Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופז שולל הרשיונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם המקרה עצמו די משעשע בעיני שהוא לא מכיר את התקנות שהוא קובע, אבל הלוואי שסופסוף יעמוד במילה שלו ואכן יוציא תקנות שיאפשרו החרמת רכב ורישיונות על מעבר באדום וחציית פס לבן רצוף.

פורסם

מעניין אם הוא שלל גם את הרישיון של הנהג שלו שנתפס בזמנו נוסע מעל המהירות המותרת.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

נשמע יותר כמו השוטרים האילו שתופסים אותך על איזה שטות כמו שלט נהג חדש שאין לך ושואלים את שאלת מיליון הדולר "אתה רוצה שאני יקח (הם לא יודעים להגיד אקח) לך ת'רישיון עכשיו לשנה?"

או שזה בא צורת איום "אני אקח לך ת'רישיון"

פורסם

לעניות דעתי זה מתחיל להזכיר מדינת משטרה . עם כול הכבוד לעובדה שאני אישית , וכול אחד שולל בתכלית השלילה אנשים שעוברים באדום או עוקפים בקו לבן .

אבל השיטה של שליפה מהמותן , ואח"כ לומר אני אעביר את זה בכנסת , בלי לוודא מדוע הוועדה של משרד הרישוי שהחליטה על העונשים החליטה מה שהחליטה . זה ממש נראה כמו מדינת משטרה .

מחר יבוא שר אחר שיתעצבן על משהו אחר ויחליט שמותר לו לקחת רכוש ולשלול זכויות חוקיות רק כי עצבנתי אותו ?!!!

האם יבוא יום ואם אנהג ב120 כשמותר 100 יקחו לי את המכונית וישללו לי רשיון ?!!!

לא יודע מה אתכם אבל אני מתחיל לחשוש מהמדינה הזו ומה"שלפנים" שלה . לאקדוחנים במערב הפרוע היה לפחות איזשהי כבוד למי ששלפו נגדו , מתחיל להראות שלאקדוחנים של הממשלה אין כבוד לזכויות החוקתיות שלנו

בברכה יהודה

פורסם

האם יבוא יום ואם אנהג ב120 כשמותר 100 יקחו לי את המכונית וישללו לי רשיון ?!!!

זה בדיוק מה שאני (ועוד כמה אנשים בפורום) חוששים ממנו. יש הבדל גדול מאוד בין מעבר באדום / קו לבן לבין נהיגה בשיכרות / שלילה.

מכיר את הפרק בסטאר טרק, שבו יש כוכב לכת בו אין בכלל פשע והכל גן עדן? - כל זה כי נותנים שם עונש מוות על כל עבירה, אפילו אם שברת חלון בטעות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

סתם ליצן מופז הזה, כבר נמאס לי לראות אותו מרים את הראש מעל המים בכל הזדמנות שיש לו.

הלוואי ויהיו בחירות מחדש בקרוב, יעיפו את אולמרט שגם לא כ"כ מתפקד בתפקיד רוה"מ, ועל הדרך ראש הממשלה או מי שלא אחראי לזה ימנה מישהו שאכפת לו קצת יותר מהתחבורה בארץ להיות ממונה על התיק הזה.

לא מומחה, אני לא עד כדי כך אופטימי - אבל לפחות מישהו שמתעניין, אכפת לו, ובאמת רוצה לעזור - אם הייתה כוונה אמיתית ולו הכי קטנה לא הייתה בעייה בכלל לגייס כמה מומחי תעבורה כיועצים לשר והדברים היו נראים אחרת (כל זה מנקודת הנחה שיתחילו לדאוג לחיי אדם ולא להכנסות המדינה).

הלוואי והוא היה עוצר אותי בגין איזו עבירה, אלוהים ישמור עליו איזה צחוק הייתי עושה ממנו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות באמת חתיכת טמבל השר הזה

עזבו שהוא בא להרצות אצלנו בבצפר ללשכבת י"ב באיזה יום של זהירות בדרכים ויצא הכי טמבל שיש,

הייתי מת לצאת עליו אני עד היום מצטער שלא עשיתי את זה.

הוא בכלל רוצה להפוך את המלווה ל "קופסא שחורה" שתדווח על כל עבירה שהנהג חדש עושה

לדעתי זה מטומטם בצורה דרסטית והמלווה מאבד את כל התועלת שהייתה בו, במקום להדריך ולהחדיר בטחון להרתיע וליצור פחד בנהג חדש. אם כבר הוא רוצה לעשות את זה אז שיעשה גם וגם ולא במקום.

טמטום בהתגלמותו.

פורסם
הוא בכלל רוצה להפוך את המלווה ל "קופסא שחורה" שתדווח על כל עבירה שהנהג חדש עושה

לדעתי זה מטומטם בצורה דרסטית והמלווה מאבד את כל התועלת שהייתה בו, במקום להדריך ולהחדיר בטחון להרתיע וליצור פחד בנהג חדש. אם כבר הוא רוצה לעשות את זה אז שיעשה גם וגם ולא במקום.

טמטום בהתגלמותו.

למה טמטום? אני דוקא בעד הרעיון המצוין הזה. רק שקודם יישם אותו על עצמו, על משפחתו ועל נהגו, ולאחר מכן שהתוצאות גם תפורסמנה לציבור.

אם הניסוי יוכתר בהצלחה (והנהג שלו לא יברח בפעם הבאה שהמשטרה מסמנת לו לעצור), שילך עם זה הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פשוט ביזיון!

השר בעצמו לו מודע לתקנות של התיק עליו הוא מפקח,שומר ומחוקק לו חוקים דביליים!!!

חלם...מדינת חלם...

כבוד השר כאשר נתפסת על 150 מישהו דיבר איתך?!

פורסם
למה טמטום? אני דוקא בעד הרעיון המצוין הזה. רק שקודם יישם אותו על עצמו, על משפחתו ועל נהגו, ולאחר מכן שהתוצאות גם תפורסמנה לציבור.

אם הניסוי יוכתר בהצלחה (והנהג שלו לא יברח בפעם הבאה שהמשטרה מסמנת לו לעצור), שילך עם זה הלאה.

שמע זה לא הולך ככה

אם באמת רוצים ליישם את הרעיון הזה זה לא צריך לבוא במקום המלווה אלה בנוסף ולא רק לתקופה של 3 חודשים אלה לשנתיים אם לא לכל הנהגים שעל הכביש.

אני לא יודע אם אתה ציני או רציני אבל אני חושב שזה רעיון גרוע

פורסם

מחר מישהו יתפוס לו את החנייה והוא יכריז שמי שחונה בחנייה לא שלו מקבל גזר דין מוות.

נו באמת...

אני מסכים ותומך עד מאוד שמי שעובר באדום יקבל שלילה של הרישיון.

אבל לא תחת הנסיבות האלו, שכדי "לחזק" את דבריו ולא לצאת טמבל (כלומר - לא לצאת שאול מופז), משנים פתאום את התקנות.

אני לא תומך בשלילה של הרישיון על מהירות, אני מאוד תומך בשלילה על מעבר באור אדום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמע זה לא הולך ככה

אם באמת רוצים ליישם את הרעיון הזה זה לא צריך לבוא במקום המלווה אלה בנוסף ולא רק לתקופה של 3 חודשים אלה לשנתיים אם לא לכל הנהגים שעל הכביש.

אני לא יודע אם אתה ציני או רציני אבל אני חושב שזה רעיון גרוע

דיברתי בציניות, תרגע.

בלי שום קשר, הייתי שמח להתקין ברכבו של השר קופסה שחורה, ואז להציג את הנתונים שנקלטו בפומבי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי אם העונשים היו כך, הרבה היו חושבים פעמיים אם לעשות שטויות על הכביש.

1. מעבר באור אדום: שלילה + מאסר על תנאי.

2. חציית קו הפרדה רצוף: שלילה + מאסר על תנאי.

3. נהיגה בשכרות: שלילה +מאסר בפועל.

4. נהיגה בשלילה: שלילה (סתם..) + מאסר בפועל

כמובן בכולם גם החרמת המכונית וקנס כבד.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
לדעתי אם העונשים היו כך, הרבה היו חושבים פעמיים אם לעשות שטויות על הכביש.

1. מעבר באור אדום: שלילה + מאסר על תנאי.בלי אזהרה ?

2. חציית קו הפרדה רצוף: שלילה + מאסר על תנאי.

3. נהיגה בשכרות: שלילה +מאסר בפועל.

4. נהיגה בשלילה: שלילה (סתם..) + מאסר בפועל מה תועיל עוד שלילה ? ואיך בדיוק הגעת למאסר בפועל ?

כמובן בכולם גם החרמת המכונית וקנס כבד מילה קנס , אבל ממתי מותר לקחת רכוש של מישהו רק בגלל שעבר עבירה ? לגנב/מועל/שודד לא לוקחים את רכושו בלי בית משפט והוצל"פ ונותנים לו זכות להתגוננן . כאן אתה רוצה ששוטר יקח רכוש על עברת תנועה ?!!!.

אל תתחילו להתחמם ולהסחף . נכון שהעברות האלו קשות , וגורמות לתאונות , אבל יש חלק קטן מהן שנעשה בגלל טעות של נהג . וטעויות לא הופכות אדם לאוייב החברה , עד כדי כך שיכניסו אותו למאסר ו/או יחרימו את רכושו ו/או ישללו את זכותו הבסיסית לנהוד ברכב (וכך אולי תפגעו בפרנסתו )

ראו את התרד' של שיחה עם דוקטור בקר - לא נבדק ונמצאה התאמה בין עונש לבין ירידה בתאונות . וזאת מסיבה פשוטה שאלו שעוברים במזיד על החוק יעברו עליו ולא משנה מה יהיה העונש . מהרבה סיבות (לא נורמטיבים/לי זה לא יקרה/לא אתפס ועוד ).

ולכן למרות העליהום והדם החם תתחילו לחשוב ולא לתת למופז ולשוטים כמוהו תחמושת .

תחשבו מה יקרה אם בטעות תעברו באדום ויקחו לכם את המכונית ותכנסו לכלא

בברכה יהודה

• תוכן חדש...