Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש כאן

רציתי בבקשה לברר מה דעתכם לגבי כדור לפני טסט לאדם שנכשל 2 טסטים בעיקר בגלל התרגשות(אפילו רעדה לי הרגל ממש)

האם אתם ממליצים על רגיעון?אול קלמנרבין?

להגיע להחלטה שאני אקח בעזרת השם כדור כבר הגעתי..

אבל מה מומלץ?

הם מרדימים? באמת מורידים לחץ והתרגשות?

תודה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שנראה לי שעדיף שלא תקח כלום.

אם אתה מתרגש ומתבלבל עדיף שתיכשל בעוד טסט (ואפילו כמה) עד שתתגבר על ההתרגשות מאשר שתגמור בארון.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אם אתה נלחץ מעצם הטסט, בקש ממורה הנהיגה שלך "טסטים" ע"י מורים אחרים בבית הספר לנהיגה, ואולי תתרגל לנהוג גם שלא בצמוד למורה האישי שלך.

האם נכשלת באמת בגלל התרגשות, או בגלל טעות בנהיגה ?

אם באמת בגלל התרגשות, כדאי אולי שתיוועץ ברופא משפחה / רוקח בענין הכדורים, ולא בפורום רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא נראלי לי שמכדור הוא יכול לגמור בארון, מה גם שעם הוא עושה טעות חמורה כל שהיא הטסטר לידו והוא יוכל לתקן.

יש לי חבר שלקח רגיעון לאחר שנכשל 5-6 טסטים, בטסט שהוא לקח רגיעון הוא עבר :)

לגבי סוג הכדור שתקח , זה כבר תשאיר לרופאים, אל תיקח את דבריי כהמלצה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

נא לא לחלק המלצות / מרשמים / הוראות הכנה או מינוני רוקחות לחומרי הרגעה. זה פורום רכב. לא פורום המלצות רפואיות / דילרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכדור הוא לא יגמור בארון (או בעצם תלוי מאיזה כדור:lol: )

אם הוא נלחץ מכל שטות על הכביש ובגלל זה הוא צריך את הכדור מה יהייה שהוא יעלה להגה ללא הכדור?

אם הלחץ הוא רק מהמבחן אז כמו שהציע קודמי, היועץ ברופא משפחה.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
אם אתה נלחץ מעצם הטסט, בקש ממורה הנהיגה שלך "טסטים" ע"י מורים אחרים בבית הספר לנהיגה, ואולי תתרגל לנהוג גם שלא בצמוד למורה האישי שלך.

האם נכשלת באמת בגלל התרגשות, או בגלל טעות בנהיגה ?

אם באמת בגלל התרגשות, כדאי אולי שתיוועץ ברופא משפחה / רוקח בענין הכדורים, ולא בפורום רכב.

נכשלתי מטעות שנבעה מהתרגשות

פורסם

שהטעות היא? מאיפה אתה יודע שזה מהתרגשות? אולי ניחמת את עצמך ברגע שנכשלת שזה מהתרגשות, והטעות בעצם דורשת שיפור מיומנות וכ'ו?

לפי דעתי אל תיקח שום כדור.

אני באתי עם המחשבה שכבר נכשלתי אז אין לי מה להפסיד, והמחשבה הזאת די עזרה לי בטסט (עברתי מן הסתם)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
שהטעות היא? מאיפה אתה יודע שזה מהתרגשות? אולי ניחמת את עצמך ברגע שנכשלת שזה מהתרגשות, והטעות בעצם דורשת שיפור מיומנות וכ'ו?

לפי דעתי אל תיקח שום כדור.

אני באתי עם המחשבה שכבר נכשלתי אז אין לי מה להפסיד, והמחשבה הזאת די עזרה לי בטסט (עברתי מן הסתם)

ניב

מה אתם אומרים לגבי רסקיו?

פורסם

תנסה לדמיין אותו בתחתונים... :oops:

באמת אנשים, מה זה העצות האלו? :roll:

תשמע חביבי, אין מה לעשות, הלחץ הוא חלק מהטסט, הבוחן גם יודע את זה, ואם נכבה האוטו עקב כך שאתה ממש מתרגש - לא מכשילים על זה.

אל תתבייש אפילו לומר לו, תשמע אדון טסטר, אני ממש מתרגש, כל הרגל שלי רועדת, תגלה אפילו שחלקם ירגיעו אותך.

בנהיגה לא פעם יש מצבים מלחיצים, בייחוד בתור נהג חדש.

עכשיו זה רק הטסט, אח"כ זה רק הנסיעה באיילון וכו' וכו'...

גם לדעת להתאפס על עצמך ולתפקד זה חלק לא קטן מהנהיגה.

בהצלחה ואל תשכח להתסכל במראות 8)

• תוכן חדש...