Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש קניתי פיג'ו 206 ידנית מלובינסקי. חדשה, מודל 07.

היום, לאחר 800 ק"מ וכ 3 שבועות נסיעה, נתקלתי בתקלה ראשונה.

המצמד התחיל להתקע אחרי כל נסיון להעברת הילוך (אחרי שחרור המצמד זה נתקע לשניה והשתחרר). איך שהגעתי למוסך לאחר 20 דק' של נסיעה, זה השתחרר ועבר לקליקים קטנים בכל לחיצה על המצמד.

הגעתי למוסך ברעננה, והמוסכניק ישר החל ביעוץ חאפרי של: "בטח זה נתקע לך בשטיח". לאחר שהסברתי לו שישנם כל מיני צלילים וקליקים בכל לחיצה, הוא מיד הבין שמדובר בכבל קלאץ'.

עכשיו תגידו לי אתם - זה הגיוני?

ואם לא, יש עם מי לדבר? על מי לצעוק? (לא, אני לא מנסה 'לסחוט' תמלוגים, אבל לא נראה לי שאוטו שעובד כראוי יסבול מכבל קלאץ' אחרי 800 ק"מ, כשבדרך כלל זה דבר שמתבלא לאחר כמה שנים).

עוד לא עברתי טיפול שמנים של 1500 ק"מ וכבר אני צריך להכניס את האוטו למוסך. המוסכניק גם הבהיר לי שהוא יצטרך לפרק את הכבל ולראות מה לא בסדר. (באמת כדאי להתחיל להתעסק עם הקלאץ' ולפרק חלקים אחרי 800 ק"מ?)

אנא תנו עצתכם, כי אני באמת אובד עצות.

פורסם

אין מה לעשות ככה זה.

קניתי מסך מחשב לא מזמן אחרי חודש שלוש שורות שלמות נשרפו, והייתי צריך להחליף אותו, לא נורא. ככה זה את האוטו בסופו של עניין מרכיבה מכונה ששולט עליה בן אדם ולפעמים יש טעויות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299571,00.html

תאמין לי הם שילמו הרבה יותר ממך אבל עדיין אלה החיים...

תקרא את זה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028208,00.html

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ובכל זאת, לדעתכם, אין מה לעדכן את מחלקת השירות של לובינסקי?

האם עלי לספוג את זה ופשוט לתקן בלי להוציא הגה?

פורסם
ובכל זאת, לדעתכם, אין מה לעדכן את מחלקת השירות של לובינסקי?

האם עלי לספוג את זה ופשוט לתקן בלי להוציא הגה?

לפנות למוסך מרכזי בלבד, לדרוש שיתקנו ללא חיוב, ושיפצו על אובדן זמן+עוגמת נפש.

טיפול ראשון חינם נשמע לי סביר.

STI 2004

פורסם

הייתי במוסך המרכזי בבני ברק. אמרו לי שיתקנו, (רצו להחליף כבל קלאץ'), לאחר מכן אמרו לי "תחכה 10 ימים עד שיגיע מצרפת". לאחר מכן פניתי למנהל המוסך (עופר שמו, מישהו מכיר?) בבקשה לפיצוי על עוגמת הנפש ואובדן זמן עבודה.

מילותיו: "פיצוי? מה זאת אומרת? יש לך אחריות בדיוק בשביל המקרים האלה, והנה מתקנים לך בחינם".

אני מבחינתי מתכוון להמשיך עם זה הלאה, ולראות אם זה 'מקובל' שאוטו יגיע לתיקון לאחר 800 ק"מ. אם אני עדיין אתקל בסירוב וחוסר רצון להסביר פנים, אני אפנה עם זה לעיתונות. שלובינסקי יסביר לידיעות אחרונות איך זה שהמכוניות החדשות שלו מגיעות למוסך 3 שבועות לאחר שעלו על הכביש.

פורסם

מנהל המוסך צודק. האחריות אכן נועדה לכסות תקלות שכאלה, ולמרות שזה מאוד (מאוד) מעצבן שיש קלקול אחרי 800 ק"מ, זה עדיין לא בלתי-סביר לחלוטין.

מה יאמרו כל בעלי הרכבים שנקראים על ידי היצרן לבצע תיקון יזום (Recall) בעקבות תקלה שנתגלתה בסדרת יצור ? גם הם ידרשו פיצוי על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה?

נהל תיעוד מדויק של ההתנהלות מול המוסך. אם הבעיה תבוא על פתרונה, גנוז את התיעוד.

אם, לחילופין, הרכב ימשיך להתקלקל ולמרר את חייך, אז יהיה טעם לפנות לעיתונות\בתי משפט וכו'.

כרגע, מומלץ שתנסה להירגע במקום להתעצבן עוד יותר.

פורסם

קודם כל, להירגע. רכב במחיר כזה לא מצדיק פיצוי על עגמת נפש וימי עבודה. אני הפסדתי הרבה יותר זמן ועצבים עם סי5, ואם היו צריכים לפצות אותי אפילו על הנסיעות למוסך הם היו פושטים את הרגל. אז פשוט מצאתי מוסך שבא לקחת ממני את האוטו, משאיר רכב חליפי, ומחזיר את הרכב שלי אחרי יום-יומיים בכל פעם. זה חסך קצת עצבים וכסף. למוסך זה כדאי כי תיקונים באחריות מגיעים לפעמים למחירים גבוהים מבחינת המוסך. מניסיון - תקבל מהם מנוע וגיר חדשים אם צריך, אבל פיצוי במזומן בחיים לא. אפילו שמעתי על מישהי שהגדילו לה מנוע בחינם כפיצוי, אבל לא הסכימו לפצןת ישירות על שום דבר אחר.

פורסם

רד מזה, ותכין כוחות נפשיים לקרבות הבאים שלך. תעד הכל, כפי שנאמר כאן, כך שאם התקלה חוזרת, אפשר יהיה לדרוש טיפול רציני יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא ממעריצי לובינסקי, אבל אוטו מורכב מאלפי חלקים ובהחלט יתכן שיהיה צורך לתקן אחד מהם אחרי טווח זמן כזה. במקרה שלך מדובר בחלק פשוט וזניח. אומנם לא נעים, אבל קורה ומנהל המוסך בהחלט צודק.

אני יכול לספר על מקרים רבים של רכבים, חלקם ממותגים ידועים כאמינים שהגיעו עם תקלה כלשהי כאשר היו להם 0 ק"מ. זו לא סיבה לפיצוי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אוקיי, אני מקבל את כל מה שאמרתם. להרגע, לתעד ולקוות שיהיה בסדר.

בכל אופן, עשו לי איזה שיפורון קטן במחשב של האוטו. (נאמר לי שהתקינו תוכנה חדשה או משהו כזה, ובאמת האוטו טס עכשיו, אז אני מניח שזה 'מפצה' איכשהו).

פורסם

אני לא הייתי מתפשר על דברים כאלה.

מה זה משנה איזה רכב הוא קנה - אנשים , התרגלם לקבל שירות בינוני!

מבחינתי , כן פיצוי או לא פיצוי , אנשי החברה שמכרה לו את הרכב צריכים להרגיע אותו , לא חברי הפורום.

כל דבר פחות מזה הוא כשלון שלהם.

GOT סחוג?

פורסם

R.L - מה קשה להבין שלפעמים חלק מתקלקל ובגלל זה יש אחריות חברה. החברה מתקנת הכל על חשבונה בלי להניד עפעף.

מה אתה עוד רוצה? נר ריחני? ספא? 10000 ש"ח פיצוי?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...