Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחדשתי בסאב, Peerless XXLS. היום התקנתי אותו בתיבה שלי (שבמקור בניתי לP2) - נפח של 30 ליטר. אני הולך לבנות לו תיבה מתאימה, בנפח של כ1.5CF. הסאב מקבל בינתיים 200WRMS מהקאדנס שלי, עד ש(בזמן הקרוב) המגבר יוחלף לTRA960.4. הייתי רוצה לקבל מידע לגבי תהליך הרצה של סאב חדש. כמה עוצמה מומלץ לתת לו, ולאורך איזו תקופה? מה הן ההגבלות החלות על אלמנט חדש בהרצה?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

זו לא בידיוק הרצה אבל לרמקול לוקח 15-20 שעות עבודה בווליום גבוהה עד שהוא "נפתח"

אחרי זה מכוונים אותו שוב כי רק אחרי ההרצה הזו הוא עובד כמו ומוציא סאונד כמו שהוא אמור להוציא.

בכל אופן רצוי לתת לו ווליום גבוהה וכבל מקרה כמו בכל מצב לא ממש לקרוע אותו.

ברוב הפעמים שהיו אצלי אלמנטים חדשים הצלחתי להבחין מתי הרמקול הוא כבר נפתח, הסאונד ממש משתנה, במיוחד בסאבים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לדעתי סוויפים של 30 הרץ בפרי אייר על עוצמה לא גבוהה למשך שעה צריכים לעשות את העבודה

וכן גיא רצוי לעשות הרצה לפני .

רוני, אתה עשית את ההרצה הזאת בשבילי כבר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא , עם כל הקשקושים שאתה מעיף פה חשבתי שאתה יודע שאתה אמור לעשות לסאבים הרצה

הסאבים החדשים שלי צריכים די הרבה זמן הרצה

אפשר לעמוד עליהם והם לא יזוזו:p

לפותח השרשור

הרצה , זאת אומרת לתת לספיידר ולסראונד להתרכך , זהו.

בגלל שאלה החלקים הנעים היחידים ברמקול , והם עשויים מבד\חומרים מיוחדים של רמקולים וכל מיני דברים כאלה

אל תצפה לתוצאות מדהימות בשבוע שבועיים הראשונים

זה כל העניין של הרצה, לתת לחלקים שצריכים להתרכך קצת זמן , לפני שלוקחים אותו לגבולות

ללא קשר לRMS , רק ווליום.

ושוב , גם התוצאות משתנות אחרי כמה ימים.

אולי בימים הראשונים הוא ישמע כמו חמור חולה על 3 רגליים , אבל אחרי שבוע הוא ישמע כמו .. תחליט אתה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה אתה בא אליי? מה אמרתי שלא צריך לעשות? :-( ציניות קצת ציניות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האם הפירלס עומד להיות מהמגפה החדשה?:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

האמת, הוא כבר נשמע לא רק בכלל. כשחיברתי אותו הייתי מוטרד טיפה מהדיוק, אבל הפכתי פאזות וזה הסתדר. אני כבר מרגיש שהוא יותר חזק מהP2, כמובן שההספק שלי הוא עדיין אותו הספק, אבל נצילות אמרנו כבר? 94 מול 87, ומרגישים את זה היטב. זה גם קצת יותר כואב בגב. בסוגי מוזיקה מסויימים יש לי הרגשה שאני בקושי שומע את הסאב (כי אני רגיל שהוא מאחר, ואכשיו הוא פשוט משתלב עם הקומפוננט, דופק מדוייק, ללא איחור), אבל מרגיש טוב את המכות. נחכה ונראה מה יהיה עוד שבוע.

2Borka: תודה! אחרת הייתי מבזבז עליו את הכסף:lol:? (זה לא בזבוז, זאת השקעה8)!) . להחליף HU? האמת, לא זוכר שרציתי. אולי אחרי החלפת מגבר וקומפוננט, ואיטום דלתות, ועוד אלוהים יודע מה. גם זה יבוא, אבל בינתיים אני מרוצה ממנו.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אצלי רק בימים האחרונים הוא באמת התחיל לתת מה שיש לו

הדיוק שלו הגיע לרמות מאוד גבוהות , אין מה לדבר על דברים כמו איחור

כמו שאמרתי אני מאוד אהבתי אותו בתיבה של 35 ליטר

והייתה לי בשבילו תיבה של 45

אצלי באוטו שמעת אותו ב 35 ליטר

פורסם

לי לא נראה שתרגיש ממש שינוי גדול אחרי ההרצה שלו, אולי טיפה, כי אתה תשמע אותו כל יום ויום, ואם אתה לא מאלה ששמים לב לכל דבר קטן אז אתה לא תרגיש ממש הבדל מהותי,כי הוא ישתנה ממש קצת כל פעם שהוא יעבוד,אבל אתה לא תרגיש את זה ממש. זה שהוא יהיה משוחרר, הוא יהיה זה ש"ירגיש" את השיחרור יותר ממך :-)

בקשר למחלה, הסאבים שלך יהיו מחלה בפורום ביום שתתקין אותם, תזכור שאני אמרתי לך את זה שתראה הרבה "צוציקים" שיש להם קצת כסף עם סאבים כמו שלך :-D (אחרי מפגש מרכז: "וואי היה מפגש אחד החזקים. סופסוף אליקו החליט להשמיע לנו את הסאבים שלו, אחרי שלוש שנים, וזה היה שווה כל רגע! הסאב הכי טוב בארץ! הכי חזק הכי איכותי הכי מה לא!"). אתה תראה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עכשיו אני מתחרט שלא קניתי XXLS :(

גיא , מה האימאיל שלך , אני אשלח לך תמונה של מה שיושב לי בבית :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי, אולי תפתח כבר ת'רד "תראו מה קניתי" וזהו?

זה יחסוך לך את ההכנסה של מה שקנית לכל שירשור :-P

תפתח, תקבל פידבק חיובי

לפותח השרשור

תדאג בהתחלה לא להעמיס עליו עוצמה כי הוא ממש יזייף

אני רק בימים האחרונים הרגשתי שינוי משמעותי ומורגש וכיוונתי אותו מחדש והוא באמת נשמע שונה

נ.ב

אלי אני פותח את הMSN

• תוכן חדש...