Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לתותחים!

ברשותי קולט שנת 98, קניתי אותה לא מזמן, הספקתי לעשות טיימינג במוסך. (טיפול).

פירקתי את פילטר אוויר וראיתי שהוא מלא שמן, לא יודע איך הגיע לשם שמן, בכל מקרה קניתי פילטר חדש ואני מחליף אותו..

אני מבקש עוד טיפים ועצות לטיפול לרכב, אני רוצה לעשות אז זה לבד ככל האפשר..כמובן לא לעשות דברים שמצריכים מוסך..

יש פעמים שהרכב נוסע מהר, יש פעמים שהרכב לא זז.

כשאני בנסיעה ונותן קיק הרכב לא מגיב לקיק הזה..האוטו מאיץ רק בהדרגה..

כמו כן, אם אני במצב עמידה הרכב כן מגיב לקיק.

אני מרגיש שהרכב לפעמים חנוק..

דעתכם ועצות יתקבלו בברכה..

תודה רבה !!

פורסם

אתה צריך דבר ראשון כלי עבודה במידות הנכונות, בנוסף קנה ספר היינס או ספר טכני אחר.

ותבקש מחבר או מישהו עם ידע במכונאות רכב שיתלווה אלייך בפעם הראשונה.

פורסם

אם יש לך שמן בפילטר אוויר לא הייתי מציע לך "לתת קיק" , כנראה שהרינגים אצלך די שחוקים .

כמה המנוע נסע?

תכף צביקה יכנס וירשום לך לנסות לעבור לצמיגות שמן 20W50 , מה שיכול לגרום לכך שיכנס פחות שמן לפילטר , או בכלל לא.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה יודע איזה שמן יש לך כרגע במנוע?

אני מציע לך לבצע חיפוש לגבי מקרים של שמן בפילטר האוויר, תמצא שם הרבה תשובות מעניינות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צר לי להיות זה שמבאס אבל במקרה כזה של חוסר הבנה בסיסית, לא הייתי מעז לגשת ולטפל באוטו לבד,הנזקים יכולים להיות משמעותיים.

אני ממליץ להוריד את האוטודטה מהאינטרנט ולקנות ספר היינס, לצבור ידע ואח"כ בעזרת מכונאי מנוסה להתחיל לעשות טיפולי 10,000.

לגבי הבעיות שיש לך ברכב - תדע שלא את כולם אפשר לפתור בבית, לפעמים צריך להתחבר למחשב או להשתמש בציוד שיש רק במוסכים.

לדעתי תתחיל בהחלפת פילטר דלק, פילטר שמן + שמן, *פילטר +שמן גיר אם יש צורך*, פלאגים,חוטי הצתה, נוזל קירור במידה ויש רק מים.

מתן

פורסם

אתה לא מבאס, אני מסכים איתך..

אבל ככה התחלתי עם מחשבים, שאסור לגעת אם לא מבינים, בכל זאת נגעתי וככה התפתחתי..

אז כמובן שאני עכשיו לא יוריד מנוע, אבל דברים בסיסים..

תודה על התשובה..

:lol:

פורסם
המנוע עשה 170.

זה שמן גיר אם אני לא טועה..

ומזה רינגים?

לפי החלק באדום,עדיף שתעשה טיפולים ראשונים עם אדם שמבין יותר,תקלה ברכב זה לא מחשב בבית,וטעות עלולה לעלות ביוקר,אני בעד לטפל לבד אבל בדברים שמבינים בהם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לפי החלק באדום,עדיף שתעשה טיפולים ראשונים עם אדם שמבין יותר,תקלה ברכב זה לא מחשב בבית,וטעות עלולה לעלות ביוקר,אני בעד לטפל לבד אבל בדברים שמבינים בהם.

גם מה שכתוב מיתחת לאדום בשחור זה מעיד על חוסר ידע רציני הנאדם כמעט ולא יודע כלום (גם אני לא כל כך מבין גדול ברכב אבל לי יש קצת ידע)

בלי לבאס עדיף בהתחלה לשלם קצת במוסך ולהיסתכל על המוסכניק איך הוא מבצע החלפה של כל מיני חלקים שקל להחלף אותם ואז תיצבור קצת ניסיון..

כמובן שלא לנסות לעולם גם אם יש לך הרבה ידע לנסות להחליף רפידות ברקסים/צלחות או כל מה שקשור למערכת הבלימה שזה הדבר שכי בטיחותי שצריך שיהיה ברכב רק אם אתה בעל מיקצוע מורשה תוכל להחליף ולתקן מערכות של בלימה.

למרות שיש כאלה שמתעקשים להחליף לבד אבל לפחות הם מבינים בזה טוב.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין רינגים שחוקים לפילטר אוויר

נגיד שיש רינגים שחוקים וצריכת השמן תעלה והעשן יהפוך לכחול - מה הקשר לפילטר?

נשם שמן מעלה את אידי השמן לפילטר יש כאלו שממליצים בכלל להוציא אותו החוצה כמו צינור ניקוז

או לשים פילטר נשם שמן (דומה לפילטר אוויר פתוח אבל בקטן)

ממליץ לך להחליף פילטר אוויר לאיכותי יותר IN BOX

השקעה קטנה אבל משתלמת לאורך זמן

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הגיוני, במקום שהוא יחליף פילטר ב 20 ש"ח שתוך כמה ימים יתמלא בשמן, שישים פילטר ב 300 ש"ח שתוך כמה ימים יתמלא בשמן.

כל הכבוד על העצה המצוינת!

לפותח השרשור, כשאתה נכנס למוסך לטיפול בקש מהמכונאי שיבדוק מאיפה השמן מגיע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...