Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבנר, להתעצבן?

יכול להיות שהכל מתרחש בגלל הכיול, גם אני חשבתי על זה.

הנושא יבדק לעומק :twisted:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בכלל לא אנטי מורל ובכלל בכלל לא אנטי פיוניר

אני נגד לעשות מהם משהו שהם לא

כיול?

קשה לי להאמין שזה קשור ואני אשמח ללכת איתך לטכנאי שמבצע את הכיולים ותוכל לקבל ממנו הסבר שלך איך העניין מבוצע

פורסם

אני דווקא יותר ויותר נוטה להאמין שמדובר בתופעת לוואי של הכיול.

פונקצייה אחת נעלמת בזמן הכיול והיא האופצייה לשנות את צבע התאורה של הכפתורים במכשיר, את זה כבר גילינו.

אשמח לדעת האם ב 880 מחליפים מיקרוצ'יפ או שהכיול מתבצע בצורה אחרת.

מחר אני אבדוק את מה שדני רשם לגבי הפאזות. אני גם מתכנן לעשות בדיקה למכשיר האם במצב STD תופעת הבאלאנס גם מתרחשת.

אדווח מחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נאבדת פונקציה?

מוזר

המכשיר שבו מחליפים צ'יפ בפיוניר זה כמו שאתה והכיס שלך יודעים איתמר, P9

אם היה צורך להחליף מיקרוצ'יפ ולא רק לקצר רגל במעבד המכשיר היה עולה הרבה יותר או בכלל לא מגיע לשוק שלנו

פורסם

הפונקציה של התאורה נעלמת ובמקומה מופיעות שתי פונקציות אחרות המאפשרות בחירת קפיצות תדרים ועוד משהו.

אני דווקא נוטה להאמין שכן מחליפים כאן מיקרוצ'יפ או רכיב אלקטרוני כלשהו. ה P9 הוא לא המכשיר היחיד של פיוניר שבכדי לכייל אותו יש צורך בהחלפת מיקרוצ'יפ.

יכול להיות ממש נחמד אם מישהו יוכל לשאול בעל מקצוע.

איתמר.

פורסם

כשרוכשים מהיבואן הפררלי המכשיר לא מגיע מכוייל כבר? כי לפי מה שאני מבין איתמר היה עד למכשיר "לפני" "ואחרי"

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

שלילי... קיבלתי את המכשיר מכוייל.

פורסם

איתמר,

לגבי הפיכת פאזה לכל אלמנט בנפרד.

כאשר אתה במצב 3WAY תגיע לחלק NW2 במקום שאתה אמור לכוון פאזתו NOR OR REV תחזיק את לחצן הבחירה הימינין כמה שניות עד שיקפוץ R OR L כל לחיצה קצרה מעבירה אותך צד שוב לחיצה ארוכה מחזירה למצב L&R

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ניסית לפנות לעוזי רדיו? היבואן של פיוניר בארצנו הקטנה.

אולי הגיע הזמן לעבור לקלריון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מקווה שהת'רד הזה מסביר סוף סוף מה זה פיוניר שמייצרת מוצר שעובד כמו אשקלונה, לאחד זה ככה לאחד זה ככה זה מה שקורה כאשר אתה מנסה לשים את כול הפיצ'רים האפשריים במחיר נמוך יחסית , ואז אנשים קונים מכשיר ע"פ פיצ'רים כמו אבטיח במשקל:lol:

מישהו פה השווה אלפיין ופיוניר?

מישהו השווה קלריון ופיוניר?

בברכה יהודה

פורסם

חבר'ה אתם שוכחים שעם כל ההתלהבות לצחוק על פיוניר אפשר להגדי שאלפיין גם פישלו וגם קלריון אז שראגמן אל תנסה להיות חכם וגם אתה יודע, למה ידוע לנו שהמכשיר הכי נמכר של אלפיין יש בעיה בקרוס עם הסלופ שזה באמת יותר גרוע מצדדים לא נכונים של הטוויטרים, אז תעשו טובה ותשובות "אתם רואים מה קורה שאתם קונים פיוניר? או שמנסים להכניס הכל במחיר נמוך?" כי הם לא לתרד ולא קשורים.

פורסם
חבר'ה אתם שוכחים שעם כל ההתלהבות לצחוק על פיוניר אפשר להגדי שאלפיין גם פישלו וגם קלריון אז שראגמן אל תנסה להיות חכם וגם אתה יודע, למה ידוע לנו שהמכשיר הכי נמכר של אלפיין יש בעיה בקרוס עם הסלופ שזה באמת יותר גרוע מצדדים לא נכונים של הטוויטרים, אז תעשו טובה ותשובות "אתם רואים מה קורה שאתם קונים פיוניר? או שמנסים להכניס הכל במחיר נמוך?" כי הם לא לתרד ולא קשורים.

אין שום בעיה עם הקרוס של האלפיין ולא עם שום סלופ.

אתה מוזמן לבוא אליי ולנסות להראות לי את הבעיה הזו, שאני כבר יודע איך התגלגלה לאוזניך כשמועה חסרת בסיס.

פורסם
ניסית לפנות לעוזי רדיו? היבואן של פיוניר בארצנו הקטנה.

אתה רציני?

אחרי כל התלאות שעברתי איתם ועם הבחור שקנה ממני את ה P9 לדעתי הידע המקצועי שלהם שואף לאפס.

יהודה, ה 880 הוא המחליף של ה 9600 \ 9650 וכמעט זהה לחלוטין במפרט הטכני שלו. היה לי את ה 9650 במשך קרוב לשנה והוא עבד פרפקט, כולל כל הפונקציות שפעלו כמו שצריך. במכשיר הנוכחי משהו מסריח.

דני, תודה. עוד מעט ייבדק.

איתמר.

• תוכן חדש...