Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנואל כל הכבוד על הבניה לפחות על הניסיון וסוף סוף הנבתי למה אתה מתכוון עם הבעיה בדלת של המונדאו.

אבל שאלה קטנה בסדר?

המונדאו שוקלת מעל 1.5 טון לפחות מנוע 2000 סמ"ק אטמוספרי שמוציע משהו כמו 140 כ"ס אולי קצת יותר עם זה סוסים אמריקאים, ואתה הולך ובונה בניה על בסיס עץ בעובי של ... אתה יודע מה התכוונתי לרשום, אתה לא חושב על הוספת המשקל שנגמרת לרכב במיוחד שיבוא עוד חומרי איטום ועוד תוספות אל תשכח רכב משפחתי?!

פורסם

סופסוף רואים התקדמות! טוב נסלח לך כי אתה בצבא.

בקשר לדלת שלך. אני עדיין לא הבנתי מה הקטע שם שיש רמקול באמצע ועוד רמקול באלכסונית למעלה ממנו? או שזה סתם שם הקטע הזה? ממש לא הבנתי את הדלת המסובכת הזאת עדיין. הסבר קטן יעשה לי קצת סדר בראש.

ושאלה קטנה: לא הייתה לך האפשרות לעשות בנייה על הדלת עצמה שתהיה יותר בפנים? הכוונה קצת מתחת לרמקול השני שם או מה שזה לא יהיה.

סה"כ יצא טוב מאוד! מחכה לתוצר הסופי :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה כבר משקל יתווסף? 50-30 קילו? אני הולך לאטום נכון וכנראה זה יהיה בבאלק אחד או גג 2

המגברים שאני בונה עלייהם מאוד קלים סה"כ:

האודיסון 5-6 קילו (לא תגיד פייז אופוס ששוקל 9 קילו!)

מגבר קטן לטוויטרים ומגבר מונו חביב גם ישקלו ביחד כ- 6 קילו וזה בעתיד הרחוק..

הבניות שוקלות קילו 2 גג הם דיי קלות.

לגביי מה ששאלת גיא:

במרכז הדלת לא היה רמקול רק האליפסה 5X7 בצד למעלה! זה אני חתכתי עיגול בכיס של הדלת :lol:.

מתחת לרמקול המקורי יושב המנגנון של החלון (תראה בתמונה הנ"ל):

http://img129.imageshack.us/my.php?image=dsc0000413tqdj9.jpg

דלת בעייתית בהחלט. לכן גם אני התחלתי לחשוב על 3 WAY..

תודה רבה על הפירגון. :-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זהו, לפי איך שזה נראה זו דלת ל-3WAY קטלני! אבל, מה אני יודע :lol:

יאללה תיצא גימלים רוצים לראות את זה מוכן כבר! אני זוכר את הבניות שלי מרחתי אותם חודש וחצי חודשיים. איזה באסה זה עד שאתה מסיים וכולך מבסוט. אל תדאג, גם זה יבוא :-)

נ.ב

ראיתי את התמונה. דלת מפחידה ביותר. אם תראה את שלי אתה תצחק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זהו, לפי איך שזה נראה זו דלת ל-3WAY קטלני! אבל, מה אני יודע :lol:

יאללה תיצא גימלים רוצים לראות את זה מוכן כבר! אני זוכר את הבניות שלי מרחתי אותם חודש וחצי חודשיים. איזה באסה זה עד שאתה מסיים וכולך מבסוט. אל תדאג, גם זה יבוא :-)

נ.ב

ראיתי את התמונה. דלת מפחידה ביותר. אם תראה את שלי אתה תצחק.

גיא.

גם הדלתות של הקאיה שלי היו מצחיקות :-D פשוט כייף לעבוד עם רכבים פשוטים!

חבל רק שכל עבודת האיטום ותחילת הפיבר הלכה לי בזמנו :|

פורסם

קצת מהיום:

047bv9.th.jpg 049cs4.th.jpg 053nq6.th.jpg

וקצת מלפני כחודש (ה-2 גייג' אשר יושב על פיוז חצי אוטומטי 140A רק מחכה למגבר שלי :-D)

4033nn9.th.jpg 4034ue8.th.jpg 4035cg0.th.jpg

פורסם

מנואל, אתה בטוח שהרמקול לא נוגע בכיסא כשאתה מזיז את הכיסא עד הסוף פנימה? תבדוק את זה (אם לא בדקת).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, אתה בטוח שהרמקול לא נוגע בכיסא כשאתה מזיז את הכיסא עד הסוף פנימה? תבדוק את זה (אם לא בדקת).

גיא.

זה בדוק זה דוקטור פישר :wink:

פורסם
כל הכבוד נראה שאתה בדרך הנכונה.

אני מאוד מקווה :-D

כי פשוט כשאני חושב על העבודה שמחכה לי עם הריפוד שזה כולל עבודת פיבר אומנותית ככל הניתן.. אז עולה לי החום למוח :arrow:

פורסם

מנואל, את הריפוד אישית הייתי הולך לעשות אצל רפד רכב. באמת שאין לי כלום נגדך, אבל זו כבר עבודה קשה מאוד. גם אני עשיתי אצל רפד רכב, מה גם שכל העסק לא כזה יקר (קורות+שתי בניות דיי גדולות 300 ש"ח).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, את הריפוד אישית הייתי הולך לעשות אצל רפד רכב. באמת שאין לי כלום נגדך, אבל זו כבר עבודה קשה מאוד. גם אני עשיתי אצל רפד רכב, מה גם שכל העסק לא כזה יקר (קורות+שתי בניות דיי גדולות 300 ש"ח).

גיא.

אני גם כך הולך לרפד כנראה..

הרפד הריי לא יודע לעשות פיבר בחורים שעשיתי בדלתות נכון? :lol:

אני צריך לעשות פיבר + בונדו ורק אז לשלוח את הדלתות לרפד :-)

אדום פיבר/כחול בונדו:

51016235so7.jpg

• תוכן חדש...