלי ההונדות שלא עונות לתיאור הנ"ל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רגע רגע,

לא חשבתי שזה רכב כל כך לא מוצלח... השיקול היה משפחתית נוחה אמינה וחסכונית. ולמה לא בטיחותית?

הבטיחות נמוכה משל הרבה מתחרות מודרניות ברמת המחירים הזו, במיוחד בדגמים הלא מאובזרים.

נוחות הנסיעה לא טובה, אבל המרווח הפנימי מעולה. המנוע לא חסכוני במיוחד כי הוא חובב סל"ד גבוה ולא ממש זז בסל"ד נמוך. האמינות טובה אבל האחזקה לא נמוכה - עלויות הביטוח גבוהות ועלויות הטיפולים (ויהיו טיפולים, סה"כ רכב בן 7) לא נמוכות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיביק חסכונית למרות מנוע חובב הסלד ואמינה מאוד גם לאחר 7 שנים, הביטוח מעט יקר, בכל אופן הרכב מבוקש בגיר ידני ואוטומט, יחסית למתחרות היפניות , הסיביק היא עיסקה מעולה.

פורסם

מכוניות עם גיר ידני בסגמנט הזה כמעט תמיד יימכרו בהרבה מתחת למחירון. מצד שני אם המוכר דורש ויש קונה שמוכן לשלם אז הכל אפשרי.

פורסם

חברה תודה על התגובות!

מבדיקה שערכתי בפורומים עולה כי הסיויק עושה כ 15-17!! ק"מ לליטר מחוץ לעיר בנהיגה רגועה. זה סוג הנסיעה העיקרי מבחינתי.

אני מסכים בכל אופן שהמחיר עבור החבילה, באופן אבסולוטי- נראה לי קצת מופרז.

אם יש למישהו רעיונות לרכב מתאים יותר, אשמח לשמוע. (משפחתי עם דגש על עלויות נמוכות חסכון ואמינות)

פורסם

אני יחזור על התאורייה שאני אוהב מאוד.

יש מכוניות שהן OVERPRICED - נסחרות במחיר גבוהה ממה שהן שוות באמת, מסיבות כאלו ואחרות.

ויש מכוניות שהן UNDERPRICED - כל רכבי ה"הרבה אוטו בקצת כסף".

הסיויק הוא OVERPRICED רציני, מכיוון שיש לו קהל מעריצים שחושב שהאוטו הזה הוא הטוב בעולם.

אם תיקח מס' רכבים שעלו את אותו המחיר בשנת 2000 שהסיוויק הייתה חדשה תמצא שהסיוויק היום היא בין היקרות שביניהן.

וזה לצערי לא מהסיבות הנכונות (=אוטו יותר טוב).

פורסם

במשפחתיות הסיוויק וקורולה הם היקרות ביותר, הלנטיס זולה בצורה לא משמעותית בערך 5K ולכן הם בכל זאת עדיפות.

הפוקוס זולה בצורה משמעותית ובנוסף טובה מהלנטיס ונוחה ובעלת התנהגות כביש טובה מהסיווק והקורולה, אך הביצועים של הפוקוס רחוקים מהסיוויק והקורולה וכך גם איכות הפלסטיקים בתא נוסעים, והצריכת דלק גבוהה.

מניסיון עם סיוויק ופוקוס החיסרון של הסיוויק בנוחות, הגה ,ביטוח יקר, אחיזת כביש פחות טובים מהפוקוס בכל השאר הסיוויק טובה בהרבה מהפוקוס החל מאיכות הפלסטיקים ברכב, בנויה טוב יותר,במרווח, בביצועי מנוע וגיר וכמובן בחיסכון בדלק.

פורסם

אתה בטוח שההונדה בעלת 125 כ"ס?

נדמה לי שבשנת 2000 ו 2001 ההונדות היו בעלות מנוע 1990 סמ"ק ( ולא 1995סמ"ק) עם 105 כ"ס .

אם אכן זה נכון אז לא הייתי ממליץ לך ללכת על שנתון זה מכייון שאם אין להונדה את המנוע המוכר אין לה שום סיבה ליהיות יותר יקרה מהמתחרות או עדיפה עליהן.

פורסם

התכוונתי 1590 . סליחה.

לא הייתי בטוח אם הדגם של ה- 105 כ"ס הוא כולל את שנת 2000. מסתבר שלא.

מאיפה מצאת את הנתונים ?

• תוכן חדש...