Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי רדיו דיסק של רוקפורד מדגם 9220G ויש לו יציאה למחליף דיסקים , לאחר חיפושים באינטרנט ראיתי שלרוקפורד אין כזה מוצר , שקניתי את האוטו היה לי מחליף דיסקים שבא איתו של קנווד , האם אפשר לחבר אותו ?

הקנווד היה עובד לפי זה על הרדיו טייפ המקורי באוטו דרך יציאת FM והיה לו מסך עם שליטה , האם אפשר לחבר רק את המחליף דיסקים והוא יראה את הדיסקים ברדיו דיסק או שצריך גם לחבר את המסך שלו?

פורסם

צ'נג'ר FM הוא מוצר עצמאי לחלוטין שפועל בזכות עצמו ומשדר את המוזיקה לתדר FM מוגדר מראש - מה שאומר שאתה קולט את העסק הזה כמו תחנת רדיו ברוקפורד שלך,

כן ניתן לחברו - אבל עם המסך...הוא לא ישלט ע"י הרוקפורד בשום מיקרה,........אם הצ'נג'ר ממש אבל ממש איכותי....תצפה לאיכות לא רעה בכלל, אם הצ'נג'ר בינוני תצפה לרעשים קירקושים ומיני חרטות, ...

הכי טוב אם החיווט כבר מושחל (זה עבד לא?) תנסה מה יכול כבר להיות

פורסם

השאלה אם שווה לנסות לחבר אותו עם הכבל השחור ?

כי הכבל שיש של הצנג'ר הוא קצר אז צריך לפרק אותו כדי לחבר לרדיו דיסק.

פורסם

הכבל השחור ? אני לא מכיר דגם כבל שנקרא הכבל השחור :D

לרדיו דיסק FM לרוב יש כבל שמתחבר פיזית לכניסת האנטנה ברדיו דיסק ומפצל אותה כדי לאפשר מקסימום קליטה כביכול....אתה מדבר על הכבל הזה ?

בכל מקרה הייתי מנסה לחבר את הצ'נג'ר ולו רק בגלל שהוא מורכב כבר.....אם זה דורש פירוק של הרדיו דיסק אז תפרק תרכיב - בקטנה תשרוף שעה על האוטו, התוצאה יכולה להיות דיי טובה...

פורסם

יש כבל שהוא נראה כמו S-VIDEO אבל יותר גדול אין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא בא מהצ'נגר ויש לי כניסה כזאת גם ברדיו דיסק .

פורסם

זה נשמע כמו כבל שליטה של הצ'נג'ר, זה היה מתחבר ליחידת הפיקוד\המסך בעבר ? לדעתי זה לא יתאים לכניסה ברדיו דיסק, ואם זה כן מתאים לא הייתי מחבר לך תדע אם הקטבים נכונים אתה עלול לשרוף שם משהו אם מוצלב בפנים מינוס\פלוס

• תוכן חדש...