Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר של עד 35K.

אין מי יודע דרישות מהאוטו, לא נחוץ כוח,מהירות, חשוב שתהיה יציבה על הכביש, לא במידה מוגזמת ולא במידה נמוכה!

גג עמיד, צריכת דלק ממוצעת, עד מנוע 1800,חלקים לא יקרים ואמינה ככל האפשר! ולפחות ממודל 96.

תודה לכולכם בהעשרת הידע, אני פשוט חושב לכיוון הנ"ל אך לא בטוח בזה,

בברכה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

לידע כללי בלבד!

לידע כללי בלבד, זו תהיה מכונית שטיפלו בה ותחזקו אותה כנדרש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כל מה שאתה רוצה זה קבריולט זולה לתחזוקה בלי שום דרישה מהותית נוספת - אזי פונטו קבריו יכולה להתאים. לדרישותיך, רצוי הדגם הבסיסי - בלי גג חשמלי (פתיחה וסגירה ידנית) ובלי שום דבר שיכול להתקלקל, זאת בעצם פונטו (רכב אמין בבסיסו) פתוחה.

היתה לי כזו כמה שנים - בלי תקלות, חסכונית בדלק, טיפולים זולים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

וסתם לידע כללי

תתאפק עוד קצת עד (שבתקווה) תזרים המזומנים שלך יגדל משהו.

המכוניות הפתוחות "בשקל וחצי" מצחיקות אותי כל פעם מחדש

porsche 914,2.0,1970

פורסם
וסתם לידע כללי

תתאפק עוד קצת עד (שבתקווה) תזרים המזומנים שלך יגדל משהו.

המכוניות הפתוחות "בשקל וחצי" מצחיקות אותי כל פעם מחדש

אז תמשיך לצחוק, אני נער בן 19 שלא צריך רכב ב-70 אלף.

אם אפשר חוות דעת על הרובר קבריולט?

מה עוד יש?

ולמה על כל שאלה כאן יש תגובות שלא קשורות לעיניין?

"בנאדם בא, רוצה לקבל מידע, באמא שלי רוצה לקבל מידע ולא נותנים לו."

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

306 קבריולט.

וכבוד ה"דוקטור", לבוא ולצחוק על התקציב שיש למישוה לקנות רכב... לא לעניין.

כמו שאני אבוא ואצחק על מישהו שמחפש רכב ספורטיבי בפחות מ 100,000 שקל.

לא לעניין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
306 קבריולט.

וכבוד ה"דוקטור", לבוא ולצחוק על התקציב שיש למישוה לקנות רכב... לא לעניין.

כמו שאני אבוא ואצחק על מישהו שמחפש רכב ספורטיבי בפחות מ 100,000 שקל.

לא לעניין.

העיניין הוא שה306, עושה מלא בעיות, מנועים מוחלפים לכל רכב כזה, גיר הולך מהר, כבר היה שירשור בנידון הזה והבנתי שברכב הזה כמה שהוא יפה יחסית לשאר הקבריולטים, לא לגעת בו.

עוד הצעות חברים?

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

יש אחת כזו למכירה ביד 2, צבע שחור. שייכת לאחד מחברי מועדון הרודסטרים.

בעל הרב אדם ישר מאוד, לא חוסך שקל על הרכב, משקיע בו מעל ומעבר.

אם זה הכיוון, ממנו תוכל לקבל תשובות אמיתיות על אחזקת הרכב (ולא שמועות).

סה"כ מדובר ב 306 רגילה על כל מכלוליה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
העיניין הוא שה306, עושה מלא בעיות, מנועים מוחלפים לכל רכב כזה, גיר הולך מהר, כבר היה שירשור בנידון הזה והבנתי שברכב הזה כמה שהוא יפה יחסית לשאר הקבריולטים, לא לגעת בו.

עוד הצעות חברים?

איפה ראית דבר כזה? אתה יכול לתת קישור?

פורסם

מצטרף לשאלה של אופיר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...