Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב המערכת הבאה :

רדיו דיסק pioneer 6950IB

מגבר 4 יציאות Lightning audio b2.400.4

מגבר מונו בלוק Lightning audio b2.350.1

קומפוננט "morel pulse 6.5

וסאב "kicker cvr 12

המערכת מיועדת להתקנה בטריוס 2007 הדגם החדש

תודה לכולםם

אין חתימה!!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם...

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב המערכת הבאה :

רדיו דיסק pioneer 6950IB - הייתי הולך על אחד אחר.בעיקר לא פיוניר.

מגבר 4 יציאות Lightning audio b2.400.4-אחלה

מגבר מונו בלוק Lightning audio b2.350.1-אחלה

קומפוננט "morel pulse 6.5-סבבה, הייתי מושך למעלה וקונה משהו יותר טוב .

וסאב "kicker cvr 12-לא כדאי . ממךיץ לחפש משהו אחר .

המערכת מיועדת להתקנה בטריוס 2007 הדגם החדש

תודה לכולםם

התשובות באדום

כמו כן שתדע שמגוון הדעות כחול על שפת הים.

פורסם

רדיו דיסק דווקא הייתי קונה. נכון, יש לי אותו ואני לא יגיד שהוא חרא, אבל הוא ממש לא קרוב להיות זבל. האיכות טובה, היציאות למגברים חזקים (4V אם אני לא טועה), אקולייזר 7 מצבים, שליטה נוחה במכשיר. לטעמי מכשיר טוב.

המגברים טובים. כמו כן הפולס מעולה למחיר. בקשר לסאב הייתי מחפש איזה פיניקס גולד אוקטן ZR או סאב של פייז (לא זוכר דגמים אבל הם מאוד נצילים ונשמעים טוב). גם ה-CVR יתן לך מענה טוב, תלוי מה אתה מחפש, עוצמה או דיוק.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש רק בשתי יציאות של המגבר 4 ערוצים, תקנה מגבר 2 ערוצים במקום 4 (שבדר''כ יותר זול), וככה תוכל להוסיף את ההפרש לקומפוננט או בידוד לדלתות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

LIRON27

אתה צודק, אבל לטעמי כדאי לקנות מגבר 4 ערוצים, לעתיד (לך תדע אולי הוא ירצה להוסיף עוד סט או עוד אחוריים).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז ככה ,שכחתי לציין את הרמקולים האחוריים מהסיבה שעדיין לא החלטתי מה לקנות.

ד"א איך הסאב הזה ?

''12 PIONEER 1200W דגם: TS-W307R

400 רמס

אין חתימה!!

פורסם

לא לקנות. המלצתי לך כבר על סאבים טובים, כמו הפיניקס גולד אוקטן ZR או פייז למיניהם, תראה גם סאבים של הרץ, רוקפורד P2 גם מעולה, יש הרבה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה ..אם אפשר עוד קצת תגובות והמלצות לסאב ..(עדיף איכותי) אבל עדיין בעוצמה סבירה ..

ד"א איך הסאב הזה ?

''12 PIONEER 1200W דגם: TS-W307R

400 רמס

אם אתה מחפש סאב איכותי, תתרחק מהסאבים של פיוניר.

גם אני ממליץ על הפניקס גולד אוקטן ZR.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני הייתי לוקח מגברי קיקר הם מעולים היום אין חברה שיכולה לעמוד איתם היו לי מספר חברות הם באמת חברה רצינית וחזקה

פורסם
אני הייתי לוקח מגברי קיקר הם מעולים היום אין חברה שיכולה לעמוד איתם היו לי מספר חברות הם באמת חברה רצינית וחזקה

:shock: :shock: :shock:

אתה צודק.

כנראה שג'נסיס , פייז , בראקס , הליקס , זאפקו , אודיו סיסטמס , באטלר , נקמיצ'י , ועוד כמה חברות זה לא זה.

מאיפה הבאת את זה?

פורסם
אפשר בבקשה לינק לסאב .

או את שם החברה באנגלית כי אני לא מוצא כלום על החברה

תודה

נרדמתם לרגע ..

אין חתימה!!

פורסם

הודעה שנייה טיפשית מצדך, אתה מדבר ממש כמו ילד קיקר חברה טובה הייתי מעדיף לקנות לייטינג אודיו ולא קיקר עוד חברה ממוסחרת שחוץ מבומים ורעש היא לא עושה כלום טוב מעניין איזה מערכת יש לך? (ואני ממש לא רוצה לתאר)

• תוכן חדש...