Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורית סליל הצתה מהבהבת בפולו דיזל שנת 2000, המנוע כבה לי מספר פעמים תוך כדי נסיעה בהילוך שני, מי יודע היכן התקלה? האם אפשר להמשיך בנסיעה או שאני מסכן את המנוע?

פורסם

היתה לי בעיה כזאת בעבר עם סיאט דיזל ש.י 2000 שזה אותו מנוע SDI ,ההיבוב נוצר כתוצאה מקצר בין ה- ואחד הגשרים שמחבר את ארבעת סלילי החימום. הקצר גם שרף את הנתיך הראשי של חימום קדם הצתה.נמצא התא המנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

הנורית של הסליל מהבהבת משמשת כנורת בדוק מנוע ,התקלה תימצא בסריקת

מחשב פשוטה ,אין דרך אחרת .

בעיקרון אתה יכול לנסוע כמובן ברכב עד למוסך לבדיקת התקלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התקלה היתה חשמלית, ולכן חשמלאי רכב ולא מוסכניק הוא הכתובת. אשתי לקחה את האוטו... ולכן כל מה שאני יודע זה שהיתה תקלה באיזשהו כרטיס! 450 ש"ח והרכב שוב תקין.

תודה לכל המשיבים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האם בזמן שהנתיך היה שרוף הנורה בשעונים [סליל] הבהבה או לא ?

איפא רואים את החיבורים של המוליכים לסלילי ההצתה ?

היתה לי בעיה כזאת בעבר עם סיאט דיזל ש.י 2000 שזה אותו מנוע SDI ,ההיבוב נוצר כתוצאה מקצר בין ה- ואחד הגשרים שמחבר את ארבעת סלילי החימום. הקצר גם שרף את הנתיך הראשי של חימום קדם הצתה.נמצא התא המנוע.
  • תוכן חדש...