Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רצית לעבוד בחול?:)

עדיף לעבוד קרוב לבית! אתה לא משלם על שכר דירה ואתה לא משלם על אוכל. רק בילויים פה ושם.

אם אתה עובד באילת אתה צריך לשלם 25 שקל ליום על המגורים הלא משהו שלך. (בהשוואה לבית החמים והנעים שכל אחד התרגל אליו כן). האוכל מעפן טילים (בהשוואה לבית ה...)

קבט יכול להיות משעמם פצצות ואתה תספור שניות כל היום ואתה סתם תיצא משם משוגע.

מה שכן שווה באילת זה לרדת לשם לסופי שבוע שזה 150 אחוז ואפשר לסגור קרוב ל750 שקל ב3 יום. אבל צריך לטחון שעות.

בהצלחה. תעדכן באיזה מלון תהיה נראה אותך.

פורסם

כן, ארה"ב גם הייתה על הפרק.

המטרה היא לעשות סכום כסף לא גדול מדי בכיף ובתקופה של חצי שנה (שזה הרבה זמן לסכום הנדרש).

כיוון שכל הכסף שאני ארוויח בתקופה הזאת הולך "להישרף" בדרום אמריקה, כל עניין החוויות והריגושים שבארה"ב/אילת כבר לא מעניין אותי.

אז אני הולך בגישה שלך ושל חברים שלי שמייעצים לעשות את הכסף כאן בארץ וליד הבית במינימום הוצעות.

:wink:

פורסם

אתה הולך בגישה הנכונה, אם המטרה היא לחסוך אז תמצא תחנת דלק קרובה לבית, תהיה מנומס תנקה חלונות תציע לבדוק שמן מים וכל הבולשיט שמסביב, ותוודא שזה תחנה שנותנים 5 משמרות של 8 שעות ויש אופציות לשבת/לילה כדי לראות משכורת סבירה ולסיים את ה180 ימים מהר.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אתה הולך בגישה הנכונה, אם המטרה היא לחסוך אז תמצא תחנת דלק קרובה לבית, תהיה מנומס תנקה חלונות תציע לבדוק שמן מים וכל הבולשיט שמסביב, ותוודא שזה תחנה שנותנים 5 משמרות של 8 שעות ויש אופציות לשבת/לילה כדי לראות משכורת סבירה ולסיים את ה180 ימים מהר.

בהצלחה.

תודה אור,

התחנת דלק ליד הבית היא יותר בכיוון של ה"ילו" של פז, כלומר אין לך אינטראקציה עם האקדח תדלוק או הרכב.

אתה יושב בתוך חנות במתחם ומפעיל את המשאבה דרך האינטרקום.

אני חושב שזה עדיף.

בנוסף, בגלל שאני הנדסאי, אני לא מחוייב לעבוד את מינימום ה-150 ימים שדרושים לקבלת המועדפת.

אני יכול לעבוד כמה שמתחשק לי ואני אקבל את הסכום בהתאם למספר הימים- ככה שאני לא מוגבל גם בזה.

:-)

• תוכן חדש...