Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, לפני כיותר מחודש התקנתי מערכת באוטו.

הבחור שכיוון לי את המערכת אמר לי שאני יתאזן ככה איזה שבוע עם המערכת והצלילים ואז אם אני ירצה לבוא אליו והוא יגביר לי את הבאס.

המגבר הוא crunch pzi 100.4 הוא מגביר קומפוננט של בוסטון אקוסטיקס וסאב של חברת באזוקה (לא צורה של באזוקה, 12 אינצ' 150-200 RMS ומצטער אני לא זוכר את הדגם).

עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לקבל עזרה לגבי איך להגביר קצת את הבאסים מהסאב דרך האקולייזר של המגבר.

אני לא יודע איך הסאב מחובר ולאן אני לא ממש מבין בזה. הסאב לא פועל כרמקול מיד (לא מוציא צלילים, רק באס).

תודה מראש :).

IMG_2898.jpg

IMG_2903.jpg

פורסם

אתה צריך לסובב את ה LEVEL העליון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה צריך לסובב את ה LEVEL העליון

ימינה נכון ? ובטוח שהרוטור הזה של מה שאתה אומר יגביר את הבאס שבסאב ולא בקומפוננט בטעות,כן?

(אני לא מפקפק או משו, אבל בחיים לא עשיתי את זה ואני מפחד פשוט לשרוף או להרוס משהו)

ותמונה של הסאב-

IMG_2904.jpg

פורסם

ככה מה שתעשה(לדעתי).

הסאב מחובר אצלך בשורה העליונה. אתה מזיז ימינה מילימטר(לא יותר) את הכפתור למעלה שכתוב על LPF .

לאחר מכן אתה איפה שכתוב BASS EQ (באותה שורה) מוריד שני מילימטר שמאלה.

ואז את איה שכתוב LEVEL באותה שורה אתה מזיז 4 מילימיטר ימינה.

נסה את זה.

כמו כן המגבר שלך משום מה יושב על מצב 4 והוא צריך להיות על מצב 3 כדי שיתן יותר כח.

לדעתי תיגש לאחד המפגשים הקרובים ויכוונו לך , המתקין לא כיוון טוב!

פורסם

זה נראה כמו מגבר 4 ערוצים של היפוניקס.

הLEVEL זה בעצם מה שרוב האנשים קוראים לו "ווליום" או פשוט העוצמה.

הbass eq גורם להדגשה של הבאס.

וה HPF והLPF זה בעצם חיתוך של תדר לפי חסימה של תדרים כלפי מעלה או כלפי מטה.

אם לשני ערוצים אצלך מחובר הסאב ולשניים האחרים הקומפוננט אתה צריך לדעת לאיזה ערוץ מחובר הסאב אם אתה לא רוצה לעשות שינויים בקומפוננט.

עדיף שתקרא קצת על הנושא הזה כאן בפורום או באתרים נוספים ברשת

תריץ בחיפוש "כיול מגבר" "כוון מגבר" וכו'... או שתיעזר במישהו עם קצת יותר נסיון.

אתרים שיכולים לעזור בנושא www.bcae1.com

www.autosound.co.il - תיכנס לאינדקס שם ותחפש חומר תיאורטי על מגברים והתקנות בכלל - יש שם הרבה כתבות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה :) אני מקווה מאוד לבוא למפגש הקרוב אבל אני לא מכיר פה אף אחד אני חדש אז אולי אני ילך שיכוונו לי אותו שוב איפה שהתקנתי.

תודה רבה לכולם על העזרה .

פורסם
תודה רבה :) אני מקווה מאוד לבוא למפגש הקרוב אבל אני לא מכיר פה אף אחד אני חדש אז אולי אני ילך שיכוונו לי אותו שוב איפה שהתקנתי.

תודה רבה לכולם על העזרה .

כולנו בהתחלה היינו חדשים ולא הכרנו האחד את השני. אין לך מה לפחד ו/או להתבייש. פשוט תגיע ותבקש שיעזרו לך בכיוון המערכת. אני בטוח שתמצא את העזרה הזאת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רצוי גם שאת ה BASS EQ תוריד ל 0 בשני המקומות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...