Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר אוויר לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני שנתיים עמדתי להתקין צופר אוויר ובסוף ירדתי מזה. בחודש האחרון שידרגתי את המערכת באוטו בצורה משמעותית ואני מעוניין להוסיף צופר אוויר בשביל להיות יותר רגוע.

האמת שאני לא יודע יותר מידי פרטים, מה שאני כן יודע זה ככה -

שאלתי מתקין אצלי באיזור והוא אמר שזה יעלה לי 250 שקל כולל התקנה הבעיה (לפי מה שהוא אומר) שהוא לא יודע איזה צופר אוויר הספק יביא לו ויש מצב שזה צופר עם מנגינה מובנת ואז זה הרבה יותר חלש.

זה באמת הרבה יותר חלש ? ( לא שמעתי אף פעם צופר אוויר מותקן ברכב)

החלק השני, עשיתי חיפושיפ בגוגל וראיתי צופרי אוויר עם 2 קנים, 3 ו-5 חלק מפלסטיק וחלק מניקל. מה ההבדל בינהם ?

יש אפשרות לשים חלק מקנים בתוך הרכב וחלק בחוץ ?

בקיצור, כמו ששמתם לב אני ממש בור בתחום ואשמח לשמוע המלצות והערות.

תודה רבה.

פורסם

1. אסור לך להתקין צופר אויר. זה לא עובר טסט ושוטר יכול לתת לך דו"ח על זה.
  2. אותו כנ"ל גם לצופר שמנגן מנגינות.
  3. לא הבנתי במה צופר אויר יותר מרגיע אותך מצופר רגיל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צופר אוויר הוא בעצם צופר העובד על לחץ אויר ממיכלי אויר דחוס במשאיות. משם זה בא. מה שאתה מתקין על הפרטית שלך לא ממש נחשב צופר אויר אבל לשם הענין, אסור להרכיב משום שזה נגד החוק, בלי הרבה שאלות "למה" וכו'. זה פשוט לא חוקי. דבר נוסף מדובר בשינוי מיבנה הדורש אישור של מכון או מעבדה מוסמכת ועוד משהו - לא ברור לי למה לא להישאר עם הצופר המקורי.

פורסם

נראה לי שלא הבנתם אותי.

אני מדבר על צופר אוויר שמתחבר לאזעקה ברכב ומיועד למנוע גנבות.

בזמן שפורצים לאוטו אני אשמע את זה ממרחק גדול והגנב יכנס ללחץ ויעזוב את הרכב.

זה לא נגד גנבת הרכב זה נגד גנבת המערכת. ( אני לא חושב שגנב יש ויתחיל לפרק את המגברים בזמן שצופר אוויר דופק לא בראש באמצע שכונה או משהו כזה.)

זה גם לא חוקי ?

יש לכם הצעות או הסברים לגבי זה ?

תודה.

פורסם

רעיון יפה, לא חשבתי על זה - מקורי משהו - אבל על אותו משקל ניתן פשוט לקנות אזעקה יותר חזקה.

לי לפני עשר שנים ברכב הראשון שלי- פג'ו 309, היה צופר אוויר שהשמיע רעש של פרה על ספידים.

חוץ מלהקפיץ אנשים שהלכו לתומם ברחוב לא היה לו הרבה שימוש- אבל זה היה מצחיק לגמרי.

לגבי חוקיות - אין הרבה דברים חוקיים לרכב (פורום שיפורים) וכמובן כמו כל דבר ניתן לפרק לפני הטסט (2 ברגים)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה שאמור להתקין לי את זה אמר שאין שום בעיה עם טסט כי לא מפעילים את האזעקה בזמן הבדיקה.

וכמו שאמרתי, אני רוצה שצופר אוויר יעבוד רק מתי שאזעקה עובדת.

מותקן לי ברכב אזעקה טובה מאוד של חברת קוברה, אני לא רואה סיבה להחליף, מספיק להחליף את הצופר או להוסיף אחד.

פורסם
נראה לי שלא הבנתם אותי.

אני מדבר על צופר אוויר שמתחבר לאזעקה ברכב ומיועד למנוע גנבות.

בזמן שפורצים לאוטו אני אשמע את זה ממרחק גדול והגנב יכנס ללחץ ויעזוב את הרכב.

זה לא נגד גנבת הרכב זה נגד גנבת המערכת. ( אני לא חושב שגנב יש ויתחיל לפרק את המגברים בזמן שצופר אוויר דופק לא בראש באמצע שכונה או משהו כזה.)

זה גם לא חוקי ?

יש לכם הצעות או הסברים לגבי זה ?

תודה.

אם כך, אני לא הבנתי אותך נכון.

קבל ביטול על התגובה הקודמת שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקנה 359 ב:

"לא יותקן ברכב צופר מוזיקלי או צופר אויר אלא אם כן יעמוד בתקן כאמור בפרט 20 בחלק ג' בתוספת השניה"

פרט 20 תוספת שניה:

הצופר ברכב יתאים לאחד מתקנים אלה:

1- ece reg .28

2- 70/388/eec

סימונים:

1- e.c.e

2

- e.e.c

ירון מאיר

פורסם

חשבת מה יקרה אם תחנה את הרכב מחוץ לטווח השמיעה (קורה לא מעט בת"א), ובדיוק מתחת לחלון של שכן עצבני שיש לו פטיש 10 קילו בהישג יד והאזעקה תתחיל לצפצף באמצע הלילה עם הצופר אוויר ?

פורסם

לא חשבתי כי אין אפשרות שזה יקרה.

אני לא גר בעיר, אין סיכוי שאצלי בבית או בשכונה אזעקה תפעל.

אני שם את זה רק לדבר אחד - שאני נמצא אצל חברה שלי אני לא יודע מה קורה עם האוטו.

היא גרה בבניין (לא גבוה במיוחד - 4 קומות בסה"כ) אבל היא נמצאת בחלקו המערבי כאשר האוטו נמצא בחלק המזרחי ורק אם אני אתאמץ לשמוע את האזעקה אני באמת אשים לב שהיא עובדת.

אף פעם האזעקה לא פעלה לי שם (3 שנים) אבל ידוע לי שיש שם גנבות.

בכל מקרה, עצם זה שהיא לא עבדה במשך 3 שנים זה אומר שגם אם זה יקרה לי פעם בשנה (סתם דוגמא) זה לא יהיה קריטי.

חוץ מזה שאני לא ישן שם ככה שאין מצב שהיא תעבוד בשעה 3 בלילה כמו שאתם אומרים.

פורסם
למה אתה מתכוון ?

שהצפצפה תעבוד ביחד עם האזעקה ?

אכן,כאשר האזעקה תצפצץ,גם צופר הרכב יצפצף,

אתה יכל להוסיף גם חיישן זעזועים לאזעקה הנוכחית.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אכן,כאשר האזעקה תצפצץ,גם צופר הרכב יצפצף,

אתה יכל להוסיף גם חיישן זעזועים לאזעקה הנוכחית.

אני אבדוק את זה.

למרות שאני מאמין שיש חישן זעזועים באוטו, כמה עולה חישן כזה ?

מישהו יכול לתת לי קישור לחנות שמוכרת צופר אוויר בלי המנגינות המובנות ?

הבנתי שזה הרבה הרבה יותר חלש.

• תוכן חדש...