Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ברצוני לשדרג את הסאבים שברשותי לסאבים יותר חזקים הסאבים שברשותי כרגע הם זוג קיקרים בהספק 750 RMS ואני מעוניין לשדרג אותם לסאבים בהספק של 1000-1500 RMS תודה לכל העוזרים רצוי חוו"ד של בעלי סאבים כאלה אגב המידה צריכה להיות 12" ומבחינת מונובלוק אין לי בעיה ושוב תודה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יותר חזק מזה?

בוא נראה:

רוקפורד פוסגייט POWER HX2

זה הסאב המועדף עלי, ואם שמים אותו בתיבה מכוונת נכון, הוא נשמע מעולה.

יהיה לך קשה למצוא זוג כזה, הסדרה הופסקה.

איכות?

אימאג' דיינמיקס ID-MAX

הספק גבוה ואיכות טובה.

JL 12W7

כנ"ל.

מעבר לזה, יהיה עליך להביא סאבים אקזוטיים וגדולים מארה"ב, כמו RE-SE

או XXX וכמוהם.

פורסם

אתה רציני? שני L7 לא מספיקים לך? אני לא יכול לשבת יותר מרבע שעה באותו עם אחד.

עכשיו לשאלתך.

מה התקציב? אנחנו לא אמורים לנחש.

דבר שני.. אם אתה מחפש נטו עוצמה ויש לך מונו מספיק חזק אתה יכול לבדוק אם הוא מצליח לפתוח את הסטרוקר של סרווין ווגה כמו שצריך. (שמעתי אותו והוא פשוט רוצח , אין מילים.)

אם זה עדיין לא מספיק לך שים 2 כאלו =).

ואם אתה עדיין לא מרוצה, אתה תמיד יכול לייבא איזה ground zero - plutonium נחמד...:wink:

נ.ב.

לא יצא לי לשמוע את הרוקפורדים שאליקו המליץ עליהם..

אבל אם הוא ממליץ הוא יודע מה הוא אומר;)

פורסם

נראה לי שאלה לא שני L7 אלא שני CVX. אבל לא חשוב. המלצה שלי, מניסיון באוטו של אחי עם הסאבים האלו הוא סאבים של אטון מדגם CRAG 12-1000. ככה הוא נקרא. לאחי יש את ה-12-600, ואלי סאונדמן יעיד שהוא כבד לאללה,והוא גם מפציץ לאללה :shock: (ואני מדבר על אחד). כאמור הוא 600RMS, תביא לו 800 והוא עדיין ירקד כמו גדול. מה שהמלצתי לך הוא ה-1000RMS, שאם של אחי כבד, אני לא יודע מה להגיד לך עליו (באתר שלהם רשום שהוא שוקל 24 (!!!!!) קילו ומנגד של אחי "רק" 13). אני לא רוצה לחשוב מה הוא יעשה. ושוב, אני מדבר על אחד. בכלל לא רוצה לתאר מה 2 כאלה יעשו. :shock::shock::shock:

לינק למנואל של הסאבים האלו (תוריד למחשב שלך ותשתמש בתוכנה של זה)

http://www.eton-gmbh.de/dlstream.php...30330401fc97b1

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

XTC

אני לא אמרתי במילה בשרשור הזה

אתה בטח מתכוון לגל :)

מכניסים אותי לכל דבר בזמן האחרון :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אלי, בגלל הסאבים שלך. רק בגללם. שלא תחשוב שזה בגללך או בגלל שאתה תורם לפורום או משהו כזה :lol:

נו, מה איתם באמת?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקשר לסאבים של אטון 1000 RMS יש לך כיוון של מחיר ואיפה אפשר לימצא אותם ואם הם במידה 12 אינץ ודרך אגב הסאבים שלי דגם CVX

פורסם

אחי קנה מצי'פר צמד אטונים הדגם שאמרתי לך(דגם אחד פחות מה-1000). ה-1000 לא הגיע לארץ. לא יודע למה. תברר איתם. אם לא, באמת שאין לי מושג מאיפה אפשר להשיג אותם כי פשוט לא ראיתי אותם בשום אתר בחו"ל, ממש ככה. חבל :?

אתה יכול לתקשר עם אטון עצמם, ולשאולם אותם איפה הם מוכרים : www.eton-gmbh.de

וכן, הם 12 אינץ בדוק.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם יש לך יכולת לתת לפחות 2000W RMS ב 1 אום. אז לך על 2 12W7. הם ישברו לך את הרכב!!!

אני מפעיל אחד עם 800W RMS. והוא אחד הבהמות שאני מכיר!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יותר חזק מזה?

בוא נראה:

רוקפורד פוסגייט POWER HX2

זה הסאב המועדף עלי, ואם שמים אותו בתיבה מכוונת נכון, הוא נשמע מעולה.

יהיה לך קשה למצוא זוג כזה, הסדרה הופסקה.

איכות?

אימאג' דיינמיקס ID-MAX

הספק גבוה ואיכות טובה.

JL 12W7

כנ"ל.

מעבר לזה, יהיה עליך להביא סאבים אקזוטיים וגדולים מארה"ב, כמו RE-SE

או XXX וכמוהם.

מחזק- הIDMAX חזק ואיכותי מאוד מניסיון,הוא מתחיל להשמע טוב תוך כדי ההרצה וכנראה שיצריך כיוונים חדשים לכל המערכת הוא פשוט מתחזק מאוד.

ד"א כל אלו שטענו שסאב צריך הרצה אז הם צודקים זה כנראה משפר אותו מאוד - אם אפשר להתעלק ולשאול מה בערך הווליום הרצוי בהרצה ??

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בקשר לסאבים שלי אני אוהב את הסיגנון שלהם אבל מחפש יותר עוצמה בקשר לבניה שרואים בתמונה הורדתי אותה אני עושה בניה חדשה והסאבים אני מתכוון להרכיב אותם במצב הפוך שהמגנט כלפי חוץ ומיבחינת הגברה יש לי מונו של הייפוניקס 3200 RMS ב1 אום ויש לו עוד כמה אופציות של חיבורים זה מונו 2 ערוצים

פורסם
בקשר לסאבים שלי אני אוהב את הסיגנון שלהם אבל מחפש יותר עוצמה בקשר לבניה שרואים בתמונה הורדתי אותה אני עושה בניה חדשה והסאבים אני מתכוון להרכיב אותם במצב הפוך שהמגנט כלפי חוץ ומיבחינת הגברה יש לי מונו של הייפוניקס 3200 RMS ב1 אום ויש לו עוד כמה אופציות של חיבורים זה מונו 2 ערוצים

אני מבין שיש לך שני אלטרנטורים של 250 אמפר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...