Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר טוב

זאת האימפרזה של יובל מלמד ומיקי יוחאי בחסות סובארו-איתוראן שתתחרה בראלי ירדן הקרוב.

התמונות צולמו על ידי פז בר.

דובי

דובי תיקון קטן אבל משמעותי בחסות סובארו - איתורן ופז שמנים.

פורסם

כפי שידוע לכולכם זו לא הפעם הראשונה שבה מתחרה יובל מלמד בראלי ירדן.

בשנת 1997 סיים יובל במקום ה-6 הכללי ובמקום השלישי בקטגורייה שלו, N-4.

בשנת 1998 סיים יובל במקום ה-6 הכללי ובמקום הרביעי בקטגורייה, N-4.

בשנת 1999 סיים יובל מלמד במקום ה-5 הכללי ו-3 בקטגוריית N-4 .

בשנת 2005 , לאחר מספר שנים של הפסקה חזר מלמד לירדן וסיים במקום ה-9 הכללי .

בכל הפעמים השתתף יובל מלמד עם סובארו אימפרזה טורבו.

דובי

m_1.jpg

m_2.jpg

m_11.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אם מישהו יודע על מישהו שנוסע לצפות בראלי ויש לו מקום ברכב לעוד מתלהב מסכן :-(

אני אשמח להצטרף

תודה רבה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דוד בין הרבה גולייתים, הגדיר עצמו יובל במהלך אליפות המזרח התיכון בירדן – 2005 בה לקח חלק. הפעם המצב אינו שונה.

ראלי ירדן הינו הרביעי בסבב אליפות המזרח התיכון – FIA ולוקחים בו חלק משתתפים מכל העולם הערבי המקיף אותנו, ירדן, סוריה לבנון, קאטר עומן והנסיכויות.

יובל ומיקי, ייצגו בתחרות זו לא רק את יפנאוטו – יבואנית סובארו בישראל, איתורן ופז שמנים וכימיקלים, אלה גם את ישראל, בלב העולם הערבי.

זו אחת ההזדמנויות, בהם בשם הספורט, מתקיים מפגש בלתי אמצעי בננו הישראלים לבין שכנינו הערבים.

החל משנת 2008 הופך ראלי ירדן להיות חלק מהסבב היוקרתי של ה FIA – WRC

לאחר חודש מאומץ ודחוס בו שולבו אימונים, הכנות אחרונות של הרכב והתארגנות לקראת, יוצאים מיקי יוחאי ויובל מלמד לירדן.

ביומיים הקרובים יהיה הצוות המתחרה עסוק בשלב הכרת הסטייג'ים התחרותיים ורישום NOTES (רישום טווי הדרך), שלאחריהם יחל המרוץ.

דובי

_MG_7546nati.jpg

פורסם
אם מישהו יודע על מישהו שנוסע לצפות בראלי ויש לו מקום ברכב לעוד מתלהב מסכן :-(

אני אשמח להצטרף

לסלי

ברוך כתב למעלה שאתה גם בשישיה...?:shock: ?

פורסם

ראלי ירדן מרוכז ברובו באזור ים המלח ומשמש כראלי מבחן אחרון לפני הכניסה של הראלי ל-WRC בשנה הבאה.

טקס הפתיחה של הראלי יערך בעמאן, בסמוך לארמון המלך בשעה 18:00 למי מהישראלים שמתכוון להגיע לשם.

פיל מילס, נהג המשנה של סולברג שיגיע לראלי הזה בכדי ללמוד את הראלי לקראת השנה הבאה היה כבר בראלי ירדן לפני כ-10 שנים.

מילס ישב על כסא נהג המשנה לצידו של הנסיך עבדללה אז והמלך היום, בראלי הזה.

השניים השתתפו עם פורד אסקורט והיתה זו הפעם האחרונה שבה עבדללה השתתף בראלי באופן רשמי.

קבוצת סיטרואן גם היא שולחת נציגים לראלי - דני סורדו וצ'אבי פונס שגם הם ינצלו את ההזדמנות בכדי ללמוד את התוואי.

כמובן שהמועמדים הטבעיים לנצחון הינם נאסר אל-עטייה אלוף המזה"ת וחאלד אל-קאסימי שיעמדו בראש רשימת משתתפים של 42 מכוניות .

מחר, יום רביעי יערך קטע ה-SHAKE DOWN של הראלי, קטע באורך 2.3 ק"מ שמשמש כחימום רשמי לראלי.

דובי

pazbar0898small.jpg

פורסם
ברוך כתב למעלה שאתה גם בשישיה...?:shock: ?

בגלל העבודה לא נתתי תשובות בזמן ופיספסתי את ההזדמנות...

לפעמים לוקחים סיכונים ומפסידים :wink:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לכל המסכנים כמוני שנשארים בארץ , יתכן מאד שניתן לקלוט את שידורי הראלי בערוץ הטלויזיה הירדני וגם באל-ג'זירה.

בנוסף ,חברת ISC שמצלמת את ה-WRC עבור כל העולם כמעט מצלמת את המרוץ ותקצירים ישודרו בערוצים שונים.

276200692739572.jpg

דובי

פורסם

עדכון קטן -

משיחת טלפון שעשיתי עם מיקי הם עכשיו אחרי הבדיקות הטכניות ומה שיותר חשוב , אחרי לקיחת ה-NOTES.

ראלי ירדן כולל 18 קטעים מיוחדים ואת כולם הם עברו .

מיקי מספר שהבעיה הגדולה היא הלחץ בזמן ולא כתיבת ההערות עצמן. חוויה .

היום אחר הצהריים טקס הפתיחה ומחר מתחיל האקשן האמיתי.

דובי

_MG_7495nati.jpg

פורסם

בהצלחה לכולם

האמת שאני מקנא בהם , ומצד שני אני לא יודע מה היה עובר לי בראש לפני הזינוק ?

להתחיל לאט ובטוח ? לראות אם ה-NOTES מדוייק ועד כמה אפשר לסמוך עליו ? ללחוץ כדי לא לפשל ?

מה ואיך לחלק את הכוחות ?

יללא ,!!! תחזרו בריאים עם חוויות , גם אם לא תזכו בגביעים - מפרגנים לכולכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד !!

היתה לי שיחה הבוקר עם איתי אלון מאלטרנתיבי, והוא מספר כי הגיע לירדן ביחד עם צוות "מועדון מירוצי ישראל" כאורחי הירדנים

המארגנים והם מסתובבים עם תגי "V.I.P." ומתעדים כל שלב ! אמרתי לו שלדעתי היו צריכים "לסחוב" איתם משהו מהממסד

על מנת לתת להם הזדמנות לטעום מה זה ספורט מוטורי ולהראות את הפוטנציאל הטמון בספורט , לצערי אף אחד לא חשב

לכוון וחבל !!!

להתראות אצלנו ב "אולימפיאדת ה-MDC "

מישל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...